Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
FÅ ENKELT SUPER FLOTTE BEACH WAVES

FÅ ENKELT SUPER FLOTTE BEACH WAVES

Av Sandra Schjerning, influencer
Det er ikke et krøllejern der skal til for at lave de populære og flotte beach waves, men derimod et glattejern. Lær hvordan her!

Har du glatt hår, men ønsker deg naturlige bølger som om du har vært på stranden hele dagen, men synes at resultatet med et krøllejern gir for markerte krøller? Så kan jeg anbefale å skifte krølltangen ut med en rettetang. Ja, du hørte riktig! En rettetang er ikke nødvendigvis kun til å rette ut håret med, den kan faktisk mange andre ting også! Jeg bruker ofte min rettetang til forskjellige frisyrer, og i dag vil jeg dele hvordan jeg får flotte beach waves i håret.

SALTVANN GIR TEKSTUR

Start med å vaske håret og la håret tørke i et håndkle-turban i 10-15 minutter, så håret er fuktig, uten å være gjennomvått. Bruk en saltvannsspray i ditt fuktige hår, før du avslutter med å føntørke håret.


Ocean Spray fra Maria Nila er perfekt til å skape beach waves med, den skaper masse tekstur og gir et godt hold til håret. Saltvannssprayen egner seg super godt, uansett om du har langt eller kort hår. Dessuten er den beriket med Maria Nilas spesielle Colour Guard Complex, som er med til å beskytte din hårfarge og motvirker solens UV stråler. Som et ekstra pluss er alle Maria Nilas produkter veganske og er ikke testet på dyr!


Sprayen kan både brukes til lufttørking eller med hårføner. Jeg pleier å kombinere den med en føne håret på lav varme, for å skape volum, uten å skade håret på samme måte som ved høyere varme.


FREM MED GLATTETANGEN 

For å skape flotte bølger skal man bruke nesten samme teknikk som når man krøller med en rettetang, men i stedet for å snu rettetangen hele veien rundt og trekke den ned langs håret, så skal den kun snues en halv runde om gangen. Så man tar en seksjon hår, i den størrelse man gjerne vil ha sine bølger og starter ved toppen. Først vippes glattetangen utover, så innover og utover igjen, og sånn fortsetter du inntil du når spissen av håret. Til den neste seksjon gjør jeg det omvendt, så jeg starter med å vippe glattetangen innover, så utover og så videre. På den måten legger seksjonene seg ikke i de samme bølger, men går motsatt hverandre og skaper mer definisjon og tekstur.


IKKE GLEM TØRRSJAMPO

De fleste kjenner allerede til tørrsjampo og de mange egenskapene den har. Normalt bruker man først tørrsjampo dagen etter hårvask, for å fjerne en oljete hodebunn, men jeg pleier faktisk også å bruke det for at få min frisyre til å holde - selv om jeg nesten akkurat har vasket håret. Prøv f.eks en tørrsjampo fra Batiste! Batiste har en rekke forskjellige tørrsjampoer, i ulike design og dufter. Tørrsjampoene fra Batiste passer til alle hårtyper, fjerner effektivt overflødig fett, og etterlater håret med volum og tekstur. 


Jeg sprayer alltid litt tørrsjampo i hodebunnen, og masserer så produktet inn i håret fra hodebunnen. På den måten får jeg løftet håret og får mye mer volum enn jeg ellers ville - og så går det lengre tid før min hodebunn blir oljete igjen.


Jeg kan også anbefale å bruke litt tørrsjampo om kvelden før du går i seng, så blir ikke håret ikke like så fett mens man sover. Ofte kan jeg faktisk gå en hel dag ekstra uten å skulle vaske håret, hvis jeg husker å bruke tørrsjampo om kvelden!


Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer