Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Dette elsker jeg ved parfyme layering

Dette elsker jeg ved parfyme layering

Av Annesofie, Luxplus
Jeg var på Cosmoprof, og siden har jeg hatt én ting i tankene: Layering.

Cosmoprof i Bologna er stedet å finne inspirasjon og et blikk inn i parfymetrender for det kommende året. Etter å ha deltatt på Cosmoprof, er jeg fylt med inspirasjon og nye ideer.

Når det kommer til parfyme, snakket alle om lag-på-lag (perfume layering eller fragrance layering) og hvordan man kan forbedre forskjellige dufter på nye måter.

Jeg elsker å bruke produkter på forskjellige måter, og layering er virkelig en måte å få mest mulig ut av din duftsamling! Det forlenger også holdbarheten og kompleksiteten, noe som gjør det mulig for deg å skape din egen unike duft.

Men det jeg elsker mest med layering, er hvordan jeg kan bruke min favorittparfyme på forskjellige måter!

Parfyme layering: Slik gjør du det

Lag-på-lag fungerer best på fuktig hud, så sørg alltid for å tilføye lotion som det første laget. Jeg liker å eksperimentere med forskjellige kombinasjoner, blande parfymer og hånd- og kroppsprodukter for å skape unike dufter. Men jeg blander også forskjellige parfymer for å skape en ny og interessant duft.

Perfekte par til parfyme layering

Det er ingen begrensning for antall lag-på-lag, men noen dufter passer bedre sammen enn andre. Blomsternoter passer godt sammen med trenoter, og orientalske noter passer godt sammen med friske noter.

Her er noen av mine favoritter for sommeren, som kan brukes til ulike anledninger.

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer