Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

FOUNDATION

Finn den perfekte foundationen til en fantastisk pris her hos Luxplus. Du kan finne merker som: L'Oreal, Maybelline, Max Factor, Youngblood, W7, Clinique, Revolution, W7, Technic og mange andre.

Hvilken foundation?

Enten du har vanlig, tørr, fet, sensitiv eller kombinert hud, kan du definitivt finne en foundation som passer deg perfekt. For normal hud kan du med fordel gå for en farget dagkrem eller en oljefri kremfoundation. For tørr hud kan du velge en farget dagkrem, men et flytende foundation er også optimal. For fet hud trenger du en oljefri væske eller kremaktig foundation. Spesielt når du har fet hud, er det fordelaktig å bruke et kompakt pulver eller mineralpulver. For sensitiv hud trenger du et kompakt pudder eller mineralpulver. For kombinert hud, kan du trenge forskjellige typer foundation hele året. Derfor må du bruke den foundation som passer best for huden din på den respektive dagen.

Du vør teste fargene til foundationen ved å bruke litt på underkjeven eller nakken. Det er en god ide å foreta dobbeltsjekk på pannen. Med fet hud kan det være ekstra vanskelig, ettersom oljen fra huden din kan skifte fargen etter en stund.

For å gjøre at foundationen din varer lengre, kan du bruke en primer før du legger foundationen. Dette gjelder spesielt hvis du velger et pulverformat. Valget av grunnbørste, svamp, blender eller annet er av stor betydning for hvor fint din foundation ligger på huden. Vi har også et stort utvalg av underbørster og børster i kategoriene.

Billig foundation

Du kan være sikker på å finne ditt favorittbrand billig her på nettstedet. Vi har et stort utvalg av ulike typer foundations og merker. Det kan også være fordelaktig å ha forskjellige fundament med små farge nyanser, som du kan blande for å treffe nøyaktig den skyggen du vil ha gjennom ansikt og nakke. Prøv også forskjellige metoder for å bruke grunnlaget med en børste, svamp eller beauty blender. Med våre priser er det mulig å prøve seg frem, kanskje du blir overrasket over hvilken foundation som passer perfekt for deg?

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus