Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LØSVIPPER

Det er mange av oss som skulle ønske at hadde naturlig lange bambivipper, men dessverre har få av oss faktisk det. Så er det godt at man kan jukse litt. Tidligere var kunstige vipper forbundet med showbizz og dragshow, hvor sminken var overdådig og ikke minst vippene. Men i dag lages det flere diskrete og naturlige vipper som passer til hverdag og fest.

Og vi har samlet et stort utvalg av disse kunstige vippene her på siden, slik at du enkelt kan finne akkurat de du vil ha. Hvis du vil ha ekstra store øyevipper, lengre øyevipper eller øyevipper som har både mer fylde og lengde, så har vi kunstige øyevipper som kan gi deg akkurat det!

Kunstige vipper i forskjellige varianter

Imidlertid finnes det mange forskjellige typer kunstige vipper, så det er et spørsmål om enten å prøve ut eller lese litt gjennom beskrivelsene før du kjøper vipper.

Først og fremst må du finne ut om du vil ha en full vippe, buketter eller vipper som skal brukes individuelt. Full vippe er den foretrukne fordi det er lettest å bruke.

Noe annet som er viktig når du bruker falske vipper, er et godt vippelim, så vippene holdes på plass hele dagen og/eller kvelden.

Å feste vipper

Det tar litt øvelse å sette kunstige vipper på, men når de sitter der, sitter de rett i skapet for en hel kveld. For å hjelpe deg litt, har vi lagt til noen øyenvippe-applikatorer på siden som kan bidra til å feste kunstige vipper.

Farging av vipper

Hele greia bør ikke handle om kunstige vipper, fordi vi har samlet et utvalg av vippefarger her på siden. Farging av vippene gir litt mer umpf, og mange dropper helt å bruke mascara når du har fargede vipper. Vi har vippefarge fra de kjente merkene for en billig penge.

Du finner alt for øyenvipper her. Hvis du bestiller før kl 15 i dag, kan du få lange bambi-vipper allerede i morgen. Husk at det er gratis frakt til alle våre medlemmer.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus