Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HÅNDSÅPE

Håndsåpe, en uunnværlig del av husholdningen. Og derfor er det også viktig du ikke går på kompromiss med ditt valg av såpe. Akkurat som du tenker over resten av innkjøpene dine for kropp, ansikt, etc, er det selvfølgelig også viktig å tenke på ditt valg av håndsåpe.
Hvis er opptatt av økologi og miljøvennlige produkter, kjøp en økologisk håndsåpe. Og skal håndsåpen din være ekstra forsiktig og mild mot hendene, så velg en håndsåpe uten parfyme og parabener som renser hendene uten å tørke dem ut.
I dag har det blitt veldig moderne å velge håndsåpe som lukter deilig, men som også kommer i en fin emballasje som pryder vaskefatet. Det dreier seg om å gjengi opplevelsen av spaet hjemme i eget bad, og dette har selvsagt også innflytelse på valg av håndsåpe. Unn deg selv, din familie og ikke minst dine gjester en deilig håndsåpe som etterlater hendene myke og velduftende etter hver vask. Den populære håndsåpen fra Compagnie De Provence pryder vakkert badet, men er også tilgjengelig i utallige duftvarianter som skjemmer bort sansene dine og spre den vakre duften på badet ditt når du vasker hendene.
I tillegg kan du finne håndsåpe fra Urtekram, Neutral, Palmolive, Dove og flere andre store merker, alle kjent for sin gode håndsåper.

Stort utvalg av deilig håndsåpe

Ditt valg av håndsåpe sier også noe om deg. Skal håndsåpen din være organisk? Skal din såpe være parfymefri? Bør håndsåpen være forsiktig på små barns hender? Er det viktig at håndsåpen din lukter godt? Eller setter du pris på en håndsåpe som også ser vakker ut i beholderen?
Uansett hva du går for når du kjøper håndsåpe, kan du sikkert finne en håndsåpe i henhold til smaken din her på siden.
Kjøp store mengder av din favoritthåndsåpe i flytende eller fast form og fyll opp toalettet slik at du alltid har en ekstra såpe på lager. God håndsåpe du kan aldri få nok av.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus