Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Parfymeguide: 5 sensuelle sensommerdufter til september

Parfymeguide: 5 sensuelle sensommerdufter til september

Av Sulaima Tollesen I Skønhedsekspert
Er du klar for de pirrende og sensuelle sensommerdufter som september bringer med seg? Her får du våre 5 beste september-parfymer!

Skifte av årstider, er et av de tilbakevendende fenomenene som år etter år slår beina vekk under en. Særlig overgangen fra sommer til høst, som finner sted i september, byr på en helt særlig atmosfære. 

Solen henger lavere, lyset er mer gyldent. Varmen fra sommeren trekker inn i høstdagene, akkurat som sommersolen har satt sine spor som lyse striper i håret og solbrun hud på benene. Septemberkvelder er kjølig og kaller på en lett strikk og et lunt teppe, når man ferdes på utendørs caféer og restauranter. Og utover det uunngåelige skifte i garderoben, som høsten krever, så kaller sensommeren også på nye dufter.

De 5 beste parfymer til september

I september kan man tillate seg å ta i bruk litt tyngre parfymer, fordi de helt lette og friske dufter typisk hører til våren og sommeren. Vi har funnet frem våre beste forslag på 5 fantastiske septemberdufter, som avspeiler den sanselige årstiden sensommeren er. Duftene er perfekte til overgangen fra den varme sommeren til de lune, gyldne sensommerdager og -kvelder.

Det siste hint av sommer: Sol de Janeiro’s Brazilian Crush Cheirosa

Er du ikke heeeelt ferdig med sommer for i år? Så kjøp deg selv litt ekstra sommertid med Sol de Janeiros vidunderlige bodymist Brazilian Crush Cheirosa. Denne misten skriker virkelig av sol, strand, levende musikk og fargerike cocktails. Misten har herlige toppnoter av pistasie og mandel, florale hjertenoter av jasmin og heliotrop samt søte bundnoter av saltkaramell, vanilje og sandeltre. Og er du ikke helt til de tunge eau de parfums kan du glede deg over at dette er en mist, og derfor er ikke duftintensiteten så voldsom.

Klassisk feminin eleganse og enkelhet: Calvin Klein’s Beauty

Beauty fra Calvin Klein er en klassisk sensommerduft, som bare oser av eleganse. Duften har en simpel og blid karakter, som får deg til å føle deg ren, lett og lekker hele dagen. I parfymens toppnoter finner du moskus, mens hjertenotene består av utsøkt jasmin, der hvite, parfymerte noter utgjør den helt perfekte sensommerduft. Bundnotene består av sofistikert cedertre. Denne duft er perfekt til deg, som er på utkikk etter en klassisk, simpel og elegant parfyme. Beauty er både velegnet til hverdags- og festbruk. 

Kickstart høsten med positivitet og livsglede: Hugo Boss’ Ma Vie

Her har vi at gjøre med enda en høst-favoritt. Ma Vie er, som navnet antyder, er en duft som hyller livet. Duften minner oss om alle de små øyeblikk, som vi skal huske å stoppe opp og sette pris på. Hugo Boss’ Ma Vie er en livlig duft, som har den litt utradisjonell kaktusblomst som toppnote - en grønn og delikat duft. Dessuten er parfymen sammensatt med hjertenoter av pink freesia, rose og jasmin samt dype bundnoter av tre, som f.eks ceder. Blandingen av de livlige topp- og hjertenoter i den dype treaktige bund gør Ma Vie til en perfekt aftenduft, som gjør seg godt både til en romantisk middag såvel som en cocktailaften med venninnene.  

Synes du også at "Less is more"? Clean’s Skin

Det høres kanskje rart ut, men parfymen Skin fra Clean har faktisk som ambisjon å være så subtil og lett at den kan forveksles med den blide og lette duft av ren hud - derav navnet. Skin fornærmer ikke noen og er ikke en duft man nødvendigvis bemerker, da den blender så naturlig inn. Derfor er Skin også den helt perfekte duft til deg, som ikke ønsker intense og overdøvende parfymer, men foretrekker lette og diskrete dufter. Skin dufter lett og mildt takket være toppnoter av honningmelon, frisk luft og lotus. Hjertenotene består av aquanoter, blomsterblader og blå rose, mens bundnotene utgjøres av varm kasjmir, moskus og kremet vanilje. Clean er den perfekte hverdagsduft og kan trygt brukes på kontoret, da den på ingen måte er for overdreven.

Et farverikt paradis på flaske: Roberto Cavalli’s Paradiso Assoluto

Paradiso Assoluto fra Roberto Cavalli er en classy, sassy og feminin duft til deg, som tørr å vise seg frem! Duftens karakter avspeiler seg i den lekre rødglødende flakon med krystallpropp: Vill, vågal og med masse personlighet. Toppnotene i Paradiso Assoluto består av en fargerik cocktail bestående av bl.a. rosa pepper, grapefrukt, bergamott og sitron. Hjertenotene utgjøres av saftig pasjonsfrukt, parfymert jasmin og rød lilje. I bunden samles duften av noter som sød vanilje, kasjmir, sandeltre og patchouli. Denne parfymen er perfekt til en festlig kveld på byen eller til en hot date.

Mere inspirasjon til den perfekte septemberduft?

Har du lyst til enda mer inspirasjon til den helt perfekte septemberduft for deg? Sjekk ut parfymene under her! Vi har nemlig samlet en rekke parfymer, som er helt perfekte til den magiske overgangen fra sommer til høst.

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer