Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Alt du trenger å vite, for å skape den perfekte winged eyeliner

Alt du trenger å vite, for å skape den perfekte winged eyeliner

Av Wilma Olsson | Influencer
Vil du lære, hvordan du enkelt skaper den perfekte winged eyeliner. Les med her og lær alle tips og triks!

Vil du lære, hvordan du enkelt skaper den perfekte winged eyeliner. Les med her og lær alle tips og triks!

Har du stått foran speilet med en helt perfekt winged eyeliner på det ene øye, mens eyelineren på det andre øye bare ikke har samme 'vinge' eller form? Så er du ikke alene! En eyeliner er super flott, men kan noen ganger være vanskelig å lage. Her får du en guide til, hvordan du skaper den perfekte eyeliner winged.


Blyant, gel eller flytende? Finn den riktige eyeliner for deg

Eyeliner kan fås i mange forskjellige farger, former og teksturer. De forskjellige eyelinere er velegnet til forskjellige øyne. Det er derfor flere ting du skal tenke gjennom, når du skal bruke eyeliner. Skal det være en vannfast eyeliner, flytende eyeliner, gel, blyant, skarp eller myk eyeliner? Den beste måten å finne den perfekte match til dine øyne, er å prøve de forskjellige typene.


Pencil eyeliner

En pencil eyeliner er en eyeliner i form av en blyant. Mange kjenner også til en pencil eyeliner som kajal. Den er enkel å påføre og jobbe med, men kan være mindre skarp og pigmentert. En pencil eyeliner er perfekt til deg, som leter etter et mere avslappet og naturlig look. Den er også enkel å ha med i håndvesken. Eveline Eyeliner Pencil Waterproof Black Eyeliner er et godt valg for deg, som leter etter en pencil eyeliner.


Gel eyeliner

En gel eyeliner er en fast eyeliner, som kommer i en krukke. Vi anbefaler at du påfører en gel liner med en vinklet børste. Det gør det enkelt å styre og skape en skarp linje. Eyelineren er drøy i bruk og holder lenge. En gel eyeliner er perfekt til et mer glamourøst og elegant look. Det krever kanskje litt øvelse å oppnå det ønskede resultat, men når man først har lært teknikken, er den utrolig enkel å jobbe med. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner er et perfekt valg av en gel liner.


Flytende eyeliner

En flytende eyeliner kommer i forskjellige former, vi har to normale typer. Den ene varianten kommer i en emballasje, som minner om en mascara, men i stedet for en mascarabørste er applikatoren en smal eyeliner børste fylt med sort, flytende pigment. Den andre varianten kommer i en emballasje, som ligner en tusj. Denne er helt klart den enkleste eyeliner å påføre og perfekt for deg, som er nybegynner. Med en flytende eyeliner er du sikret en sort, definert og knivskarp wing. Hvis du leter etter en flytende eyeliner, er Epic Ink Liner et godt valg.Guide til nybegynnere: sånn lager du en rask og enkel eyeliner

Trinn 1:

Før du begynner, skal du sørge for å ha et speil, og at din albue er på en stabil overflate. Dette vil gi deg mer kontroll over din eyeliner. Se rett inn i speilet. Tegn en linje fra midten av vippekanten til den ytre vippekant med din eyeliner. Hvis du ønsker et cat-eye look, bør du også utfylle området fra den innerste øyekroken til midten av vippekanten. Du skal bare følge vippekanten fra den innerste øyekroken til den ytterste øyekrok. Linjen skal være så tett på vippekanten som mulig.


Trinn 2:

Når du har skapt basen for din eyeliner, er det tid til å begynne å tegne vingen. Hold din eyeliner i den ytterste øyekrok. Begynn å form på spissen av eyelineren, en tynt diagonal linje ut og opp i retningen av ditt øyebryn, som om det er forlengelse av din øvre og ytre vippekant. Hvor lang vingen skal være avhenger av hvilket resultat du ønsker. Et naturlig look har en kortere vinge, mens eb dramatisk look har en lengre vinge. Tegn aldri vingen helt opp til øyenbrynet.


Trinn 3:

Tegn nå en rett linje fra spissen av vingen til midten av den øverste vippekanten for å skape tykkelsen av vingen. Det kan være lurt å se ned, når du gjør dette, for å få et klarere bilde av vippekanten. Trekk siden av øyelokket oppover med den pekefingeren, du ikke tegner med, for å holde huden stram.


Trinn 4:

Nå skal du ved hjelp av din eyeliner utfylle området mellem de to linjene du har laget, som mangler farge. Avslutt med å påføre mascara på dine vipper for et perfekt look.


Her er 4 enkle råd til deg, som har bruk for en ekstra hjelpende hånd


1. Bruk tape som skabelon til din eyeliner. Syns du det er vanskelig å skape en flott 'vinge', kan du enkelt ordne det ved å lage en skabelon med almindelig tape. Legg tapen fra den ytterste øyekrok til enden av ditt øyenbryn. Så kan du bare begynne å male 'vingen'.


2. Bruk bomullspinne til å rense din eyeliner. Har din eyeliner "blødd" utove, vent til den har tørket. Bruk deretter en bomullspinne dyppet i sminkefjerner til at rense din eyeliner. Dette gjør også sånn at få din eyelinervinge blir så skarp og rett som mulig.


3. Tegn med korte strøk, i stedet for et langt strøk. Dette gir deg mere kontroll over din eyeliner, og det blir enklere å få den rett og jevn.


4. Øvelse gjør mester. Øv, øv, øv, og du vil raskt oppnå det ønskede resultat uten problemer.


Gratulerer! Du har nå laget en perfekt eyeliner, helt uten problemer! 


Velkommen til Luxplus