Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HENDER OG NEGLER

Her på siden finner du forskjellige typer produkter som alle har til felles at de alle gjør noe bra for hendene, neglene eller begge deler.

Pleie

Den viktigste produkttypen i denne kategorien er håndkrem. Det er alltid flott å skjemme bort hendene med en god håndkrem, men spesielt om vinteren er det også en nødvendighet. Kulden og vinden er krevende for hendene, så å gi dem fuktighet, vil gjøre dem myke og sørge for at huden ikke sprekker. Vi har et stort utvalg av håndkremer for alle behov. Vi har også håndkrem både med og uten parfyme, og fra noen av de største merkene som Urtekram, Dr. Hauschka og Victoria's Secret. Vi kan også tilby håndkrem fra Juvena, I Love Cosmetics og Carex.

I tillegg har vi også et utvalg hånddesinfeksjon som du kan bruke hvis det ikke noe synlig smuss på hendene eller hvis det ikke er vann og såpe i nærheten. Imidlertid er det viktig å bruke nok hånddesinfeksjon, og dette har man når hendene er våte i 30 sekunder, etter at du har gnidd hendene inn med hånddesinfeksjon.

Nail Care

Under denne produktkategorien finnes det mange forskjellige produkter. Vi har alt innom neglepleie på denne siden, for eksempel neglefiler, neglsakser, pleieolje, alt innom kunstige negler, både løsnegler og lim, ulike typer neglebåndspleie og neglelakkfjerner.

Når man så er igang, så kan du like så godt passe på dine neglebånd også. Fordi de også trenger fuktighet og olje for å holde seg pene. Vi har neglebåndsolje fra blant annet Opi, Orly og Sally Hansen.

I tillegg har vi neglepleie fra Technic, Basics, Cosmopolitan og Nougat London.

Hender og negler er noen av tingene vi viser frem mest, og det er derfor verdt både tid og penger å ta vare på disse. I tillegg har hendene vondt når de sprekker og er tørre, så det er virkelig verdt å investere i en god og fuktighetsgivende håndkrem.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus