Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Alltid gratis frakt
  • Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
10 populære sexleketøy til par og singler - disse burde du kjøpe!

10 populære sexleketøy til par og singler - disse burde du kjøpe!

Av Camilla Svensson
Er du på utkikk etter sexleketøy, som du og din partner kan ta med inn på soverommet? Les her, og få tips til sexleketøy til par og solohygge.

Utvalget av sexleketøy er større enn noen gang! Derfor kan det være ekstra vanskelig å navigere rundt sexleketøy for kvinner, sexleketøy for menn og for par – det er så mange å velge mellom! Sexleketøy kan krydre opp sexlivet ditt, og piffe opp den intimestunden du har med deg selv eller din partner. 

Vi har samlet et utvalg av de mest populære sexleketøy for menn, kvinner og par. Forhåpentligvis kan du få inspirasjon og finne en perfekt match for deg - enten du er interessert i parlek eller solo moro.

Sexleketøy er ikke lenger hysj hysj

I dag har sexleketøy blitt en integrert del av mange kvinners liv, og det kan vi også se på sosiale medier. Faktisk viser flere amerikanske studier at salget av sexleketøy økte dramatisk da TV-serien Sex and the City dukket opp på TV-skjermen i 1998. Her ble vi flere ganger introdusert for sexleketøy, og mange av oss ble også kjent med "The Rabbit" for første gang, som får Charlotte til å tvile på om hun noen gang vil nyte sex med en mann igjen. Her fikk vi ideen om at sex ikke bare må være med en partner, men at det også er innafor å ha sex med seg selv. Det var imidlertid ikke noe det ble snakket særlig om, i motsetning til nå. For i dag er sexleketøy ganske vanlig.

Mange har funnet ut at sexleketøy er et fantastisk tilbehør i sexlivet, både med en partner og seg selv. Og det er flere grunner til det! Sexleketøy bidrar til å øke lysten og gir andre orgasmer enn vanlig. For noen kan det til og med gi den første orgasmen noensinne! Så…. Er det ikke bare å lete og finne din nye favoritt sexleketøy, som kan flytte inn i nattbordet ditt?

__________________________________________________

De beste sexleketøy for kvinner

Den klassiske vibratoren

Den klassiske vibratoren er et sexleketøy alle kvinner bare må eie – og det er flere grunner til det. Ikke bare er den enkel og gir masse nytelse, når du ønsker å oppnå stimulering og orgasme, men det kan også brukes sammen med partneren din. En vibrator er et produkt som har en eller flere innebygde motorer, som sørger for at produktet vibrerer og dermed stimulerer deg.

Vibratorer finnes i mange forskjellige typer og varianter, men kan generelt deles inn i store og små produkter. De store vibratorene er f.eks. Rabbit vibrator, magic wand  og de som ser ut som en dildo, men som også kan vibrere. Det er også et hav av små vibratorer. De mest populære er klitorisvibratorer og kulevibratorer, som fokuserer på å stimulere utsiden av kjønnsorganene så vel som klitoris.

Den ikoniske kaninen "The Rabbit vibrator"

En rabbit vibrator er et sexleketøy for kvinner som aldri skuffer! Kanskje du allerede har hørt gode ting om den fra venninnene dine? Rabbit-vibratoren er mest kjent fra den ikoniske HBO-serien Sex and the City – men den tilhører ikke bare fiksjonens verden.

Rabbit vibratoren gir deg trendy teknologi, et smakfullt design og uforglemmelige opplevelser av herlig nytelse, takket være de små vibrerende ørene på vibratoren, som stimulerer både klitoris og G-punktet. Perfekt for solomoro og parlek. Du får det beste fra to verdener med denne fantastiske vennen i skuffen din.

Stimulator

Hvis du ennå ikke har prøvd en klitorisstimulator - også kalt en 'klitorisvibrator og lufttrykksvibrator', så har du en godbit i vente! Med dette innovative sexleketøyet for kvinner får du mest orgasme for pengene! En klitorisvibrator er en game changer, som alle fortjener å oppleve. Denne typen sexleketøy er utstyrt med en spesiell Air Pulse-teknologi, som stimulerer alle nytelsespunkter på en gang når du bruker den. Den vil realisere drømmer om fantastiske og behagelige klitorisorgasmer.

En klitorisvibrator har et mykt munnstykke laget av 100 % silikon som føles silkemyk mot huden. Munnstykket omkranser klitoris, mykt og behagelig. Du kan enkelt bytte mellom hastighet og trykkbølgeintensitet, som gir suge- og trykkimpulser som gjenskaper følelsen av oralsex, mens den myke silikonringen masserer området rundt klitoris med forskjellige vibrasjonsmønstre.

__________________________________________________

Fun fact: Pulseringstimulering viser seg å være ekstra
effektiv for de, som har problemer ved å oppnå orgasme.

Vaginakuler 

Det er mange gode grunner til at du bør begynne å bruke vaginakuler. Vaginakuler er ikke en sexleketøy som brukes til seksuell tilfredsstillelse, men mer et treningsprodukt for underlivet. Akkurat som alle andre steder er det sunt å holde musklene i underlivet i form slik at de holder seg sterk. En sterk muskulatur i bekkenet kan faktisk gjøre orgasmene dine mer intense – win win!

De beste sexleketøyene for menn

Sexleketøy er ikke bare for kvinner. Det finnes nesten like mange sexleketøy for menn som gir behagelige orgasmer og tar onaniopplevelsen din til et helt nytt nivå. Det er penisringer, penisvibratorer, penispumper og mye mer. Vi har funnet noen av de mest populære valgene:

Penisringer

En penisring som sexleketøy for menn er alltid en god idé! Penisringer gjør deg ikke bare mer utholden, men det tilfredsstiller også hennde med det vibrerende "hodet". Selve ringen er laget av et strekkbart materiale, som gjør den enkel å ta på og passer til de fleste størrelser. Penisringen vikler seg rundt penis, der den begrenser blodstrømmen, slik at du vil oppleve en hardere og lengre ereksjon - som er en bonus for begge parter! En penisring kan også brukes alene.

Onaniegg

Et godt sexleketøy for menn er et onaniegg. Et onani egg gjør onaneringen din mye bedre og mer intens. Her handler det om maksimal nytelse. Et onaniegg  hjelper deg/eller ham til å gjøre jobben betydelig mer behagelig. Et onaniegg er et sexleketøy som bør prøves. Du eller partneren din kontrollerer egget med hånden. Nyt!

Penisvibrator

En penisvibrator som sexleketøy for menn, er for de fleste et alt for ukjent onaniprodukt. Penisvibratorer kommer i mange forskjellige former, funksjoner og størrelser, men det vanlige er at produktet vibrerer for at det skal kunne kategoriseres som en penisvibrator. Det er til og med håndfrie penisvibratorer som gjør jobben for deg, så du kan ha hendene fri. En penisvibrator kan stimulere penisen din på helt nye måter. Felles for dem alle er at de kan vibrere, men produktene har mange forskjellige vibrasjonsnivåer, og noen kan også stimulere på andre måter, f.eks. ved ekstra vakuum, roterende bevegelser og lignende.

De beste sexleketøyene for par - kjærlighet på soverommet

Alt for ofte forbindes sexleketøy med noe som kun brukes av single til onani. Dette trenger imidlertid ikke være tilfelle, og det finnes mange sexleketøy for par. Sexleketøy for par er en fin måte å piffe opp sexlivet og utforske hverandres fantasier og ønsker. Nettopp fordi sexleketøy gir muligheten til å eksperimentere og utforske hverandre.

Vibratoregg

Med et vibratoregg får dere garantert en morsommere stund. Ikke la deg lure av den lille, praktiske størrelsen – eggets stimulerende egenskaper er mye større enn det. Det er et fantastisk sexleketøy som du og partneren din absolutt må prøve. Vibratoregg gir pirrende opplevelser, morsomme og utfordrende leker. De kan brukes både på soverommet og i offentlige rom.

Det finnes forskjellige vibratoregg. Noen kan slås på og kontrolleres på selve egget, mens andre kommer med fjernkontroll, som kan være både trådløst og med ledning. Til slutt har vi også de som styres via en app på telefonen. Kanskje fantaserer du allerede om de spennende og pirrende lekene, som kan oppnås med et vibratoregg? Et vibratoregg legges i kvinnens skjede, hvoretter partneren er ansvarlig for fjernkontrollen. Partneren din kan kontrollere vibrasjonene du får, og leken er det perfekte forspill. 

Glidemiddel

Glidemidel kan lett overses når det kommer til sex. Men de fleste er enig i at sex ofte blir bedre med litt ekstra smøring. Det er viktig at sex og samleie alltid er en god opplevelse, og glidemiddel kan hjelpe med det. Med det beste glidemiddel eller sexleketøyet kan sex bli mye morsommere, mer behagelig og uten intimt ubehag.

Satisfyer Double Joy Black Partner Vibrator

Tilfør ekstra krydder på soverommet som både du og partneren din vil ha glede av med Double Joy Vibrator. Denne vibratoren består av to ekstremt kraftige motorer som gir intense og stimulerende vibrasjoner. Vibratoren skal føres opp i kvinnen, hvor den vil stimulere hennes G-punkt inni, mens den ytre delen av vibratoren kjærtegner hennes klitoris. De intense vibrasjonene kan også merkes på mannens penis under akten - noe som garantert vil gi stor glede. Last ned gratisappen og nyt uendelige vibrasjonsmuligheter!

Massasjeolje

En massasjeolje med en herlig aroma er helt klart undervurdert. Vi mennesker er velsignet med mange fantastiske sanser, og hvis du vil ha god sex, ikke glem å bruk stimuler alle sansene dine. En mild og sensuell massasje og berøring er ett godt alternativ til sex. Stimuler luktesansen ved å smøre hverandre inn i en velduftende massasjeolje. Kombiner det med søte ord i hverandres ører, slik at hørselssansen også vekkes.

Sexleketøy som gave

Kanskje du allerede har delt flere romantiske gester i form av søte ord og varme klemmer til partneren din. Kanskje det er på tide å prøve noe nytt og fokusere på erotikk? Det kan du gjøre ved å overraske partneren din med en pirrende kjærlighetsgave, som ikke er slips, parfyme eller ny stavmikser, men i stedet en helt spesiell gave som kan gi fantastisk nytelse og piffe opp deres felles sexliv, nemlig sexleketøy.

Stort utvalg av billige sexleketøy

Sexleketøy er for alle, og her hos Luxplus finner du flere typer fort kan bli en ny favoritt, uansett om du har sex alene eller sammen med partneren din. Du finner flere typer sexleketøy på denne siden som øker din sensuelle velvære. Foretrekker du vibrator, stimulatorer, buttplug eller noe helt annet har vi garantert det du søker i vårt utvalg!

Velkommen til Luxplus