Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EYELINER

Eyeliner er prikken over i'en, når det gjelder øyesminke. En eyeliner kan pryde ethvert utseende og få deg til å se mer fierce og skarp ut. Poenget med eyeliner er at den skal sørge for at det ser ut som om du har mer intense, fulle og tette øyenvipper.

Flytende eyeliner

En flytende eyeliner er en av de vanskeligste å legge, og krever litt trening. Men det er utvilsomt verdt treningen, for med en flytende eyeliner kan du få den skarpeste typen, noe som er en fordel når du må gjøre vingen på eyelineren, det vil si linjen som går ut i øyekroken.

Men det er noen som ikke liker flytende eyelinere, nettopp fordi linjen blir veldig skarp. Derfor er det noen som foretrekker en kohl eyeliner som gir et mykere utseende. En gelé eyeliner gir et look midt i mellom. Den har sine utfordringer ved at det vanligvis er en pensel du må legge eyelineren med. Men igjen er trening egentlig nøkkelordet når det gjelder eyeliner.

Hvis du vil unngå en for komplisert utseende, bør du vurdere å bruke en annen farge enn en svart som eyeliner, for eksempel en brunaktig nyanse. En eyeliner i grønn eller blå kan brukes i stedet for øyenskygge, og gir et trendy og friskt utseende. Du kan også bruke eyeliner på klode linjen din for en intens farget utseende.

Billige eyelinere

Her på siden har vi billige eyelinere for alle behov, både for erfarne og nybegynnere. Vi har også et stort utvalg av farger som strekker seg fra rosa til blått, så du får muligheten til å blande looks og gi litt farge til livet med en eyeliner i en fin farge. Vi har et stort utvalg av ulike typer eyelinere fra mange forskjellige merker som W7, Estee Lauder, L'Oreal, Youngblood og Barry M.

Shop blant vårt store utvalg og finn din nye favoritt-eyeliner i dag!

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.