Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Topp 10 K-Beauty produkter du bør prøve

Topp 10 K-Beauty produkter du bør prøve

Av Camilla Svensson
K-Beauty har tatt skjønnhetsverdenen med storm! Her er de 10 mest populære produktene som er helt uunnværlige i din hudpleierutine.

Koreansk skjønnhet, også kjent som K-Beauty, har revolusjonert skjønnhetsverdenen med sin unike tilnærming til hudpleie og makeup. Når du trer inn i K-Beauty universet, åpner det seg en skattekiste full av spennende produkter som ikke bare forbedrer huden din, men gir deg også en unik og behagelig opplevelse. 

Vi har samlet de 10 mest populære K-Beauty produktene som vil pirre nysgjerrigheten din og løfte skjønnhetsrutinen din til nye høyder. Enten det er den silkeaktige konsistensen av en ansiktsbalm, den oppfriskende duften av en toner, eller den innovative teknologien bak en serum, så er K-Beauty kjent for å levere resultater som overgår forventningene. 

Gjør deg klar til å oppdage en verden av uendelige muligheter og transformere skjønnhetsrutinen din til en opplevelse som nærer både din indre og ytre skjønnhet. Topp 10 K-Beauty produkter du bør kjenne til 


Banila

Co Clean It Zero

Kjøp nå

1). Revolusjonerende rensebalm for fantastisk hudpleie 

Banila Co Clean It Zero er mer enn bare en rensebalm – det er en revolusjonerende skjønnhetshemmelighet! 

Denne luksuriøse balmen smelter bort sminke og urenheter med letthet, og etterlater huden ren, myk og oppfrisket. Den unike formelen tørker ikke ut og forvandler den daglige hudpleierutinen din til en herlig opplevelse som vil etterlate deg forbløffet. 


2). Ekstraordinær fuktighet og fornyelse med snegleslim

Trå inn i en verden av ekstraordinær fuktighet og fornyelse med COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. 

Denne essensen er beriket med konsentrert snegleslim som umiddelbart tilfører huden intens fuktighet og jevner ut teksturen. Den beroligende effekten gir en ungdommelig glød, og du vil bli fortryllet av den magiske fukten den gir huden din. 

COSRX

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Kjøp nå


Beauty of Joseon

Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

Kjøp nå

3). Solbeskyttelse på et nytt nivå

Beskytt huden din mot solens skadelige stråler og skjem bort den med Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++. Den lette formelen inneholder en kombinasjon av risekstrakt og probiotika som gir huden din en beroligende og nærende opplevelse.  

Denne solbeskyttelsen tar beskyttelsen til et helt nytt nivå og etterlater huden din sunn og velpleid. 


4). Forførende skjønnhetsopplevelse med intensive essenser

Dykk ned i en verden av forførende skjønnhet med Tony Moly I'm Real Sheet Mask. Disse koreanske sheet-maskene er en ekte skjønnhetsopplevelse. Hver maske er rikt fylt med nærende essenser som gir intens fuktighet og vitalitet til huden din. 

Unn deg selv en luksuriøs spa-lignende behandling hjemme og forvandle huden din til å stråle av helse og skjønnhet. 

TonyMoly

I'm Real Sheet Mask

Kjøp nå


COSRX

Master Patch Basic

Kjøp nå

5). Skjul kviser og urenheter

Cosrx Master Patch Basic er redningen din mot kviser og urenheter. Disse magiske kviseposene skaper en beskyttende barriere som hjelper med å bekjempe og redusere urenheter mens du sover. 

Våkn opp til en forvandlet hud som er fri for bekymringer og klar for en ny dag med selvtillit. 


6). Luksuriøs koreansk skjønnhet for huden din

Beauty of Joseon Dynasty Cream er en luksuriøs koreansk skjønnhetshemmelighet som vil fortrylle huden din. Denne kremen er beriket med nærende ingredienser som gjenoppliver huden, forbedrer elastisiteten og gir deg en strålende glød. 

Opplev tidløs skjønnhet med denne historisk inspirerte kremen og gi huden din den kjærligheten den fortjener. 

Beauty of Joseon

Dynasty Cream

Kjøp nå


Laneige Lip

Sleeping Mask Berry

Kjøp nå

7). Nærende leppemaske med bærduft

Laneige Lip Sleeping Mask Berry er redningen din for myke, velpleide lepper. Denne luksuriøse leppepomaden jobber for å gjenskape og fukte leppene dine, slik at du våkner opp med en oppfrisket og kysselar-verdig munn.  

Den nærende formelen er beriket med antioksidantrike bær og en blanding av vitamin C og E som beskytter og mykgjør leppene. Leppepomaden har en delikat bærduft som gjør opplevelsen enda mer behagelig.  

Unn leppene dine pleie og oppnå myke, smidige og uimotståelige lepper. 


8). Intens fuktighet for silkeglatt hud

Klairs Youthful Glow Sugar Mask er nøkkelen til strålende hud. Forkjenn huden din med denne herlige sukkerpeelingen som skånsomt eksfolierer bort døde hudceller og etterlater huden glatt og oppfrisket. Opplev øyeblikkelig foryngelse når huden gjenoppliver sin ungdommelige glød. 

Unn deg selv den ultimate selvpleien og nyt en hud som stråler av ungdommelighet og vitalitet. 

Klairs

Youthful Glow Sugar Mask

Kjøp nå


Goodal

Green Tangerine Vita C Dark Spot Cream

Kjøp nå

9). Feilfri hud

Goodal Green Tangerine Vita C Dark Spot Cream er nøkkelen til klar og strålende hud uten mørke flekker. Denne kraftfulle kremen er beriket med ekstrakt av grønne mandariner og C-vitamin som jobber i harmoni for å redusere synligheten av mørke flekker og ujevn hudtone. 

Den lette og raskt absorberende formelen etterlater huden fuktet og oppfrisket, samtidig som den gir en ungdommelig glød. Med regelmessig bruk vil huden din se mer jevn og strålende ut. 

La Goodal Green Tangerine Vita C Dark Spot Cream være din hemmelighet til en feilfri og strålende hud. 


10). Strålende hud med propolis og niacinamid

Få strålende hud med dette kraftfulle K-Beauty serumet. Denne luksuriøse serumet er beriket med propolis og niacinamid som jobber i harmoni for å oppnå en feilfri og strålende hudtone.  

Propolis nærer og beroliger huden, mens niacinamid reduserer mørke flekker og forbedrer hudens elastisitet. Med regelmessig bruk vil huden din fremstå mer jevn, glatt og full av ungdommelig glød. 

Forkjenn huden din med Beauty of Joseon Glow Serum og få en strålende glans som vil imponere alle rundt deg. 

Beauty of Joseon

Glow Serum Propolis + Niacinamide

Kjøp nå

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer