Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BALSAM

Det er en god følelse når ens hår er velduftende, mykt og lett å gre gjennom etter en dusj eller et bad. Det er akkurat det en god balsam kan hjelpe deg med, samtidig som den gir håret ditt pleie og ekstra fuktighet. Hvis håret ditt er tørt og slitt, er det en god ide å supplere hårpleierutinen med en godt balsam. Hvis du bruker riktig balsam, vil du raskt oppdage hvordan håret ditt blir mer skinnende og sunnere.

Leter du etter den rette balsamen for kvinner, har du kommet til rett sted. Enten du har langt, farget, krøllete, tynt eller tørt hår, kan du finne den perfekte balsamen for ditt hår hos oss. Vi har hårpleieprodukter fra alle de store merkene som også benyttes av mange frisører.

Etter å ha tilsatt og skyllet sjampoen ut av håret, kan man fullføre hårpleierutinen med en god og nærende balsam, som trenger inn og gir masse fuktighet til håret. Balsamen bidrar til å behandle håret ved å gi det pleiende ingredienser som gjør håret mykt og lettere å gre ut. Har du farget hår, kan riktig balsam for farget hår, bidra til at fargen varer lengre, så du ikke trenger å gå til frisøren så ofte. Vi anbefaler også at du prøver de kjente og populære fargebombene fra Revlon, som kan gjenoppfriske et livløst hår og dermed utsette et frisørbesøk.

Ønsker du en duftfri og parabenfri balsam, fører Luxplus også merker som Neutral, Derma og Urtekram. De lager deilig hårpleie og balsam for hele familien.

Billig balsam

Selv om prisene er lave, er kvaliteten absolutt ikke det. Luxplus har mange forskjellige merker innen hårpleie og balsam som Paul Mitchell, Sebastian, Milkshake, Natural World, Rønsbøl, Redken, Loreal og Tresemmé.

Din balsam trenger ikke nødvendigvis å komme fra samme merke eller hårpleie-serie som dine andre hårprodukter. Bruk eventuelt balsam fra det hårpleiemerket du har best erfaring med.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.