Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Årets beste varmebeskyttelse for håret

Årets beste varmebeskyttelse for håret

Av Camilla Svensson
Gi håret ditt den beskyttelsen det fortjener når du styler med varmeredskaper. Vi presenterer 8 av de mest heat protection.

Viktigheten av å bruke varmebeskyttelse HVER GANG du styler håret med hårføner, rettetang eller krølltang kan ikke understrekes nok. Håret vårt er vår stolthet og glede, og vi liker å bruke mye penger på frisør- og stylingprodukter - derfor bør vi også fokusere mer på å velge riktig varmebeskyttelse. 

Håret vårt er ikke laget for å bli utsatt for høye temperaturer, og hvis vi ikke tar vare på det, kan det få alvorlige konsekvenser for håret. Derfor er varmebeskyttelse et must hvis du ofte bruker stylingredskaper. Hvordan fungerer egentlig varmebeskyttelse til håret, og hvilken varmebeskyttelse er den beste? Vi gir deg svaret her!

Derfor kan varmen fra stylingredskaper skade håret ditt

Når håret utsettes for varme, begynner fuktigheten å fordampe, noe som kan føre til skade på hårstrået. Dette kan resultere i porøst og skjørt hår, som er utsatt for brudd når du børster eller setter det opp i en hestehale. Tørt hår har også en tendens til å bli krusete og frizzy fordi hårets overflate blir ru.

Ved gjentatte varmebehandlinger kan dette føre til nedbrytning av hårets keratinproteiner, som er ansvarlige for dets styrke og elastisitet. Dette kan føre til permanent hårskade, splittede tupper og til og med hårtap.

Men ikke bekymre deg - du kan beskytte håret ditt når du styler det ved å bruke varmebeskyttelse til håret.

Tip! Når du bruker stylingredskaper, må du ikke skru opp temperaturen for høyt. Håret ditt kan enkelt styles ved en temperatur mellom 175-185 °C, så det er ingen grunn til å overstige dette, da det kan skade håret ditt. Hvis du varmer opp håret ditt for høyt, vil du ganske enkelt smelte keratinproteinet i håret ditt.

8 populære varmebeskyttelser til håret

Maria Nila

Cream Heat Spray

Kjøp nå

1.

Er du lei av å bekymre deg for skader på håret ditt når du styler med varme? Da må du prøve denne varmebeskyttende sprayen - det er en ekte bestselger som gir håret ditt den ultimate beskyttelsen. 

Den unike formelen er fullpakket med naturlige ingredienser, inkludert arganolje som styrker og forbedrer hårets glans samtidig som den beskytter mot varmeskader fra stylingredskaper. Med sin lette og ikke-fete tekstur trenger sprayen dypt inn i håret og etterlater det mykt og lett å style, mens den herlige duften av pære og bjørnebær gir en følelse av luksus. 

I tillegg inneholder sprayen vannavvisende ingredienser som reduserer tørketiden, slik at du kan style håret raskere, enten du bruker hårføner eller lar håret tørke naturlig. 

Maria Nilas heat protection spray er perfekt for alle som vil ha sunt og vakkert hår hver dag!


Björk

Skydda Heat Protector

Kjøp nå

2.

Leter du etter en måte å beskytte håret ditt mot varmeskade samtidig som du opprettholder dets helse og glans? Da er denne varmebeskyttende sprayen perfekt for deg! 

Med sin unike formel som inneholder bjørketreekstrakt, kan du trygt bruke varme stylingverktøy opp til 230 °C samtidig som du reduserer risikoen for brudd og skade. Denne lette sprayen etterlater ikke håret fett eller tungt, men gir det en naturlig følelse og mykhet.

Den passer for alle hårtyper og kan brukes daglig før du styler håret. Skjem bort håret ditt og hold lokkene skinnende med den beste varmebeskyttelsen fra Björk.


Redken

Extreme Play Safe

Kjøp nå

3.

Leter du etter en måte å style håret ditt på som ikke skader det? Da er Redken Extreme Play Safe den perfekte løsningen! 

Denne fantastiske varmebeskyttelseskremen blir din nye beste venn når du vil ta lokkene dine til neste nivå. Med sin eksklusive formel fullpakket med proteiner og ceramider kan du trygt bruke varme stylingverktøy, da den beskytter håret ditt mot skader og varme opp til 230 °C.

Men det er ikke alt! Play Safe styrker også håret ditt og reduserer risikoen for hårstrå som knekker slik at du kan glede deg over sunt, sterkt og vakkert hår hver dag.


Milkshake

Lifestyling Thermo-Protector

Kjøp nå

4.

Denne varmebeskyttende sprayen fra Milkshake er perfekt for alle som vil ha sunt, skinnende hår uten at det blir tungt eller fettete.

Få den ultimate beskyttelsen mot varme opp til 230 °C, slik at du kan style håret med senkede skuldre. I tillegg til de beskyttende egenskapene er den også beriket med silkeproteiner, quinoa og arganolje, som er kjent for sine nærende og styrkende egenskaper. Silkeproteinene bidrar til å gjøre håret mykt og skinnende, mens quinoa og arganolje forbedrer hårets bevegelse og helse. 

Nå kan du style håret ditt uten å bekymre deg for skader fra varmen, og i stedet nyte en sunn og skinnende stil hver dag.


Uniq One

All In One Hair Treatment

Kjøp nå

5.

Revlon Uniq One Hair Treatment er den ultimate leave-in hårkuren som gir håret ditt mange fordeler på en gang. 

Den unike formelen gir beskyttelse mot varme samtidig som den reparerer tørt og skadet hår. Den styrker hårstråene slik at de ikke knekker og etterlater en fantastisk myk og glansfull finish. Dens fuktighetsgivende egenskaper gjør håret ditt enkelt å gre og style, mens den forfriskende duften varer hele dagen.

Revlon Uniq One Hair Treatment er alt du trenger for å få sunt og vakkert hår på en gang!


Björn Axén

Heat Styling Protection

Kjøp nå

6.

Når du er ute på reise, kan det være vanskelig å få plass til alle skjønnhetsproduktene dine. Men én ting du ikke bør klare deg uten, er varmebeskyttelse for håret. Heldigvis kan du reise med Björn Axén Heat Styling Protection uten å bekymre deg.

Denne sprayen beskytter håret ditt mot skader fra varme stylingredskaper opp til 220 grader Celsius. Den er fullpakket med arganolje og keratin for å styrke og beskytte håret ditt, samtidig som den tilfører glans og mykhet. 

Og det beste? Den kommer i en praktisk reisestørrelse!


Redken

One United All-In-One Hair Treatment

Kjøp nå

7.

Her er den ultimate løsningen til et sunt, sterkt og vakkert hår! Med 25 ulike fordeler kan denne allsidige behandlingen reparere skader, beskytte mot varme, kontrollere krus og gi en glansfull finish. 

Den lette og hurtigabsorberende formelen etterlater ingen rester, men trenger dypt inn for å gi næring og fuktighet til håret. Som en primer forbereder den håret for styling og forlenger holdbarheten til frisyren din.

All-in-One fra Redken er egnet for alle hårtyper og teksturer. Gi håret ditt den pleien det fortjener og få en sunn og strålende finish med denne fantastiske alt-i-ett-behandlingen.


Osmo

Thermal Defense

Kjøp nå

8.

Med Osmo Thermal Defence kan du trygt style håret ditt uten frykt for skade, samtidig som det ser vakkert og sunt ut. 

Denne termiske beskyttelsessprayen er beriket med nærende ingredienser som styrker håret og gir det en sunn glans samtidig som den forhindrer fuktighetstap. Den lette formelen absorberes raskt og trenger dypt inn i hårstrået for å danne en beskyttende barriere som tåler varme opp til 220 °C.


Slik velger du riktig varmebeskyttelse

Når du velger varmebeskyttende til håret ditt, er det viktig å ta hensyn til hårtypen din og stylingredskapet du bruker. Hvis du har fint hår, kan du velge et lett varmebeskyttelse i sprayform, mens tykkere eller krøllete hår kan trenge en mer konsentrert krem eller serum. Det er også viktig å vurdere varmen på stylingredskapet ditt. Jo høyere temperatur, jo mer beskyttelse trenger håret ditt. Derfor er det lurt å velge en varmebeskyttelse som er spesielt utviklet for varmen du bruker.

Ulike typer varmebeskyttelse til håret

For å unngå varmeskade på håret er det viktig å bruke varmebeskyttelse når du bruker stylingredskaper. Det finnes mange forskjellige typer varmebeskyttelse på markedet, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Noen av de mest populære varmebeskyttelsesproduktene inkluderer spray, kremer og serum. 

Varmebeskyttelse på spray: Disse produktene er laget for å sprayes direkte på håret før du bruker et varmt stylingredskap. De kan bidra til å beskytte håret mot varme og redusere risikoen for skade. 

Kremer og serum: Disse produktene påføres håret som en leave-in-behandling og kan også bidra til å beskytte mot varme. De kan også gi ekstra fuktighet til håret og forhindre tørt og sprøtt hår.

Slik bruker du varmebeskyttelse for håret

Når det kommer til varmebeskyttelse for håret ditt, er det viktig å velge en variant som passer dine behov. Heldigvis finnes det mange forskjellige typer heat protection, for eksempel spray, krem, mousse eller olje. Uansett hva du velger, er det viktig å påføre det jevnt i hele håret, både når det er vått og tørt. 

En god måte å sikre jevn fordeling er å dele håret i seksjoner og påføre varmebeskyttelsen på hver seksjon. Det er også viktig å huske å bruke varmebeskyttelsen som det første hårproduktet før du bruker stylingredskapene dine.

6 tips og triks for å bruke varmebeskyttelse riktig

  1. Fordel varmebeskyttelsen jevnt fra rot til tupp i hele håret
  2. Unngå å bruke for mye produkt for å unngå tungt og fett hår
   1. La produktet tørke helt før styling 
   2. Bruk lavere varmeinnstillinger for mindre skade på håret
   3. Ikke bruk varme på samme område over lengre tid - flytt rundt på stylingredskapet
   4. Unngå å bruke stylingredskaper på vått hår
   Velkommen til Luxplus