Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

TØRRSJAMPO

Det er mange positive ting å si om tørr-sjampo. Tørr-sjampo kan sørge for at du kan hoppe over en hårvask, noe som til slutt resulterer i et sunnere hår, da noen av det mest voldsomme vi eksponerer håret vårt for i hverdagen, er retting, krølling, hårtørking etc. tørr-sjampo kan brukes direkte i tørt hår og sikrer at håret ditt ikke virker fettete. Som en ekstra bonus, legger de fleste tørr shampo også volum til håret.

Hva er tørr-sjampo?

Tørr-sjampo er egentlig akkurat hva ordet er. Tørr-sjampo er et hårprodukt i en slags pulverform som tilføres håret og absorberer fettet slik at håret blir igjen som det var nyvasket. Så, det er en sjampo som er tørr.

Tørrsjampo er også ideell for når du er på farten, på ferier, til festivaler eller andre steder hvor det blir vanskelig å vaske håret. Begynn med å tilføre tørr-sjampoen i tørt hår. Det er viktig at håret ikke er svett eller vått, men helt tørt. Hold sprayflasken ca. 20-30 cm fra hodebunnen, og husk at det er bedre å drøsse litt for lite enn litt for mye i håret. Når du drøsse tørrsjampoen, må den gjøres i stadier i håret. Det viktigste området er den delen av håret som er lengst frem, hvis du vil sette håret opp i en frisyre. Når den har tilsatt litt, må den børstes ut igjen, helst med en mild børste, for å ta ekstra godt vare på håret. Og, vips, du er klar til å gå ut.

Tørr-sjampo Batiste

Mange merker har produsert tørrsjampoer, men det er en som har blitt lagt merke til, og det er tørr-sjampoen fra Batiste. Batiste må sies å være den mest fargerike merkevaren innom tørr-sjampo. Du kan få mange forskjellige versjoner, som hver lukter av forskjellige. De har også laget tørr-sjampoer som er spesielt egnet for lyshårede så vel som brunetter.

Men selvfølgelig er det ikke bare Batiste du finner billig her på nettstedet. Vi har også tørrsjampo fra noen av de største frisørmerkene i verden som Chi og Tresemmé.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus