Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

TANNKREM

Er du i tvil om hvordan du velger riktig tannkrem? Se etter tannkrem fra de store kjente tannpleiemerkene som Colgate, Zendium, Aquafresh, Pepsodent, Sensodyne og Oral B. På denne siden finner du billig tannkrem for både barn og voksne. Kjøp en smart dobbelt-pakke med din favoritt-tannkrem, slik at du alltid har en ekstra tube med tannkrem i skapet, eller prøv en ny fersk smaksvariant fra din favoritt tannkrem-merkevare.
Den smarte tingen ved å kjøpe tannkrem på nettet er at du kan få billig tannkrem for hele familien levert direkte til døren. Pass på at du fyller opp toalettskapet med familiens favoritt-tannkrem slik at du aldri går tom.
Det er viktig å pusse tennene med en god tannkrem både morgen og kveld. Visste du at det tok danskerne 50 år å lære viktigheten av å pusse tennene hver dag? I dag er kunnskapen om tannkrem og daglig tannpleie en vane hos det store flertallet, men det må derfor stilles krav om hvilken tannkrem du og din familie skal velge.

Tannkrem for hvite tenner

Hvis du vil ha ekstra hvite tenner, så prøv en tannkrem med en blekende effekt som forsiktig renser tennene og gjør sånn at de ser godt ut og blir hvite igjen.
En blekende tannkrem er for de som vil ha hvite tenner og sunne tannkjøtt.
Hvis du lider av tannskader, eller hvis du har delikat tannkjøtt, er det også mange tannkrem som kan lindre problemer med ising og problemer ved tannbørsting.
For barn anbefaler vi at du velger en tannkrem til barn som er mild med en barnevennlig smak og som er spesielt beregnet for melketenner.

Organisk tannkrem uten fluor

Hvis du vil at tannkremen din skal være organisk og uten skadelig kjemi, kan du også finne mer god organisk tannkrem på denne siden. Prøv for eksempel det deilige utvalget av organisk tannkrem uten fluor fra det organiske merket Urtekram som renser tennene utelukkende ved hjelp av naturlige ingredienser som kritt, aloe vera og mynteolje.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus