Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Alltid gratis frakt
  • Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
K-Beauty guide: TonyMoly sheet-masker

K-Beauty guide: TonyMoly sheet-masker

Av Luxplus
TonyMoly er spesielt kjent for sine sheet-masker og bidro til å gjøre K-Beauty stort. Les her for å finne ut hvilken sheet-maske som passer for din hu

Det er kaldt og mørkt ute, noe som skaper den perfekte anledningen for kos innendørs. En av mine absolutte favorittaktiviteter er å ha hjemmespa med venninnene mine. Det er en perfekt måte å skjemme bort oss selv på uten å bruke en formue på en ekte spa (og vi går absolutt ikke på akkord med komforten!). Samtidig skaper det en fantastisk atmosfære når vi samles for te og film - det er virkelig utrolig koselig!Sheet-masker fra TonyMoly

Og det er bare ikke mulig å ha hjemmespa uten en skikkelig ansiktsmaske. Jeg selv har blitt en stor fan av sheet-masker, spesielt de fra TONYMOLY. Merket kommer fra Seoul, og var for noen år siden med på å manifestere trenden med k-beauty - blant annet med de gode sheet-maskene. TONYMOLY-produkter er kjent for å inneholde innovative ingredienser av høy kvalitet, i tillegg til deres alltid fine og morsomme innpakning.

Maskene kommer i en rekke forskjellige varianter, og er fylt med naturlige ingredienser og ekstrakter, slik at enhver hudtype kan finne en god match. Jeg pleier å ha et lite lager liggende, slik at jeg har en kur for fet, uren, sliten, livløs eller tørr hud lett tilgjengelig - og venninnene mine kan også finne en som passer akkurat dem når de er på besøk.

For øyeblikket, når kulden irriterer huden min litt mer enn vanlig, har jeg fylt opp med ekstra masker for tørr, irritert og sensitiv hud. Jeg er spesielt glad i Aloe Vera-masken, Tea Tree-masken og Avocado-masken, som alle føles behagelige og kjølende på huden:

Aloe vera sheet mask

Denne sheet-masken er for deg som sliter med tørr og stresset hud. Masken hjelper med å fukte dypt og har også en beroligende, avslappende effekt på huden.

Tea tree sheet mask

Tea tree-masken virker beroligende og oppklarende på irritert, sensitiv hud. Den inneholder også tea tree-ekstrakt, som har rensende egenskaper.

Avocado sheet mask

Denne masken inneholder naturlig avokadoekstrakt, som virker nærende, regenererende og gir glød til tørr hud.


Sheet-maskene skal påføres på ren, tørr hud og sitte i opptil 30 minutter. De skal ikke vaskes av etterpå, og du kan med fordel klapp resten av serumet fra emballasjen inn i ansiktet og på halsen for maksimal effekt og pleie.

Og hei - de koster bare 15 kr. stykket! God fornøyelse med ditt eget hjemmespa (jeg er sikker på at venninnene dine vil elske å bli invitert).

Velkommen til Luxplus