Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

VIPPESERUM

Går du, som så mange andre, og drømmer om lange bambi vipper? Da har du kommet til rett sted. For en av måtene du kan oppnå lengre vipper er ved å bruke et øyenvippeserum. Og det er nettopp det vi har samlet her på siden for deg.

Vippeserumet inneholder aktive ingredienser som gjør at vippene vokser raskere og blir lengre, tykkere og mer merkbare.

Felles for å øyenvippeserumet er at du må bruke serumet langs vippene akkurat som du vil sette en eyeliner. Du kan også bruke serumet til de nedre vippene, men her er det enda viktigere å huske at serumet ikke må komme i øyet. Serum fungerer best hvis det påføres om kvelden, så det kan sitte og virke hele natten. I utgangspunktet må du bruke vippeserumet hver kveld, men når du er fornøyd med lengden på dine vipper, kan du bruke serumet 3-4 ganger i uken for å holde dem i live.

Vippeserum billig

Vippeserum har blitt veldig populært, og det er vanligvis veldig dyrt i det lange løp. Derfor sørget vi for å presse prisen helt ned på alle våre serier. Derfor kan du, på denne siden, finne noen av det mest kjente og anerkjente øyenvippeserumet billig. Men vi har også et utvalg av gode serier fra mindre kjente merkevarer, som er enda billigere. Så det er opp til deg hvor mye penger du vil bruke på å skjemme bort vippene dine.

Uansett om du allerede har en favoritt, eller dette er første gang du kjøper et vippeserum, kan du være sikker på å finne akkurat det du vil ha her billig.

Øyenvippeserum online

Vi har ikke bare gjort det billigere for å få bedre vipper, vi har også gjort det enkelt. Hvis du kjøper ditt neste øyevipperrom online her før 15:00, kan du begynne å prepare dine vipper allerede i morgen. Vippene du har alltid drømt om, kan knapt være nærmere.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus