Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Alt du trenger å vite om Cicaplast Baume B5

Alt du trenger å vite om Cicaplast Baume B5

Av Marte Skinlo Gundersen|Kosmetolog
Er du nysgjerrig på det virale produktet La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 ? Da har du kommet til rett sted!

Er du på tiktok eller andre sosiale medier har du garantert allerede sett mirakelproduktet La Roche-Posay Cicaplast Baume B5. Dette hudpleieroduktet har en rekke gode egenskaper, som de fleste hudtyper kan bruke. Men hva gjør Cicaplast egentlig for huden? Hvordan bruker du den? Og hva inneholder den? Svarene på alle spørsmålene får du her!

Hva er La Roche-Posay Cicaplast Baume B5?

Cicaplast Baume B5 er en reparerende krem, som nærer og beroliger huden. Den er særlig godt egnet til hudtyper og hudrområer som er ekstra sensitive, irriterte eller tørre. Cicaplast er også kjent for sin evne til å gjenopprette en skadet hudbarriere. 

Hva inneholder La Roche-Posay Cicaplast Baume B5?

Cicaplast Baume B5 har følgende aktive hovedingredienser:


 • Panthenol også ofte kjent som vitamin B5. Denne aktive ingrediensen er kjent for sine styrkende egenskaper, samtidig som den virker beroligende på huden.


 • Madecassosid, et unikt ekstrakt utvunnet fra den pleiende og nærende urten centella asiatica. Madecassosid er blant annet kjent for å minimere rynker ved å fylle ut huden. I tillegg virker madecassosid ekstra godt sammen med panthenol, som begge beroliger og styrker huden.


 • Tribioma, et nytt prebiotisk kompleks laget av sukker, planteekstrakter og fermenter, som virker oppbyggende og balanserende på en sart og sensitiv hud.


Hvordan bruker jeg Cicaplast Baume B5?

Cicaplast kan brukes daglig på ekstra tørr og utsatt hud, men for de fleste vil det ikke være nødvendig. Ettersom kremen har en så tykk konsistens, vil de fleste foretrekke å påføre kremen før sengetid etter ansiktsrens, slik at den får virke over natten. Kremen kan påføres over hele ansiktet og på kroppen, eller bare på enkelte områder du ønsker å behandle. Ved behov kan du bruke Cicaplast flere ganger daglig, f.eks på tørre lepper, hender eller flassende hud. Har du enkelte områder i huden du ønsker å behandle med Cicaplast, vil ofte et par ganger i uken være nok. Prøv deg litt fram og se hva som fungerer best for deg og din hud!

Du kan påføre Cicaplast på følgende områder: 


 • Tørre og såre lepper
 • Småskader i huden
 • Hudirritasjon
 • Sår hud
 • Kløende hud
 • Insektsbitt
 • Hud med rødhet
 • Bleieutslett
 • Tørre områder i huden
 • Etter kviseutbrudd 
 • Lett solbrent hud

Unngå å påføre kremen rundt øynene og direkte på åpne sår.


Leter du etter en lettere utgave av Cicaplast Baume B5? Prøv Cicaplast Gel B5! Her får du de samme gode ingrediensene, bare i en lettere gelkonsistens. Perfekt for deg som foretrekker en lettere formel, eller har en fetere hudtype. 


En av grunnen til at Cicaplast er så populær er nettopp de mange bruksområdene kremen har og den rimelige prisen. Kremen kan brukes av hele familien, til og med spedbarn. Den kan brukes til å behandle nesten alt av hudirritasjoner og ubehag i huden . La Roche Posay Cicaplast Baume B5 er en mirakelkrem alle burde ha liggende hjemme!

Kjøp Cicaplast Baume B5 her, eller skriv deg på vår mailiste så får du beskjed fra oss så snart produktet er på lager igjen.

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer