Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
m2 beauty eyelash serum

Luxplus tester: M2 BEAUTÉ Øyevippeserum

Av Luxplus
Vi har testet om det populære M2 vippeserum virker. Se forskjellen selv, og les med videre når vi undersøker hva den lover, kanskje blir du overrasket

Hvis du har det som meg, og alle andre kvinner på denne jord, drømmer du nok også om lange Bambi-vipper uten å skulle gjøre den helt store innsats for å få dem. Lange øyevipper er for mange en viktig del av skjønnhetsregime, og det å føle seg vakker, men hva gjør du hvis du ikke er så heldig at Mother Nature herself har gitt deg de lange vipper du fortjener?

Dessverre må vi nok innse at det er begrenset hva vippeprimer og maskara kan gjøre hvis du ikke har så lange øyevipper naturlig, men det finnes et produkt som hevder å være svaret på dine bønner.

Du har sikkert allerede hørt om M2 Beaute Eyelash Activating Serum i din jakt på dine drømmevipper. Et vippeserum som lover å gi deg nettopp de vipper du drømmer om. Men kan man så stole på deres store løfter? Du har sikkert også sett på prisen og tenkt “Virker det virkelig? Det vil være mange penger å sløse, hvis det ikke virker”, men min nysgjerrighet tok likevel over.

Her kommer min ærlige erfaring med M2 Beaute Eyelash Activating Serum, ingen photoshop, reklamebilder eller lureri. Meg, en vanlig jente som tester produktet, og gir deg min ærlige mening. Etterpå kan du jo så vurdere om det er noe du vil bruke dine penger på, og om mine resultater også skal være dine.


HVA LOVER M2 EYELASH ACTIVATING SERUM?

Jeg har brukt M2 Eyelash Serum hver kveld etter jeg har fjernet min makeup i 12 uker. Produktet hevder, at resultatene vil kunne begynne å ses etter 6 uker, og være komplette etter 16 uker. Her er det altså ikke snakk om en quick fix, men en gradvis prosess, som krever tålmodighet. Det må vi prøve å ha ;-) 

M2 Beaute Eyelash Activating Serum stimulerer hårsekkene og får dine øyevipper til å vokse med sin unike blanding av blant annet MDN, Biotin, Hyaluronsyre, Prodew 300 og Hydroliseret Glykosaminoglykan, prøv bare si det raskt etter hverandre! Jeg har tatt bilder av mine vipper på den første dag med produktet, etter 2 uker, 6 uker, 8 uker, og etter 12 ukers bruk.

FØRSTEINNTRYKKET AV M2 VIPPESERUM

Mitt førsteinntrykk av produktet er at det har en stilig og lekker emballasje. I esken ligger en liten bruksanvisning, og selve vippeserumet kommer i en ganske pen dobbeltsidet plastemballasje med navnet M2 Beaute skrevet i sølv. Da jeg åpner serumet og ser nærmere på produktet overrasker det meg at det er uten lukt, men det er egentlig ganske greit. Selve serumet har en hvitaktig farge, men ser ellers helt fint ut. Jeg må si at jeg på det tidspunkt vil bli rimelig overrasket, hvis serumet kan gjøre en forskjell for mine øyevipper.

HVORDAN BRUKE M2 EYELASH SERUM

M2 Beaute Eyelash Activating Serum skal påføres som man ville påføre en eyeliner langs vippekanten, så tett på vipperoten som mulig og dermed over vippelinjen. Serumet skal tørke, og så er du good to go. Ganske så enkelt og greit. M2 Beaute Eyelash Activating Serum påføres med en liten børste, som sitter i enden på applikatoren. Serumet er ikke for flytende, men holder seg på børsten. Jeg syns derfor serumet er veldig brukervennlig.

Den første kvelden påfører jeg serumet, men lar det ikke tørke lenge nok og ender med å få litt i øyet. AU! for det svir faktisk ganske mye. Ganske raskt lærer jeg å respektere, at produktet skal tørke en liten stund, og etter det har jeg ingen problemer. Men du kan godt merke at det prikker litt når serumet påføres, og det tar litt tid før du blir vant til følelsen, men det er ikke noe jeg betrakter som ubehagelig eller en soleklar dealbreaker.

PICTORIAL:

Dag 1: Helt naturlige vipper

Uke 2: Ikke den store forandringen

Uke 6: En liten forandring, og jeg synes mine vipper har blitt sterkere

Uge 12: Da jeg har en time hos min kosmetolog, kommenterer hun faktisk på mine vipper og sier, de ser flotte og lange ut. Jeg er helt i himmelen resten av dagen, fordi aldri har jeg tidligere fått komplimenter for mine øyenvipper. Jeg er super fornøyd med resultatet.

VURDERING AV M2 VIPPESERUM

Som en konklusjon på min lille test kan jeg si, at jeg har fått et godt resultat med en relativt liten innsats, og at nøkkelen til de lange vipper med M2 Beaute Eyelash Activating Serum er vedholdenhet og tålmodighet. 

Etterfølgende har jeg holdt en pause med produktet, men jeg må si at resultatet holder lenge og er mye enklere å forholde seg til enn f.eks vippeextensions. Jeg vil garantert vende tilbake til M2 Beaute Eyelash Activating Serum, når jeg igjen har bruk for å gi mine vipper et boost og jeg håper, du vil prøve å se om M2 Beaute Eyelash Activating Serum også kunne være noe for deg.

Jeg er i hvert fall fan!

Velkommen til Luxplus