SLANKEMIDLER OG VEKTTAP

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SLANKEMIDLER OG VEKTTAP

På denne siden finner du vårt utvalg av slankeprodukter, kosttilskudd og andre produkter som kan bidra til et sunt, positivt og fornuftig vekttap. Et vekttap der de sunne vanene er i fokus, og her hos Luxplus kan vi hjelpe deg litt på vei. For eksempel kan vi levere detoxprodukter, snackbarer og ulike typer shakes rett til døren.

Vekttaphjelpemidler som hjelper

Vi har et stort utvalg av produkter som hjelper deg med vekttapet ditt. Blant annet har vi mange produkter fra det berømte merket Nutrilett, som må sies å være blant de ledende merkene som produserer produkter som kan hjelpe til med vekttap.

Nutrilett produserer sunnere alternativer, slik at du ikke trenger å kun nøye deg med slanking, men at du faktisk forandrer livsstilen din med noen gode vaner, slik at du kan holde vekttapet nede etterpå. Vi har et bredt utvalg av produkter fra Nutrilett som snackbarer, smoothies og forskjellige søtningsmidler som er sunnere enn vanlig hvitt sukker. I tillegg har vi også shakes med forskjellige typer smaker som jordbær og sjokolade.

Vi har også flere beholdere for shakes, slik at du ta dem med på farten. Så, hvis du forbereder deg litt, kan du ha shakes og sunne barer til hele dagen.

Billig kosttilskudd

I tillegg har vi også et utvalg kosttilskudd som kan optimalisere både slankekur og trening. Det kan være effektivt å supplere treningen med kosttilskudd, men det er viktig at det er de riktige man tar, da det ellers kan ha motsatt effekt. Så finn ut hvilke ingredienser du trenger i hverdagen og finn produktene som kan hjelpe deg i riktig retning.

Du finner det du trenger her på siden når du velger å leve et sunnere liv. Vi kan hjelpe deg med sunnere alternativer, resten må du klare selv. Så bestill produktene i dag før klokken 15.00, og du kan få dine slankeproduktene foran døren når du står opp i morgen.

Velkommen til Luxplus