Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

REVLON

Revlon
Revlon ble grunnlagt i 1931 under den store depresjonen. Det opprinnelige Revlon produktet var en neglelakk. Gjennom årene har Revlon vært involvert i mange varetyper og ble i sin tid blant de fem største kosmetikk hus. I 1989 var Revlon en av de første kosmetikk husene som valgte å stoppe med dyreforsøk og funnet alternative måter av produkttesting. I dag har Revlon noen svært allsidige kosmetikk- og hårpleieproduktserier.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.