Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LEPPEPLEIE

På siden leppeleie finner du alt du trenger for å få myke lepper, leppepomade, vaselin, leppestift med nærende ingredienser og universalkrem som kan brukes på leppene. Vi har et bredt utvalg av leppepomader, fordelet på mange forskjellige merker, så det er noe for alle og enhver. Vi har leppeomsorg fra merker som Vaseline, Lypsyl og Hurraw. Vi har også leppepleie fra mer eksklusive merker som Nuxe, Maybelline, La Roche-Posay og Urtekram.

Det er alltid en god ide å ha en leppepomade innen rekkevidde, slik at du kan holde leppene myke og fuktige slik at de ikke tørker ut og sprekker, fordi det er veldig ubehagelig.

Billige leppepomader

Her på nettstedet finner du vårt utvalg av leppepleie, til meget fordelaktige priser. Vårt utvalg inkluderer ekstra fuktighetsgivende leppepomader, leppepomader som gjør at leppene virker større og leppepomader som inneholder litt farge. Vi har også leppestifter som inneholder fuktighetsgivende ingredienser, slik at dere både får vakre, fargede lepper og bryr seg om leppene samtidig.

Hvis du har veldig tørre lepper, må du imidlertid kjøpe en ekstra fuktighetsgivende leppepomade, som vaselin eller EOS, som er spesialister på leppepomade. Samme om det er om sommeren eller om du går på skiferie, kan du dra nytte av å bruke en leppepomade med solfaktor for å gi dine lepper den beste beskyttelsen mot solen.

Vi har også et utvalg av leppepleie for mer naturlige ingredienser. For eksempel kan det være merker som Urtekram, EOS og La Roche-Posay.

Hvis vil ha en leppepomade som skal smøres med en stift eller smøres med fingeren, er hipp som happ. Du må imidlertid være oppmerksom på at fingrene må være rene før du legger leppepomade til leppene, ellers vil bakteriene spre seg. I tillegg er det en dårlig ide å dele leppepomade med noen, da man kan smittes på den måten.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.