Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EYELINER

Eyeliner er prikken over i'en, når det gjelder øyesminke. En eyeliner kan piffe opp ethvert utseende til å se mer intenst og markert ut. Poenget med en eyeliner er at den skal sørge for at det ser ut som om du har mer intense, fyldige og tette øyenvipper.

Flytende eyeliner

En flytende eyeliner er en av de vanskeligste å påføre, og krever litt øvelse. Men det er utvilsomt verdt treningen, for med en flytende eyeliner kan du få den skarpeste streken, noe som er en fordel når du skal tegne opp vingen på eyelineren, det vil si streken som går ut i øyekroken.

Det er noen som ikke liker flytende eyelinere, nettopp fordi streken blir veldig skarp. Derfor er det noen som foretrekker en kohl eyeliner som gir et mykere utseende. En gelé eyeliner gir en look midt i mellom. Den har sine utfordringer ved at det vanligvis er en pensel man må benytte til å påføre eyelineren med. Men, igjen er øvelse egentlig nøkkelordet når det gjelder eyeliner.

Hvis du vil unngå en for hard look, bør du vurdere å bruke en annen farge enn en svart som eyeliner, for eksempel en med en brunaktig nyanse. En eyeliner i grønn eller blå kan brukes i stedet for øyenskygge, og gir et trendy og friskt utseende.

Billige eyelinere

Her på siden har vi billige eyelinere for alle behov, både for erfarne og nybegynnere. Vi har også et stort utvalg av farger som strekker seg fra rosa til blått, så du får muligheten til å mikse stiler og gi litt farge på tilværelsen med en eyeliner i en fin farge. Vi har et stort utvalg av ulike typer eyelinere fra mange forskjellige merker som W7, Estee Lauder, L'Oreal, Youngblood og Barry M.

Slå deg løs blant vårt store utvalg og finn din nye favoritt-eyeliner i dag!

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus