Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Alltid gratis frakt
  • Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Black Friday 2022

Black Friday 2022

Av Luxplus
Ses vi til årets VILLESTE shoppefest? Det håper vi, for Black Friday 2022 blir en fest du ikke vil gå glipp av!

Nedtellingen har begynt! i år igjen, lukker vi dørene opp for en fullstendig fantastisk Black Friday og du er selvfølgelig inviteret. Gled deg til årets største og villeste shoppefest med hverdagsluksus til uhørte priser! Black Friday er den dagen på året, hvor vi skrur helt opp for våre aller beste tilbud og rabatter.

Og hvem vet? Kanskje forlenger vi festen til en hel uke ...

Velkommen til Black Friday på Luxplus

Elsker du gode tilbud? Det gjør vi også! Derfor kan du være sikker på at vi disker opp med årets beste tilbud til Black Friday 2022. Og du kan allerede begynne å glede deg. Til Black Friday på Luxplus kan du få vidunderlige tilbud på fantastisk makeup- og hudpleie fra noen av deres mest elskede brands.

Ikke gå glipp av de beste Black Friday tilbudene

Hvis du ikke vil gå glipp av tilbudene på Black Friday 2022, så skynd deg å meld deg på vårt nyhetsbrev, så du kan sikre deg at du er blant de første, som får adgang. Har du gått tom for dine favoritt produkter eller er det et produkt, som du lenge har drømt om, men ikke har råd til? Så vær klar til Black Friday hos Luxplus - det kan være at nettopp dine favoritter kommer på tilbud.

Vil du ha mer? Vi utvider Black Friday til Black Week

Kan du ikke få nok av gode tilbud? Så er det flaks at vi utvider Black Friday til Black Week! Black Week betyr at vi fyrer opp for gode tilbud ikke bare på Black Friday, men hele uken! Vi kan enda ikke løfte sløret for hvilke Black Week tilbud dere har i vente, men dere kan godt begynne å glede dere.

Gå ikke glipp av vår Black Week: Skriv deg opp til nyhetsbrevet her

Hva er Black Friday?

Black Friday er betegnelsen for den første fredag, som kommer etter Thanksgiving i USA. Det betyr at Black Friday alltid faller på fredagen etter den 4. torsdag i november. Black Friday anses mange steder som det offisielle startskuddet på julehandlen. Derfor er Black Friday en perfekt anledning til å få de første julegavene i hus til særdeles gode priser.

Når er det Black Friday?

Nå spørr du kanskje deg selv: Når er det Black Friday i år? Vi har naturligvis svaret: Black Friday faller i år på den 25. november 2022, altså i uke 47. Black Fridays dato er altså satt, så du kan allerede nå begynne å glede deg til en rekke gode tilbud og rabatter! Vi kan dessverre enda ikke løfte sløret for, hva som kommer til å skje, men følg med her på siden, hvor vi avslører hva som kommer til å skje til Black Friday 2022 - vi garanterer at det blir enda villere enn Black Friday 2021.

Black Friday i Norge

Selv om Black Friday er en amerikansk tradisjon så er det en årlig begivenhet vi har tatt til oss i Norge. For hvem har ikke lyst til en dag med ekstra gode priser? I Norge foregår Black Friday bare under litt mindre kaotiske forhold (altså uten voldsomme folkemengder og køer) enn den til tider gjør i USA, og det er vi egentlig godt tilfredse med. Når du shopper på Luxplus slipper du selvfølgelig fullstendig for å skulle stå i flokk med andre i butikkene - du kan bare lene deg tilbake og nyte Black Friday shopping fra sofaen.

Gled deg til uimotståelige Black Friday tilbud

Vi kan like så godt advare deg: Til Black Friday blir våre tilbud vanskelig å modstå. Til gjengjeld er Black Friday en helt opplagt mulighet for å komme i mål med julegaveshoppingen i god tid. Black Friday er nemlig rett før desember og gir deg derfor et kjærkomment forsprang på juleshoppingen. Vårt store sortiment av hverdagsluksus til attraktive priser, gir deg garantert mange gode gaveidéer til dem du har kjær. Se frem til gode tilbud på produkter fra mange forskjellige kategorier, som både hudpleie, sminke, parfyme og mye mere!

Pssst! Mens du venter på Black Friday 2022 kan sjekke ut noen av våre absolutte favorit produkter - du finner dem rett under her!

Velkommen til Luxplus