Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Gjør deg klar til Halloween 👻

Gjør deg klar til Halloween 👻

Av Wilma Olsson | Influencer
Mangler du inspirasjon til årets Halloween-makeup? Les videre for å lære enkle tips og triks til dette års Halloween-fester.

Mørke og kalde morgener, løv fra trærne dekker jorden som et tykt teppe i flotte farger - høsten er i full gang! Det betyr at Halloween er rett rundt om hjørnet. Mangler du makeup inspirasjon til årets Halloween fest? Så har du kommet på riktig sted! Ta din Halloween makeup-look til et helt nytt nivå med ville farger, mørke lepper, eyeliner og spooky negler. Les med i artiklen for å få alle tips og triks til å skape en enkel Halloween-look du kan skape hjemme.

Spindelvev looken

Du har travelt og skal til Halloween fest, men du har absolutt ingen ide om, hvordan din Halloween makeup skal se ut? Bare rolig, med dette spooky (og trendy) spindelvevs-look er du klar på null komma niks.

Husk! Din Halloween makeup trenger ikke koste en formue. Hos Luxplus finner du alt du trenger av fargerike øyenskygger, eyeliner, foundation, mascaraer, leppestifter og mye mere til fornuftige priser. Vi sørger alltid for å trekke en stor del av normalprisen, så du kan handle hos oss uten å bekymre deg om økonomien. Som medlem hos oss får du dessuten GRATIS frakt på alle dine bestillinger. Så kjøp dine favoritter i dag og bli klar til halloween!

Dette trenger du:

🕸 Øyenskygge i alle farge

🕸 Øyenskyggepensel

🕸 Eyeliner

🕸 Mascara

🕸 Løsvipper (valgfritt)

Tips! Vi anbefaler at du påfører din makeupbase, når du er ferdig med øyensminken, hvis noe skulle gå galt. Så er du helt sikker på å ikke ødelegge basen.

Trinn 1. Forbered øynene

Start med å forberede dine øyelokk med en primer. Så er du sikker på at din makeup blir jevnere og holder hele dagen - og natten.

Trinn 2. Påfør øyenskygge

Ta frem ditt øyeskyggepalett. Start med en basefarge i en nyanse tett på din hudtone for å forberede huden din. Påfør deretter en mørkere nyanse av den farge du valgte i globallinjen og under øyet ved hjelp av en blending brush. Deretter skal du påføre en lysere nyanse på øyelokket, gjerne en med skimmer eller glitter. Da skaper du litt ekstra dybde i øyet.

Trinn 3. Lag en klassisk eyeliner

Skap deretter en klassisk eyeliner. Ved du ikke hvordan du gjør det? Don´t worry! Vi har en enkel guide, til hvordan du lager den perfekte eyeliner, du finner den her.

Trinn 4. Lag bunnen av ​​edderkoppnettet

Lag tre lange linjer i en utgående retning fra øye.

Trinn 5. Bind spindelvevet sammen

Bind så disse linjer sammen med lette sirkulære linjer for å skape et nett. Avslutt med mascara og en sort kajal på våtlinjen.

Gratulerer, du klarte det! Hvis du vil perfeksjonere din Halloween makeup, eller ønsker flere beauty-looks, så heng med videre. Vi guider deg til, hvordan du piffer opp din Halloween makeup-look med skjelett-munn og uhyggelige negler.

Spooky skjelett

Den perfekte halloween looken till alla nybegynnere. Det trenger ikke alltid være super vanskelig å få till en heftig halloween makeup. Med riktige produkter og utstyr kan hvem som helst få till denna looken uten problem. 

I denne halloween looken kan du legge din normale base , før du begynner på selve skjelettsminken.

Trinn 1. Forbered og forleng munnen

Mal dine lepper med en naturlig farge… eller hvorfor ikke en rød leppestift! Det velger du selv. Ta deretter en sort kajal, og lag en strek fra munnviken fra begge sider, som en forlengelse. Fyll deretter innsiden av ​​dine lepper ud med den sorter kajalen.

Trinn 2. Lag sømmen

Deretter skal du male sømmen gjennom hele den sorte linjen. Sørg for, at stingene på overleppen møter stingene på underleppen. For et mer definert look, ta en flytende eyeliner og fyll inn de linjene og sømmene, du har laget med kajalen. Hvis strekene ikke er like, kan du enkelt og raskt rette dem opp ved hjelp av en bomullspinne.

Tips! Vil du gjøre din makeup enda mer skummel. Ta en kald brun-grå nyanse og lag contour på din kjeve og kinnbein. Det vil gi inntrykk av et blekere og slankere ansikt. Her trenger du ikke å bekymre deg om å påføre for mye. Jo mer du påfører, jo mer skummel ser du ut. Du kan også lage et smokey eye for et dypere look eller hvorfor ikke kombinere looken ovenfor, med denne. Det bestemmer du selv, det er kun din fantasien som setter grenser.

Uhyggelige negler

Tilfør det der lilla ekstra till din halloween look med ett par skremmende pene negler. 

Ta med deg neglesalongen hjem og la kreativiteten gå løpsk. Gå etter en oransje halloween manikyr med en svart tipp og topp looken med en skinnende top coat. Hvis du ikke har mye tid til overs, fungerer alltid klassiska svarte negler eller hvorfor ikke oransje negler? Utnytt din fantasi til å eksprimentere rundt med ulike farger og finisher, og gå for den manikyr du ønsker. 

Start med å forberede dine negler med en base coat. Vi har et stort utvalg av neglelakker i alle mulige farger og finish. Du finner f.eks Essie neglelakkOPI neglelakkTechnic neglelakkIsadora neglelakk og mange flere til fornuftige priser. Ta en kikk på utvalget - her.

 VOILA! Du kan nå puste lettet ut og lene deg tilbake. Du er klar til å skremme alle på din vei

Velkommen til Luxplus