Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LEPPESTIFT OG LIPGLOSS

Leppestifter og lip-gloss du kan aldri få for mange av, og ikke i det hele tatt når du kan kjøpe både leppestift og lip-gloss superbillig her hos Luxplus. Da kan du bedre ha råd til å kjøpe leppestifter og lip-gloss til forskjellige anledninger, for enhver stemning, hvilken som helst sesong eller et hvilket som helst look.

BILLIGE LEPPESTIFTER

Her på siden har vi samlet et stort utvalg av leppestifter og lipgloss, som ikke bare er billige, men også fra kjente og store merker. Vi har leppestifter fra merker som Nyx, Max Factor, Elizabeth Arden, Bourjois og Rimmel. Men vi har også mange leppestifter fra merker som kanskje ikke er så store og velkjente, men som til gjengjeld er billige og lager de mest fantastiske leppestiftene. Disse inkluderer merker som W7, Barry M, Revolution, Miss Sporty og Collection.

Leppestiftene er tilgjengelige i mange forskjellige nyanser, alt fra hvitt til svart og alt i mellom. Vi har alt fra den klassiske røde leppestiften til den romantiske rosa fargetonen til den svarte gothliknende leppestiften. Vi har et utvalg av leppestifter til deg som vil ha leppestift med glans, glimmer eller for de som foretrekker de matte.

BILLIG LIPGLOSS

Lipsticks kan gi farge til leppene, mens lip-gloss gir mer glans enn farge. Leppestifter er vanligvis mer intense i farge enn lip-gloss. En lipgloss er mer diskret, så mange foretrekker en lipgloss fremfor en leppestift.

Her på siden har vi samlet lipgloss fra noen av de beste merkene. Vi har lipgloss fra blant annet Rimmel, Maybelline, Revolution, NYC, W7, Max Factor og mange flere. Tidligere kunne lipgloss føles klissete, men dette er langt fra sånn det er i dag, produsentene har blitt veldig gode til å lage lipgloss som føles like naturlig å ha på leppene som leppepomade.

Så det er vbare å velge mellom våre billige leppestifter og lip-glosser, til du finner nøyaktig hvem som vil bli din nye favoritt. Hvis du bestiller i dag før klokken 15.00, kan pakken være foran inngangsdøren når du står opp om morgenen.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.