Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Sol de Janeiro body mist: Dufter som tar deg med til tropiske vibber

Sol de Janeiro body mist: Dufter som tar deg med til tropiske vibber

Av Camilla Svensson
Bli med oss på en fortryllende reise til solfylte sandstrender med Sol de Janeiro body mist-dufter. Les om de euforiske aromaene og finn din favoritt.

Sol de Janeiro er kjent for sine eksotiske og luksuriøse produkter som umiddelbart bringer tankene til solfylte, tropiske sandstrender og viftende palmetrær. Blant deres mest populære produkter finner vi de fortryllende Sol de Janeiro body mist-duftene, som du kan finne på de fleste baderomshyller - og med god grunn!

I denne artikkelen vil vi fordype oss i de beste Sol de Janeiro body mist-duftene og hjelpe deg med å finne din favoritt.


Sol og sommer året rundt med Sol de Janeiro

Sol de Janeiro er et ikonisk merke som vekker følelsen av tropisk luksus og brasiliansk skjønnhet. Med sine innovative og sansestimulerende produkter har de klart å fange den uimotståelige energien og forlokkende duften av Brasils solfylte strender.

Sol de Janeiro er kjent for sin unike sammensetning av naturlige ingredienser, inkludert pistasjenøtt, kokosnøtt og açaí, som skaper en fortryllende duftopplevelse. Sortimentet deres spenner fra body mist og kremer til solbeskyttelse og hårpleie, og de leverer alltid enestående kvalitet og resultater. Sol de Janeiro er mer enn bare et merke - det er en livsstil som hyller skjønnheten i å føle seg komfortabel i sin egen hud og omfavne den sensuelle, solkyssede essensen av Brasil.

Sol de Janeiro body mist - en unik duftopplevelse i hver flaske

Sol de Janeiro body mist skiller seg ut med sin sensuelle, forførende og tropiske karakter. De klarer å fange essensen av Brasils livlige og energiske atmosfære. Med sin unike blanding av eksotiske ingredienser som pistasjenøtt, kokosnøtt og vanilje, skaper de en fortryllende duftopplevelse som bringer varmen og gleden fra hvite sandstrender inn i ditt daglige liv.

Sol de Janeiro body mist-dufter er en herlig måte å fange den tropiske og sensuelle atmosfæren på. Uansett om det er sommer eller vinter, kan du finne en Sol de Janeiro body mist-duft som passer perfekt for enhver anledning. Så ta en duftende reise til Brasils solfylte strender og la Sol de Janeiro body mist-duftene forføre dine sanser.


De 5 mest populære Sol de Janeiro body mist-duftene


Sol de Janeiro

Brazilian Crush Cheirosa 40

Kjøp nå

Fordeler

 • Deilig duft av pistasjnøtt, salt karamell og vanilje
 • Lett og forfriskende følelse på huden
 • Langvarig duft som varer hele dagen
 • Unik blanding av sødme og krydder
 • 1). Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 40

  Denne body misten tar deg med på en reise av forførelse og sensualitet. Den blander perfekt toner av kremet pistasjenøtt, deilig saltet karamell og oppvarmende vanilje, noe som skaper en duftopplevelse som er både fristende og overdådig.

  Den lette og oppfriskende formelen etterlater huden din delikat parfymert hele dagen, og den subtile balansen mellom sødme og krydder gjør denne body misten helt unik.

  Forbløff sansene dine og omgi deg med en aura av luksus og forførelse med Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 40.


  Sol de Janeiro

  Brazilian Crush Cheirosa 62

  Kjøp nå

  Fordeler

 • Eksotisk blanding av pasjonsfrukt, papaya og ananas
 • Forfriskende og fruktig duft
 • Skaper en atmosfære av tropiske paradiser
 • Unik duftopplevelse som skiller seg fra andre body mists
 • 2). Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62

  Denne body misten har en oppfriskende og fortryllende duft som tar deg med på en duftreise til eksotiske paradiser.

  Den eksplosive blandingen av saftig pasjonsfrukt, søtsyrlig papaya og oppkvikkende ananas vekker sansene dine og skaper en fruktig symfoni av aromatiske toner. Du vil umiddelbart bli transportert til solfylte strender og frodige landskap der hver spray av denne uimotståelige duften etterlater en varig minnebilde av tropisk luksus.

  Unn deg selv å drømme og omgi deg med en unik og iøynefallende duftopplevelse med Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62.


  Sol de Janeiro

  Brazilian Crush Cheirosa 68

  Kjøp nå

  Fordeler

 • Sensuell duft med noter av appelsinblomst, solbær og musk
 • Subtil og sensuell duft for daglig bruk
 • Forbedrer stemningen og gir en sofistikert duftopplevelse
 • Langvarig duft som varer i timer
 • 3). Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 68

  Denne body misten forfører sansene dine med en fortryllende symfoni av delikate toner. Den omfavner huden med den søte og oppfriskende duften av blomstrende appelsinblomster, saftige solbær og et hint av sensuell musk.

  Hver spray av denne subtile og sofistikerte duften etterlater et spor av eleganse og sjarm som passer perfekt for daglig bruk.

  La deg bli revet med av denne unike duftopplevelsen og opplev en verden av subtil sensualitet og sofistikert sjarm med Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 68.


  Sol de Janeiro

  Cheirosa 71

  Kjøp nå

  Fordeler

 • Oppfriskende duft med sitrusfrukter, vannmelon og havtorn
 • Livlig og energisk duft for daglig bruk
 • Skaper en sprudlende og oppløftende atmosfære
 • Langvarig duft som varer lenge
 • 4). Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 71

  Denne body misten har en oppkvikkende kombinasjon som fanger essensen av solfylte dager og glade øyeblikk.

  Den oppkvikkende kombinasjonen av saftige sitrusfrukter, saftig vannmelon og frisk havtorn gir en frisk og livlig duftopplevelse som får deg til å føle deg energisk og klar for dagen. Denne unike og sprudlende duften skiller seg ut fra mengden og gir deg en helt spesiell følelse av velvære og selvtillit, uansett hvor du er.

  Legg til denne herlige Sol de Janeiro body misten i din daglige rutine og la deg inspirere av dens oppkvikkende og livgivende duft.


  Sol de Janeiro

  Brazilian Crush Cheirosa 87 Rio

  Kjøp nå

  Fordeler

 • Duft av kokosmelk, tropiske blomster, karamell og vanilje
 • Sensuell og luksuriøs duftopplevelse
 • Opplev den pulserende ånden fra Rio de Janeiro
 • Langvarig duft som etterlater et varig inntrykk
 • 5). Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 87 Rio

  Denne body misten er en hyllest til det pulserende Rio de Janeiro. Den skaper en sensuell og luksuriøs duftopplevelse som etterlater et varig inntrykk.

  Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 87 Rio er en forførende duft som fanger den pulserende energien og skjønnheten i Rio de Janeiro. Den byr på toner av saftig pasjonsfrukt, kremet kokosmelk og varm vanilje.

  Denne Sol de Janeiro body misten tar deg øyeblikkelig tilbake til solfylte strender og livlige gater i Brasil.


  Slik velger du riktig Sol de Janeiro body mist-duft

  Når du velger den perfekte Sol de Janeiro body mist-duften, er det viktig å vurdere din personlige stil og preferanser. Tenk på hvilke duftnoter som appellerer til deg og hvilken sesong du vil bruke duften i. Du kan også se på anmeldelser og anbefalinger fra andre brukere for inspirasjon.


  Den beste Sol de Janeiro body misten for sommeren:

  Om sommeren er det ideelt å velge en lettere og mer forfriskende duft. Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 71 er et favorittvalg for sommeren på grunn av sin forfriskende kombinasjon av sitrusfrukter, vannmelon og havtorn. Denne duften legger til en livlig og energisk følelse som passer perfekt for varme sommerdager.

  Den beste Sol de Janeiro body misten for vinteren:

  Når vinteren nærmer seg, er det tid for en mer intens og varm duft. Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 68 er et favorittvalg for vinteren på grunn av sin duft med toner av appelsinblomst, solbær og musk. Denne duften skaper en sofistikert og fortryllende atmosfære som passer godt for den koselige og stemningsfulle vinterperioden.


  Slik får du mest ut av din Sol de Janeiro body mist


  1). Påfør på ren og frisk hud

  Sørg for at huden din er ren og tørr før du påfører din Sol de Janeiro body mist. Dette hjelper til å forlenge duftens varighet.

  2). Fukt huden lett

  Hvis huden din er tørr, kan du spraye en liten mengde vann eller bruke en lett fuktighetskrem før du påfører din Sol de Janeiro body mist. Fuktighet hjelper til med å beholde duften lenger.

  3). Påfør etter dusjen

  Påfør din Sol de Janeiro body mist umiddelbart etter en varm dusj eller et bad. Dine porer er åpne, og huden absorberer duften bedre.

  4). Lag på lag

  Påfør body misten i lag ved å spraye den på forskjellige deler av kroppen. Begynn med et lett lag og legg til mer etter behov. Dette hjelper til med å bygge opp duften og forlenge varigheten.

  5). Fokuser på varme områder

  Spray din Sol de Janeiro body mist på varme områder på kroppen, som pulspunkter (håndledd, nakke, innsiden av albuer) og bak ørene - akkurat som med din parfyme. Disse områdene har en tendens til å avgi mer varme og hjelper til med å spre duften.

  6). Unngå å gni

  Unngå å gni håndleddene sammen etter påføring. Dette kan bryte ned duftens molekyler og redusere varigheten.

  7). Forleng med matchende produkter

  Match din Sol de Janeiro body mist med en body lotion i samme duft. Dette hjelper til med å forlenge og intensivere duften.

  8). Oppbevar riktig

  Oppbevar din body mist borte fra direkte sollys og varme, da dette kan bryte ned duften over tid. Oppbevar den i et kjølig og mørkt rom for å bevare duftens kvalitet.

  9). Oppdater i løpet av dagen

  Hvis duftens intensitet avtar i løpet av dagen, kan du oppdatere den ved å spraye en liten mengde body mist på pulspunkter.

  Velkommen til Luxplus

  Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

  Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

  Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

  Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer