Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
uren hud

Bli kvitt uren hud med Australian Bodycare

Av Sulaima Tollesen | Skjønnhetsekspert
Sliter du med uren hud? Du er ikke alene. Heldigvis utvikler Australian Bodycare problemløsende hudpleie for å bekjempe ulike hudproblemer.

Sliter du med uren hud? Du er ikke alene. Heldigvis utvikler Australian Bodycare problemløsende hudpleie for å bekjempe ulike hudproblemer. 

Uren hud er noe de fleste av oss opplever i større eller mindre grad. Urenheter kan oppstå hvor som helst på kroppen og kan komme til uttrykk på forskjellige måter, som kviser, inngrodde hår, hudormer eller barberingsutslett. Det kan også være flere forskjellige årsaker til at man får uren hud. Bakterier, betennelse, stress, kosthold og hudirritasjon kan alle bidra til utvikling av urenheter på huden. 

Uren hud og hudproblemer generelt påvirker ikke bare fysisk velvære, men kan også påvirke psyken og selvtilliten. Heldigvis finnes det et hudpleiemerke hvis produkter er spesialutviklet for å hjelpe huden din med å bekjempe uønskede urenheter - nemlig Australian Bodycare. Her kan du lære mer om de fantastiske produktene fra Australian Bodycare som kan hjelpe deg med å takle ulike typer urenheter. 

Australian Bodycare tea tree oil: En naturlig, antibakteriell mirakelkur 

En av de viktigste ingrediensene i Australian Bodycares effektive produkter er australsk tea tree olje. Tea tree olje har blitt brukt i århundrer av australske urfolk for behandling av ulike hudproblemer. Dette skyldes at oljen er rik på kraftige antibakterielle egenskaper som effektivt bekjemper veksten og spredningen av bakterier på huden. Gjennom tidene har tea tree olje blitt brukt til å behandle kviser, soppinfeksjoner, flass, lus, kløe og mer. 

Bli kvitt kviser og hudormer 

Siden 1992 har Australian Bodycares mål vært å utvikle problemløsende hudpleie. Dette har resultert i en rekke forskjellige produktserier som hver tar sikte på å løse spesifikke hudutfordringer. En av disse seriene er utviklet for å bekjempe urenheter i ansiktet, inkludert kviser og hudormer. Serien inkluderer både en rens, maske, tonic, krem og ikke minst en spot stick for målrettet behandling av kviser. 

Alle kan oppleve uren hud, men personer med fet hud er spesielt sårbare. Når huden blir fet, øker risikoen for at bakterier angriper, noe som kan føre til kviser, hudormer og andre urenheter. Den beste måten å bli kvitt disse problemene på er å grundig rense, vaske og ta vare på huden din. Med produkter fra Australian Bodycares Face-serie kan du effektivt kvitte deg med urenheter i ansiktet. Sliter du med akne eller rosacea? Da passer denne serien også for deg. Produktformuleringene er skånsomme og egner seg derfor godt for sensitiv hud. 


Bekjemp barberingsutslett og røde nupper 

Når man barberer seg, oppstår det ofte røde nupper eller barberingsutslett på de nylig barberte områdene, og da kan gleden av en jevnbarbert hud bli ødelagt. Heldigvis jobber Australian Bodycare også med å løse dette hudproblemet for oss. Med forskjellige produkter fra merket kan du beskytte huden din mot nupper og barberingsutslett både før, under og etter barberingen. Skal du barbere intime områder, har Australian Bodycare utviklet både en rensende intimvask, en intimbarberingsgel for selve barberingen og en intimbalsam for etterbehandling av huden. Disse tre produktene beskytter huden din, motvirker bakterier, forebygger inngrodde hår og lindrer den sensitive huden. Skal du barbere bena eller armhulene, har Australian Bodycare tilsvarende utviklet en kroppsskrubb, kroppsvask og kroppsbalsam for formålet. Er du en mann som sliter med nupper som følge av barbering, finner du også hjelp hos Australian Bodycare. I produktutvalget finner du både barbergel og etterbarberingskrem som bekjemper bakterier og reduserer rødhet. 

Få bukt med hårtap og hodebunnsproblemer 

Som nevnt, er Australian Bodycares visjon å lage problemløsende produkter, og dette gjelder ikke bare for huden, men også for håret. Australian Bodycare tilbyr blant annet en serie med hårprodukter for deg som sliter med hårtap eller irritert hodebunn. Ubalanse og irritasjon i hodebunnen skyldes ofte sopp eller bakterielle tilstander og kan i noen tilfeller bidra til hårtap. Australian Bodycares produkter inneholder alle den australske tea tree oljen som bekjemper bakterier på huden og hodebunnen. Produktene mot hårtap, som for eksempel Hair Loss Serum, Hair Loss Spray og Hair Loss Shampoo, inneholder også capilia longa og biotin som bidrar til å forbedre hodebunnsforholdene i kampen mot hårtap. 

Er hodebunnen din irritert, kløende eller plaget av flass? Da bør du prøve Australian Bodycares produkter for dette formålet. Du kan finne en rensende sjampo kalt Hair Clean, en fuktighetsgivende balsam kalt Hair Care, og en effektiv hodebunnskur kalt Scalp Serum, som alle bekjemper flass og lindrer kløe. Produktene egner seg også for deg som sliter med psoriasis, seboreisk eksem, skjell eller urenheter i hodebunnen. 

Velkommen til Luxplus