Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Alltid gratis frakt
  • Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Høstens must have hudpleieprodukter

Høstens 5 hudpleiefavoritter

Av Kosmetolog Marte Skinlo Gundersen
Høsten nærmer seg med stormskritt, men frykt ikke! Vi guider deg frem til hvilke hudpleie essentials du trenger i høst for å overleve.

Sommeren er dessverre på hell og det er på tide å gjøre huden klar for høsten. Sol, bading og varmt vær sliter på huden og kan etterlate den trist, grå og livløs. La sommergløden vare gjennom hele høsten ved hjelp av disse 5 must have produkter!

1. Retinol

Retinol fungerer som et vidundermiddel for huden din! Kort sagt er retinol et veldig aktivt antioksidant, og en av de mest kraftfulle ingrediensene vi kjenner til når det kommer til hudpleie.Noen av de fantastiske egenskapene til retinol er:

  • Eksfolierer huden
  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Dyprensing av porer
  • Etterlater huden fyldigere
  • Stimulerer produksjonen av kollagen
  • Gir en frisk og glødende look

De fleste fra aldersgruppen 25 + vil kunne dra nytte av å starte med retinol 1-2 ganger i uken om kvelden før du legger deg. Tilvend gradvis huden din til den kraftfulle ingrediensen for å unngå en rød, flassete og irritert hud. Bruk alltid solfaktor om dagen, når du bruker retinol som en del av din hudpleierutine. 

2. Fuktighet

Varmere vær og sol leder til dehydrering av både kroppen og huden. Det kan føre til at huden blir rød, irritert og kløende. Nå som høsten kommer og været blir kaldere er det viktig at vi gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse med masse fuktighet! Tilfør et hyaluronsyre serum i din hudpleierutine for et realt fuktboost. Trenger du et produkt som både beroliger, fukter, og lindrer irritasjon? Se etter et serum som inneholder Niacinamid

3. Eye patches

De fleste av oss er allerede tilbake på skole og arbeid, og det betyr dessverre at det er slutt på å sove lenge om morgenen. Mange sliter med hovne og trette øyne om morgenen. Start dagen på best mulig måte og bruk en øyemaske, enten før ellers mens du sminker deg for å spare tid. En god øyemaske reduserer hovne øyer og etterlater det delikate øyeområdet fuktet. Prøv den budsjettvennlige øyemasken Collagen Crystal Eye Bag Mask, eller en luksusvariant fra Peter Thomas Roth

4. Ansiktsoljer

Som allerede nevnt er fuktighet helt nødvendig for å ta vare på huden etter sommeren og utover høsten. Ansiktsoljer er designet for å gi ekstra masse fuktighet og næring, og låser inne alle de gode ingrediensene i huden. Kombiner din ansiktsolje med en gua sha, og reduser samtidig hevelser og inflammasjoner i huden. 

Våre topp 3 favoritt ansiktsoljer til høsten

1. Murad Multi-Vitamin Infusion Oil
2. Kora Organics Noni Glow Face Oil
3. Babor Rejuvenating Face Oil

5.  Leppepleie

Når været blir kaldere får de fleste av oss tørre lepper. Beskytt og fukt dine lepper med en fuktighetsgivende og nærende leppepomade. Begynn allerede nå, så dine lepper er max beskyttet til de kalde og sure vintermånedene. Har du ekstra tørr og flassete hud på leppene, burde du investere i en lip scrub.

Få fyldigere lepper, helt naturlig:

- Skrubb leppene før du legger deg

- Påfør et tykt lag av en nærende leppepomade eller leppemaske

 Voila! Du våkner opp med fyldigere, og fuktige lepper. 

Ønsker du enda mer fylde, prøv en lip plumper. Se vårt utvalg - her.  … og glem ikke SPF!

Selv om sommeren er forbi er det fortsatt viktig å fortsette med å bruke solkrem. Gjør det til en god vane å bruke solkrem hver eneste dag, som det siste ledd i din hudpleierutine. Bruker du solkrem hver dag minsker du risikoen for hudkreft, solskader, pigmentflekker og tidlig aldring av huden. 


Velkommen til Luxplus