Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Alltid gratis frakt
  • Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
5 tips til deg med tykt hår

5 tips til deg med tykt hår

Av Simone Keller | Frisør og hårekspert
Selv om tykt og fyldig hår er det alle vil ha, kan det være vanskelig å style det. Les frisørens 5 beste tips her!

Hvis du har tykt hår, får du sikkert ofte høre at du er heldig – for det er du faktisk på mange måter! Tykt hår er en superenkel hårtype som ser både voluminøs og sunt ut uten hjelp av stylingprodukter.

Det kan imidlertid være noen enkelte utfordringer med det tykke håret. Du har sikkert stilt deg selv spørsmålene: Hvordan style tykt hår? Hvilken frisyre passer meg? Hvilken sjampo passer til tykt hår? Hvis du kan nikke gjenkjennende til noe av dette, så les artikkelen her, hvor jeg vil gi deg 5 effektive tips for å få mest mulig ut av det vakre, fyldige håret ditt.

1 .Ta en god prat med frisøren 

For å få det beste utgangspunktet er en god hårklipp viktig. Ta en god prat med frisøren din om hva du liker og hva som fungerer for deg.

For eksempel en klipp som gir letthet til håret vil være det aller beste, da en rett klipp over tuppene kan gjøre at håret blir for tungt, og gi en følelse av at håret har fått en trekantet "teltform". Hvis håret får en god klipp, vil du også føle at håret føles lettere, og plutselig er ikke hestehalen fullt så tung lenger, og stylingene dine blir mye luftigere.

2. Korrekt pleie

For at det kraftige håret ditt skal se best mulig ut er det viktig å ha en god pleierutine, og bruke de riktige hårproduktene. Hodebunnen din trenger luft, og det tykke håret gjør det ikke akkurat enkelt. Derfor kan en rensesjampo med mynte, tea tree eller eukalyptus friske opp hodebunnen og gi en følelse av letthet samtidig som hodebunnen og håret renses grundig. For å skape en god balanse i hodebunnen anbefales det å vaske håret en gang i uken med en rensesjampo. Her kan jeg anbefale shampoo fra Australian Bodycare eller en mild shampoo fra Urtekram.

Avslutt gjerne med en fuktighetsgivende balsam eller hårkur, slik at håret ditt blir helt mettet av fuktighet. Et tykt hår tåler ofte mer fyldige produkter, så en god hårolje eller en leave-in balsam for å samle de tørre spissene og tuppene etter en hårvask er et absolutt must have.

3. Piff opp frisyren med en trendy hårspenne

Heldigvis er store fargerike hårspenner trendy - og det er også en effektiv måte og holde de fyldige lokkene vekk fra ansiktet på.

Hos Luxplus finner du et stort utvalg av flotte hårspenner og hårstrikk i trendy farger fra bl.a. BeautyFlow. De selger merker som Invisibobble, som produserer de populære hårstrikkene som er designet for å ikke skade håret. Se hele vårt store utvalg av hårpynt – her.

4.Skap karakter med en pannelugg

En lang, fyldig pannelugg i en middels eller lang frisyre kan skape mye karakter. Men tenk over at en pannelugg krever litt ekstra styling om morgenen i form av vask, føning og kanskje en tur med rettetangen. Hvis du ikke allerede har en god rettetang eller hårføner, har Luxplus lave priser på stylingverktøy av høy kvalitet fra kjente brands. Se utvalget - her.

5. Lag en romantisk frisyre med fletter

Her kan du virkelig utnytte ditt tykke hår til det maksimale. Lag f.eks. en hollandsk flette som starter ved pannen og flettes bakover.

I en hollandsk flette føres hårseksjonene under hverandre i stedet for over hverandre slik vi kjenner det fra en fransk flette. “Puff opp” fletten for å skape et mer fyldig og casual look og NYT at du har et fyldig hår, som vi andre bare kan drømme om. 

Jeg håper disse 5 effektive tipsene kan hjelpe deg med å få enda flere gode hårdager!


Velkommen til Luxplus