Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Alltid gratis frakt
  • Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
GARNIER: Micellar water

GARNIER: Micellar water

Av Garnier
Felles for alle våre micellar vann er at de er skapt med miceller, som tiltrekker smuss og makeup og etterlater en renset og silkemyk hud.

Vi har skapt et sortiment av micellar water, som passer til alle hudtyper og behov – også den sensitive. 

Felles for alle våre micellar vann er at de er skapt med miceller, som tiltrekker smuss og makeup og etterlater en renset og silkemyk hud. 

Garniers rensevann kan mildt og skånsomt fjerne makeup og rense huden. Det er for deg, som ønsker et lett anvendelig produkt, som rask og effektivt fjerner makeup og urenheter, samtidig med at din hud blir renset og beroliget. 

Vårt rensevann består av pleiende formler, som kan brukes på alle områder i ansiktet, og du trenger ikke å skylle ansiktet etterfølgende. Du skal bare påføre produktet på en bomullpad eller lignende og rense huden. Resultatet er en behagelig, ren hud. 

Hva er micellar water? 

Micellar water er et multifunksjont renseprodukt til ansiktet, som både renser huden og fjerner makeup og urenheter på en og samme tid. Det gjør din renserutine til en lek. 

Garniers Micellar Waters består av en micellar teknologi, som tiltrekker smuss og urenheter som en magnet. Det gjør det til en behagelig og skånsom måte å rense ansiktet og klarhjør huden til dagen eller natten. 

Hvilken micellar water skal jeg velge? 

Hos Garnier finner du et stort utvalg av micellar rensevann. Du kan derfor være sikker på å finne din perfekte match, som passer til nettopp din hud. 

Er du i tvil om, hvilken rens du skal velge? Hos Garnier guider vi deg til å finne det riktige micellar water. Nedenfor finner du en introduksjon til noen av våre mest populære micellar rensevann.


Til deg med normal og sensitiv hud

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water er til deg, som hverken har tørr eller fet hud. Dette rensevannet er enkelt å bruke både morgen og kveld, og etterlater huden ren.

Bruk litt micellar water på en bomullpad og før den lett over huden i ansiktet. Rensevannet er hypoallergen og uten parfyme, og kommer i forskjellige størrelser, også en praktisk reisestørrelse. Prøv også micellar rensevann med glycerin – til deg med tørr og sensitiv hud.

115571-mauve-1695021669.jpg?auto=format,compress

Garnier

Skin Active Micellar Cleansing Water Normal & Sensitive Skin

Kjøp


Til deg med tørr hud

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water-in-Oil er til deg, som har tørr hud og til tider opplever en stram følelse i ansiktet. Dette effektive rensevannet i olje fjerner alle typer makeup, selv vannfaste produkter og etterlater huden silkemyk og renset. Rensevannet kan også brukes til sart hud og sarte øjne.

Husk at rist flasken før bruk, så ingrediensene blander seg.

115571-mauve-1695021669.jpg?auto=format,compress

Garnier

Skin Active Micellar Cleansing Water-in-Oil

Kjøp


Til deg med kombineret og sensitiv hud

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water er vår variant utviklet til deg med kombinert og sensitiv hud. Dette rensevannet har en gjenoppfriskende og pleiende virkning på huden.

Bruk micellar water på en bomullpad og før den lett over huden i ansiktet. Rensevannet er uten parfyme og etterlater huden matt og ren.

115571-mauve-1695021669.jpg?auto=format,compress

Garnier

Skin Active Micellar Cleansing Water

Kjøp


Til deg som ønsker mer glød

Vi har alle opplevd at huden fra tid til annen kan virke gusten, men med dette micellar rensevann blir huden pleiet og oppfrisket.

Garnier Skin Active Micellar Vitamin C Cleansing Water er beriket med Vitamin Cg og andre aktive ingredienser, som tilfører glød til huden. Du kan med fordel supplere renserutinen med din foretrukne natt- eller dagkrem for ekstra fukt og glød.

115571-mauve-1695021669.jpg?auto=format,compress

Garnier

Skin Active Micellar Vitamin C Cleansing Water

Kjøp

Velkommen til Luxplus