Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
bundles

Bundles: Produktkombinasjoner gjort enkelt!

Av Sulaima Tollesen
Trenger du inspirasjon til gode produktkombinasjoner? Våre bundles gjør det enkelt for deg å matche produkter.

Hva er vel bedre enn et godt produkt til en god pris? Flere gode produkter til enda bedre priser! 👀 Utforsk våre populære bundles, der flere favoritter er samlet i én pakke. Og ikke bare har vi satt sammen produkter som passer perfekt sammen, vi har også gjort produktene billigere for deg enn om du handler dem enkeltvis. 

Sjekk ut bundles og kjøp de med 10 % rabatt

Vet du ikke hvor du skal begynne? Ta en titt på følgende bundles - kanskje en av dem passer akkurat for deg!  

NYX DUO: Perfekt sminke - hele dagen og natten! 

Ja, du hørte riktig! Perfekt sminke med lang holdbarhet hele dagen og natten er hva du kan få i denne bundlen fra NYX. NYX Prep & Set DUO er en pakke bestående av NYX Setting Spray med matt finish og Nyx Marshmellow Primer.   

Primeren er multifunksjonell og har 10 ulike egenskaper. Først og fremst sikrer primeren holdbarheten til sminken din, men i tillegg jevner den ut og mykgjør huden, fukter og beroliger, og den skjuler også fine linjer. Med NYX Marshmellow Primer kan du skape den perfekte basen for sminken din. 

Hvis du kombinerer primeren med NYX Setting Spray Matte Finish, kan du sikre holdbarheten til sminken din ytterligere. Med denne settingsprayen holder sminken hele dagen - og natten. Settingsprayen legger seg lett og behagelig på huden og etterlater en naturlig matt finish. 

L’Oréal Elvital Bond Repair: Uunnværlig førstehjelp til skadet hår 

Har håret ditt blitt skadet etter farging, bleking eller soleksponering? Da har vi en bundle du ikke kan si nei til. L'Oréal Elvital Bond Repair bundlen inneholder tre produkter som hjelper håret ditt med å gjenoppbygge seg og styrker det mot fremtidige skader.  

Bundlen består av L'Oréal Elvital Bond Repair Pre-Shampoo, L'Oréal Elvital Bond Repair Shampoo og L'Oréal Elvital Bond Repair Conditioner.  

L'Oréal Elvital Bond Repair Pre-Shampoo er en såkalt pre-shampoo til skadet hår. En pre-shampoo brukes som en forbehandling som påføres før sjamponering. Denne pre-shampoen gjenoppbygger hårets struktur og reparerer skadede hårstrå i dybden. L'Oréal Elvital Bond Repair Shampoo og Conditioner har også disse egenskapene, noe som øker effekten ytterligere.   

Gjør deg selv og ditt slitte hår en tjeneste og prøv denne bundlen! 

Garnier Vitamin C: Den korteste veien til en glødende hud 

Glødende hud, men uten stresset med å sette sammen en hudpleierutine? Da er dette noe for deg! Denne herlige bundlen fra Garnier består av tre produkter som sammen gir deg en fantastisk glødende hud. 

Glow Boost-serumet, som også inneholder C-vitamin, er beriket med salisylsyre og niacinamid som effektivt reduserer mørke flekker og booster hudens glød. Micellar Cleansing Water renser huden for smuss og sminke og revitaliserer matt og ujevn hud. Og hvis du avslutter dagen med å påføre Double Renew 10% Night Serum før du legger deg, er du garantert en vakker og sunn hud når du våkner neste dag. 

Se flere bundles og kjøp de med 10 % rabatt

Velkommen til Luxplus