Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HENDER OG NEGLER

Her på siden finner du ulike typer produkter som alle har felles at de alle gjør noe bra for hendene, neglene eller begge deler.

Pleie

Den viktigste produkttypen i denne kategorien er håndkrem. Det er alltid flott å skjemme bort hendene med en håndkrem, men spesielt om vinteren kan det være en nødvendighet. Kulden og vinden er krevende for hendene, så å gi dem fuktighet, gjør dem myke og sørg for at huden ikke sprekker. Vi har et stort utvalg av håndkremer for alle behov. Vi har også håndkrem både med og uten parfyme, og fra noen av de største merkene som Urtekram, Dr. Hauschka og Victoria's Secret. Vi kan også tilby håndkrem fra Juvena, I Love Cosmetics og Carex.

I tillegg har vi også et utvalg hånddesinfeksjon som du kan bruke hvis det ikke er synlig smuss på hendene eller hvis det ikke er vann og såpe i nærheten. Imidlertid er det viktig å bruke nok hånddesinfeksjon, og dette er når hendene er våte i 30 sekunder etter at du har gniddt hendene inn med hånddesinfeksjon.

Nail Care

Under denne produkt-kategorien finnes det mange forskjellige produkter. Vi har alt innom neglepleie på denne siden, for eksempel neglefile, neglissakser, pleieolje, alt innom kunstige negler, løse negler og lim, ulike typer neglelakk og neglelakkfjerner.

Nå som du bryr deg om hendene, kan du like godt passe på dine neglebånd også. Fordi de også trenger fuktighet og olje for å holde seg pene. Vi har neglebåndsolje fra blant annet Opi, Orly og Sally Hansen.

I tillegg har vi neglepleie fra Technic, Basics, Cosmopolitan og Nougat London.

Hender og negler er noen av tingene vi viser frem mest, og det er derfor verdt både tid og penger å ta vare på disse. I tillegg gjør hendene vondt når de sprekker og er tørre, så det er virkelig verdt å investere i en god og fuktighetsgivende håndkrem.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.