Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BLUSH

Rouge er en av de viktigste sminkeproduktene du kan kjøpe. Rouge får hele ansiktet ditt til å ose av helse, og kan legge til en glød i kinnene, man kun kan få naturlig når man er ute i kulden eller nettopp har trent. Du kan unngå begge deler når du bruker rouge.

Rouge kommer i mange utgaver, og den du trenger avhenger av smak, leilighet, sesong og mye mer. Først og fremst må du finne ut om du liker pulver-rouge, kremrouge eller væskerouge. I tillegg til å kunne argumentere for at kremrougen og væskerougen er bedre egnet til festlige anledninger enn pulver-rouge, tror noen at man først og fremst må ta hensyn til hvilken hudtype man har. Kvinner med tørr hud, vil kanskje foretrekke en kremrouge, men hvis du bruker en god og fuktighetsgivende ansiktskrem og muligens en primer, bør ikke være nødvendig å ta hensyn til dette når du bruker rouge.

Rougefarger

Som en nybegynner, må du velge en rouge som ikke er langt fra din naturlige farger, siden mye rouge kan få deg til å se ut som en klovn.

Som sagt, er det egentlig ikke noen regler for hvilken farge du bør bruke. Men en liten tommelfingerregel er at man må bruke nyansen kinnene får når de er varme. Regelen er bra for hverdagen, men når det gjelder festlige anledninger, kan du gå alt fra rosa, fersken eller rødlige nyanser.

Billig rouge

Vi har et stort utvalg av rouge på siden, i mange forskjellige farger, former og teksturer. Du kan finne rouge som har én nyanse, en noen med flere nyanser og paletter som vanligvis inneholder både contour og rouge. Fargene spenner alt fra hudfarget til rosa og rødt. Du vil finne rouge her, så det handler bare om å få et lager av rouge, så du har både noen som passer til humøret, årstidene og anledningene.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus