Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash

GRATIS gave 🎁 med alle Talia Heaven's Dew-kjøp Kjøp nå

Dermatologisk hudpleie

Her finner du dermatologisk testet hudpleie, som er utviklet, testet og anbefalt av hudleger for å være en problemløser for deg med hudlidelser og hud utfordringer som tørr hud, eksem hud, psoriasis, rød hud og pigmentforandringer.
Farmakolog

Få personlig rådgivning

Hos Luxplus sitter vår dyktige farmakolog alltid klar til å gi deg skreddersydde råd og veiledning. Merna ble utdannet farmakolog i 2018, og har star fagelig kunnskap innen både hudpleie og aktive ingredienser.

Få hjelp her

Bli kjent med ingrediensene

Blir du ofte forvirret av det store ingrediensbiblioteket? Og du skjønner ikke helt betydningen av de forskjellige? Vår farmakolog veileder deg til de mest brukte ingrediensene i hudpleie, slik at du kan finne ut hvilke som kan være den beste løsningen for din hud.

Hent flere produkter
Besparelsene på medlemsprisene beregnes i forhold til normalprisen. Medlemsprisene hos Luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem med din første ordre. Medlemskapet koster 99.00 NOK/30 dager. De første 30 dager er helt gratis - og du kan avslutte når som helst. Se alle fordelene dine ved å være Luxplus-medlem.
Velkommen til Luxplus