Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Månedens 5 beauty favoritter

Månedens 5 beauty favoritter

Av Camilla Svensson | Skjønhetsekspert
Mangler du inspirasjon til ditt neste beauty-kjøp? Vi har samlet 5 favoritter, som du ikke bør gå glipp av - og hvorfor! Les mer her.

Drømmer du om nye skjønnhetsprodukter til samlingen? Kanskje trenger du inspirasjon til ditt neste kjøp? Fortvil ikke – vi har samlet 5 av denne månedens favoritter fra fem forskjellige brands! Forhåpentligvis kan noen av disse skjønnhetsproduktene inspirere deg til hva du skal legge i handlekurven neste gang du shopper hos Luxplus.


Månedens beauty favoritter


Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Om du bare fikk velge en mascara resten av livet, bør du velge en fra Maybelline! Det er ikke uten grunn at Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara har gått viralt på TikTok – en er totally worth the hype! Her får du en Maybelline-mascara som ikke bare gjør vippene dine uvanlig lange, den gir også et sky high volum til vippene dine. Med sin fleksible mascarabørste kan du enkelt fange hvert eneste vippehår og farge de med kullsvart mascara – selv de minste vippene i øyekroken!


- Kjøp den herSol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Det er ikke noe mer luksuriøst enn å pleie kroppen din med en nærende bodylotion som lukter himmelsk! Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream er en krem som virkelig gir deg luksus i hverdagen. Kroppskremen inneholder en rik blanding av nærende kokosnøttolje, nærende cupuacu smør og acai, som inneholder kraftige antioksidanter som raskt trekkes inn i huden og etterlater den med masse herlig fuktighet. Huden din vil føles fastere, jevnere og utrolig myk med et glødende utseende. Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream er perfekt for daglig bruk, og den delikate duft av sprø pistasj og salt karamell vil spre seg i rommet og følge deg gjennom dagen.

- Kjøp den herFilorga Hydra-Filler

Filorga er stolt av å ha skapt noen av de mest effektive ansiktskremene mot aldring – og Filorga Hydra-Filler er intet unntak! Denne ultra fuktighetsgivende ansiktskremen med gelkonsistens fra Filorga er en ekte hudpleiehelt. Filorga Hydra-Filler fukter, utfyller og jevner ut huden din. Alle tørrhetslinjer vil bli betydelig redusert.

Det helt spesielle med Filorga-kremen er at den inneholder kollagenboostere og 3 ulike typer hyaluronsyre, som er kombinert med bioaktivt ekstrakt som gjenoppretter hudens beskyttende barriere, slik at huden holdes godt fuktet hele dagen. Dessuten er den formulert med Filorgas patenterte NCEF-kompleks. NCEF-komplekset inneholder essensielle næringsstoffer, vitaminer, antioksidanter, mineraler, ko-enzymer og aminosyrer som kan sammenlignes med de som brukes i meso-injeksjoner.

- Kjøp den herAriana Grande Cloud

Søte frukter og blomster. Det er akkurat hva den friske duften fra Ariana Grande lukter som. Denne Ariana Grande-parfymen er en personlig duft fra Ariana Grande, inspirert av hennes egen personlighet. Duften er frisk, varm, enkel og ungdommelig. Ariana Grande Cloud ble sluppet for første gang i 2018, og har siden vært en av de store sommerfavorittene blant kvinner.

Kombinasjonen av søte frukter, sprudlende blomster og myk pisket krem ??gir en feminin twist til parfymen, mens musk og tre skaper en varm følelse. Hvis du ser etter en blomstrende og søt duft til kolleksjonen, så er jeg ganske sikker på at du og Ariana Grande Cloud-parfymen vil bli et perfekt match!


- Kjøp den herTigi Bed Head Recovery Tween Duo

Sjampo og balsam - finnes det en bedre duo? Hvis ditt tørre hår og skadde hår trenger en omgang med luksuspleie, så er Tigi Bed Head Recovery Tween duo perfekt for deg! Tigi Bed Head Recovery Shampoo forhindrer og behandler flisete tupper. Den beskytter hårfargen mot å falme og tilfører fuktighetspleie til hele håret. Den matchede balsamen styrker hårfibrene med ekstra fuktpleie og etterlater håret ditt ultra mykt. Med denne duoen får du hjelp til å bygge opp håret igjen slik at det blir sunnere og sterkere.


- Kjøp her

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer