Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ØYENSKYGGE

Med øyenskygger i lyse og mørke farger kan du markere og skape dybde i ansiktet, som gjør en stor forskjell for hele ansiktet. Du kan bruke øyenskygge både til hverdag og fest. Mange velger nøytrale farger for et daglig utseende fordi de passer til å markere øynene. Mens til fest, er det ingen grenser for farger og glitter, både for å markere og å skape dybde.

Her på siden finner du et hav av forskjellige øyenskygger, delvis fra noen av de største og mest kjente merkene, og delvis fra noen mindre kjente merkevarer. Noen av de store merkene på denne siden inkluderer Rimmel, Loreal, Maybelline og Mac. Men noen av våre bestselgende merkevarer innom øyenskygge er de mindre kjente, men svært billige merkene som W7, Revolution, Barry M, Freedom og Nyc.

Vi har også øyenskygger som er svært pigmenterte, og øyenskygger som ikke er så pigmenterte, der det er mulig å bygge et look med forskjellige nyanser. I tillegg har vi kremete øyenskygger og flytende øyenskygger. Vi har helt matte øyenskygger og øyenskygger med glimmer, slitter, sølv og gull.

ØYENSKYGGEPALLETER

Foruten å ha et stort utvalg av øyenskygge, har vi også et nesten så stort utvalg av øyeskyggepaletter. Øyenskyggepaletter kan være å foretrekke hvis du vil legge til en komplett sminke, og pryde øyet med forskjellige fargekombinasjoner. Det er også en fordel når du vet hvilke farger du oftest bruker, da du kan finne en palett med fargene i seg, så har et sett med dem. Vi har øyeskyggepaletter fra merker som Revolusjon, Freedom, W7, Maybelline, Technic og Max Factor.

BILLIG ØYESKYGGE

Du kan garantert finne både billige øyenskygger og billige øyenskyggepaletter på siden, så slå deg løs og prøv noe nytt, det er bare du som setter grensen for villskapen til ditt øye-look.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus