Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LEPPEPLEIE

På siden leppeleie finner du alt du trenger for å få myke lepper, leppepomade, vaselin, leppestift med nærende ingredienser og universalkrem som kan brukes på leppene. Vi har et bredt utvalg av leppepomader fra mange forskjellige merker, så det er noe for enhver smak. Vi har leppepleie fra merker som Vaseline, Lypsyl og Hurraw. Vi har også leppepleie fra mer eksklusive merker som Nuxe, Maybelline, La Roche-Posay og Urtekram.

Det er alltid en god ide å ha en leppepomade innen rekkevidde, slik at du kan holde leppene myke og fuktige, slik at de ikke tørker ut og sprekker, fordi det kan være veldig ubehagelig.

Billige leppepomader

Her på nettstedet finner du vårt utvalg av leppepleie, til meget fordelaktige priser. Vårt utvalg består blant annet av ekstra fuktighetsgivende leppepomader, leppepomader som får leppene til å større ut, og leppepomader som inneholder litt farge. Vi har også leppestifter som inneholder fuktighetsgivende ingredienser, slik at man både får vakre lepper med farge og samtidig pleie for leppene.

Hvis du har veldig tørre lepper, må du imidlertid kjøpe en ekstra fuktighetsgivende leppepomade, som for eksempel Vaseline eller EOS, som er spesialister innen leppepomader. Om sommeren, eller hvis du skal på skiferie, kan du med fordel bruke en leppepomade med solfaktor, for å gi dine lepper den beste beskyttelsen mot solen.

Vi har også et utvalg av leppepleie med mer naturlige ingredienser, som for eksempel merkene Urtekram, EOS og La Roche-Posay.

Om vil ha en leppepomade som skal smøres på med en stift eller som smøres på med fingeren, det er hipp som happ. Du må imidlertid være oppmerksom på at fingrene må være rene før du legger leppepomade til leppene, ellers kan bakterier spre seg. I tillegg er det en dårlig idé å dele leppepomade med noen, da smitte kan skje på den måten.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus