Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LEPPESTIFT OG LIPGLOSS

Leppestifter og lip-gloss kan du aldri få for mange av, og i hvert fall ikke når du kan kjøpe både leppestift og lipgloss superbillig her hos Luxplus. Man kan da tillate seg å kjøpe leppestifter og lip-gloss til forskjellige anledninger, for enhver stemning, sesong eller til hvilken som helst stil.

BILLIGE LEPPESTIFTER

Her på siden har vi samlet et stort utvalg av leppestifter og lipgloss, som ikke bare er billige, men også fra velkjente og store merker. Vi har leppestifter fra merker som Nyx, Max Factor, Elizabeth Arden, Bourjois og Rimmel. Men vi har også mange leppestifter fra merker som kanskje ikke er like velkjente, men som til gjengjeld både er billige og som tilbyr de mest fantastiske leppestifter. Disse inkluderer merker som W7, Barry M, Revolution, Miss Sporty og Collection.

Leppestiftene er tilgjengelige i mange forskjellige nyanser, alt fra hvitt til svart og alt i mellom. Vi tilbyr alt fra den klassiske røde leppestiften til den romantiske rosa fargetonen til den svarte gothaktige leppestiften. Vi har et utvalg av leppestifter til deg som vil ha leppestift med glans, glimmer eller for de som foretrekker de matte typene.

BILLIG LIPGLOSS

Lipsticks kan gi farge til leppene, mens lip-gloss gir mer glans. Leppestifter er vanligvis mer intense i farge enn lip-gloss. En lipgloss er mer diskret, så mange foretrekker en lipgloss fremfor en leppestift.

Her på siden har vi samlet lipgloss fra noen av de beste merkene. Vi har lipgloss fra blant annet Rimmel, Maybelline, Revolution, NYC, W7, Max Factor og mange flere. Tidligere kunne lipgloss føles klissete, men dette er langt fra slik det er i dag da produsentene har blitt veldig gode på å lage lipgloss som føles like naturlig å ha på leppene som leppepomade.

Det er bare å velge og vrake mellom våre billige leppestifter og lip-glosser, og du vil helt sikkert finne den som vil bli din nye favoritt.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus