Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Alt du trenger å vite om K18

Alt du trenger å vite om K18

Av Simone Keller | Frisør og hårekspert
Et nytt mirakelprodukt til håret er født! K18 - en 4 minutters leave-in hårkur, som styrker og pleier håret på samme tid. Kan det virkelig være sant?

K18 leave-in hårkur har tatt verden med storm! Den er nominert til Danish Beauty Awards 2022 og er en stor trend på TikTok. Du har kanskje allerede hørt om den? Jeg kan si så mye som at produktet allerede har fått dedikerte fans, som Kim Kardashian, Selena Gomez og Rihanna.

K18 er så populær for øyeblikket, at det er det hårproduktet som får flest visninger på TikTok. Faktisk hele 10 milliarder visninger, mens merkevarens TikTok-profil har blitt likt av mer enn 4 millioner mennesker.

Men hva gjør K18 så spesiell? Og er det super hypede hårproduktet virkelig verdt alle pengene? Det vil jeg komme nærmere inn på i denne artikkelen!

Kan du reparere et ødelagt hår?

Som frisør og stor "hårnerd" i faget, er jeg utrolig nysgjerrig på hypen rundt K18 og hvordan produktet fungerer. Derfor ville jeg undersøke saken nærmere...

Først og fremst må du vite, at inne i håret vårt er det ulike bindinger, som alle sørger for at håret holdes sterkt sammen. Når håret utsettes for kjemiske behandlinger som f.eks bleking, varme fra stylingverktøyene dine, miljøskader osv. så vil disse bindingene alltid bli skadet i større eller mindre grad. Keratinkjedene som hjelper til med å holde håret sunt brytes ned, noe som får håret til å svekkes. Kanskje du har prøvd å bleke håret selv og fått et hår med samme konsistens som tyggis, og håret omtrent bare kan trekkes fra hverandre? Hvis ikke har du garantert hørt skrekkhistorier fra andre. Dette skjer fordi bindingene i håret er fullstendig ødelagt, og det er ingenting igjen, som holder sammen selve kjernen i håret.

K18 gjenoppretter disse kjedene permanent ved å bruke det samme peptidet som hårets byggeklosser er laget av. K18 etterligner naturen og etterlater håret permanent reparert.

Sunt hår på kun 4 minutter!

K18 er navnet på brandet bak den virale Leave-in Molecular Repair Hair Mask. Det er en leave-in-hårkur, som har evnen til å reparere skadet hår på bare 4 minutter - yaay!

K18 korrigerer og gjenoppbygger de skadde bindingene i håret ved å bruke deres K18Peptide™. Det patenterte molekylære gjennombruddet som er klinisk bevist for å reversere hårskader - på bare 4 minutter! Resultatene kan variere avhengig av hårtype, kvalitet og tidligere behandlinger.

K18 er for deg som ønsker å styrke håret og forbedre hårets elastisitet etter flere runder med hårfarge og bruk av varmeverktøy flere ganger i uken.

K18 peptid

K18Peptide™ ble patentert etter et tiår med ulike tester og forskning. K18Peptide™ bærer aminosyrer under skjellaget for å koble sammen keratinkjeder og reformere disulfidbindinger for å gjenopprette skadede hårstrå til sin opprinnelige, sunne tilstand.


K18 er også:

✔️ Vegansk

✔️ Fargesikkert

✔️ Uten silikon

✔️ Ikke testet på dyr


Slik bruker du K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask

I motsetning til en tradisjonell hårkur er fordelen med K18 at den IKKE skal skylles ut.

Trinn 1.

2 x sjampo

Vask håret grundig to ganger med din favoritt sjampo. Masser grundig inn i hodebunnen og skyll ut med vann.

Trinn 2.

Dropp balsam.

Det er viktig å huske på når du bruker K18, at du IKKE skal bruke balsam etter at du har vasket håret. Dvs. når håret er vaskes 2 gange med sjampo er første del av din hårpleierutine ferdig.

Trinn 3.

Påfør i håndkletørt hår

K18 skal påføres i håndkletørt hår. Det kan godt være en utfordring for de fleste ettersom et håndkletørt hår uden vask med balsam ikke er et særlig samarbeidsvillig hår - men, trust the process. Ta ca. 1-2 pump K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask ut i håndflatene og aktiver K18 ved å varme produktet opp i hendene før du fordeler det i håret. Super viktig! Vent 4 minutter og skyll ikke produktet ut.

Trinn 4.

Tikk-takk, tikk-takk….

Etter 4 minutter kan du påføre dine favoritt stylingprodukter og varmebeskyttelse. Style håret som du pleier. Vær oppmerksom på, at K18 ikke etterlater håret skinnende, mykt og glansfullt som f.eks andre hårkurer. Grunnen til det er, at K18 reparerer innenfra. For å oppnå det glansfulle resultatet, skal du behandle ytterligere med fuktgivende pleie i form av hårolje og andre leave-in produkter.

__________________________________________________


FAQ


Fungerer K18 for alle hårtyper?

Ja, det gjør det! Uansett om håret ditt er farget, bleket eller ikke, er K18 gunstig for alle hårtyper. Håret ditt blir ikke bare skadet av hårfarge, men også av varmen fra stylingverktøyene, solen, saltvanne, ulike hårprodukter og miljøpåvirkninger. K18 gjenoppretter håret og korrigerer skader, noe som betyr at alle hårtyper kan dra nytte av det.

Hvorfor skal jeg droppe balsam?

K18 er mest effektiv på rent, håndkletørt hår. Andre balsam- og balsamformler inneholder ofte silikon og andre pleiende ingredienser, som danner tunge belegg på håret som hindrer K18-peptidet i å trenge inn i de ødelagte bindingene. K18 er mer effektivt når den ikke kombineres med balsam. Formelen er lett og virker på innsiden av håret, og etterlater håret rent og lett, selv når produktet ikke skylles ut.

Hvordan er K18 forskjellig fra Olaplex?

Du kjenner kanskje allerede til kultproduktet Olaplex? Olaplex, som etter hvert har blitt kjent over hele verden, som kan beskytte og gjenoppbygge svovelbroene i hårets struktur under og etter kjemisk behandling. Et fantastisk hårprodukt som virkelig gjør en forskjell – K18 har samme effekt, men det tar kortere tid!

Den enkleste måten å forklare hvordan K18 skiller seg fra Olaplex og andre rebonding-systemer er å forestille seg en stige. Olaplex reparerer svovelbroene, i hovedsak de horisontale stengene på tvers av stigen, men ikke de vertikale stengene. K18 er i stand til å behandle både de horisontale og vertikale stengene (svovelbroene og keratinkjedene) for et permanent resultat.

Hvor ofte skal jeg bruke K18?

Det anbefales å bruke K18 som hårkur de første 6 ukene. Deretter kan du bruke K18 hver 3-4 hårvask for å opprettholde hårets sunnhet.

Velkommen til Luxplus