Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ØYEKREM

Med en øyekrem kan du ta vare på ansiktet ditt, se mindre stresset ut, ha et ansikt med færre rynker og fine linjer, og som har fått nok fuktighet. I tillegg kan en god øyekrem også redusere mørke ringer og poser under øynene, som mange av oss kvinner kan ha problemer med. En øyekrem kan faktisk forbedre hele utstrålingen og gløden i ansiktet ditt.

Øyekremen bør være lys og tynn i konsistens, og trenge godt inn i huden, slik at den kan fungere i dybden. Det er viktig å forsiktig smøre inn kremen, da området rundt øynene er sensitivt. Du kan for eksempel bruke ringfingeren, som en ofte ikke har så mye styrke i, og som derfor gjør det mulig å påføre kremen forsiktig på. Du kan også massere forsiktig rundt øynene, slik at du får i gang blodsirkulasjonen og huden på denne måten får en oppstramming. En øyekrem trenger ikke komme i en kremaktig form, slik som vanlig ansiktskrem, men kan komme i form av kapsler, oljer, serum og i anti aging-produkter.

Hvorfor bruke øyekrem?

Det er viktig at du ikke bruker en bodylotion eller annen krem som ikke er beregnet for øyet, da disse produktene vanligvis inneholder mer fett enn hva en øyekrem gjør. Fett kan resultere i en hud som skinner og ser klumpete ut.

Billig øyekrem

Her på siden finner du vårt utvalg av øyekremer til svært fordelaktige priser. Øyekremene er så billige at det er rom for å prøve seg litt frem, hvis det er første gang en skal begynne å bruke øyekrem. Vi har mange å velge mellom, fra både de store og kjente merkevarene, til de mindre kjente merkene. Blant de store merkene er Elizabeth Arden, Clinique, Olay og L'oreal. Blant de mindre kjente merkevarene har vi for eksempel Danske Rønsbøl, Juvena og Skin Doctors.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus