Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Alltid gratis frakt
  • Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kobber hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Kobber hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Av Camilla Svensson
Kobber hårfarge er IN! Hopp med på trenden, og lær alle tips for å farge håret hjemme, eller få hjelp til å vedlikeholde din kobber hårfarge.

Drømmer du om å prøve en ny look – enten for godt eller bare for et par dager, til fargen vaskes ut igjen? Hvis du leter etter en hårfarge som virkelig er et blikkfang, må du prøve kobberhårfarge!

Rødt er utvilsomt en av de hotteste fargene, men kobber er den mest ettertraktede nyansen av rød hårfarge! Kobberhårfarge kommer fra den rød hårfargen, og er kanskje mest kjent som en oransje hårfarge. Kobberhårfarge har ofte en mykere og lysere nyanse enn den rød hårfarge. Men en kobberhårfarge er mer flatterende for de fleste hudtoner enn f.eks. den røde hårfargen. Vil du prøve kobberhårfargen selv, får du masse inspirasjon og tips her i artikkelen!

Drøm deg bort i utvalget av glødende kobber hårfarger

Det er så mange fantastiske kobberhårfarger på markedet, at det kan være vanskelig å velge den riktig nyansen. Det gode med en kobberhårfarge, er at fargen gir ansiktet en naturlig glød på grunn av sine varme gylne toner. Uansett om du velger en gylden kobberhårfarge, en lys kobber hårfarge, en skarp oransje eller en dypere rød nyanse, er en kobber hårfarge absolutt en trend du kan hoppe på uansett hudtone!

Hopp med på bølgen: Kobberhårfarge er en trend

Det er ingen tvil om at kobberhårfargen virkelig fikk et løft under moteuken i Paris, da Kendall Jenners karakteristiske mørke lokker ble farget røde, faktisk nærmere kobber. Siden da, har vi alle vært besatt! Flere store Hollywood-stjerner har etterfølgende forvandle sin vanlige hårfarge til mer kobberrøde nyanser, alt fra en mørk kobberhårfarge med dype røtter til en lys kobberhårfarge.

Mørk kobber hårfarge

Som utgangspunkt vil en mørk kobberhårfarge passe de fleste! Men mange mener at personer med mørkere hudtoner kan håndtere mørkere nyanser bedre enn f.eks. lyse hudtoner. En mørk kobberhårfarge gir liv og glød til ansiktet – og hvem vil ikke ha det? En mørk kobberhårfarge ser alt annet enn tilfeldig ut, de dype, fantastiske tonene med en skinnende overflate får håret til å se velpleid og sunt ut.

Gode ​​forslag på mørk kobberhårfarge til hjemmebruk: L'Oréal Casting Creme Gloss 645 Ambre.

Lys kobber hårfarge

En lys kobberhårfarge vil være ekstra flatterende for en lysere hudtone. De lyse fargene med røde nyanser skaper en vakker kontrast mot huden. Hvis du har lys hud, vil en lys kobberhårfarge bidra til å få frem den ungdommelige gløden i ansiktet, ved å invitere en varme og mykhet til håret ditt.

Gode ​​forslag på lys kobberhårfarge til hjemmebruk: L'Oréal Préférence Vivid Colors 7.432 Copper.

Slik tar du vare på kobberhårfargen hjemme

Hvis du ønsker å forlenge kobberhårfargen hjemme, er det et godt sted å starte med å vaske håret. Slå deg sammen med en sjampo og balsam for farget hår. Disse hårproduktene er designet spesielt med det formål å bevare kobberhårfargen din, slik at den varer lenger. Hårprodukter med sulfat i vil få den vakre kobberhårfargen din til å falme enda raskere, så gå for en balsam og sjampo uten sulfat.

Gode ​​tilbud på sjampo og balsam for farget hår: Tigi Bed Head Color Goddess, Redken Color Extend Magnetics.

Sånn frisker du opp kobberhårfargen hjemme

Hvis kobberhårfargen din har begynt å falme, kan du med fordel bruke en kobber-fargebombe, for å friske opp fargen mellom fargebehandlingene. Med en fargebombe / fargemaske skader du ikke håret ditt like mye, som hvis du farget det hos frisøren eller brukte en permanent hårfarge. En fargebombe i en kobberfarge, gir håret glans og tilfører pigmenter mellom behandlingene.

Gode ​​forslag på fargemasker til kobberhår: Wella Professionals Color Fresh Mask Copper Glow, SOS Color & Go Color Mask Copper, Milkshake Color Whipped Cream Copper, Revlon Professional Nutri Color Filters 400 Tangerine.

Velkommen til Luxplus