Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Lilla hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Lilla hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Av Camilla Svensson
Hårfarger skal være morsomme! Og hva er mer morsomt enn en lilla hårfarge? Få tips og inspirasjon her.

Hvis du leser dette, er det mest sannsynlig fordi du vurderer en lilla hårfarge, som vil få alle til å snu seg av misunnelse – for det vil de utvilsomt! En lilla hårfarge er mer enn bare en hårfarge, det er en holdning og et attitude, akkurat som en rosa hårfarge.

Den lilla hårfargen kommer i en mengde varianter av fiolette nyanser. Den lilla hårfargen er flatterende for alle hudtoner, og kan raskt gi deg den vakreste glød! Det er en hårfarge for deg som vil piffe opp håret og prøve noe nytt. Hvem blir ikke glad av den sprelske lilla hårfargen?

Men før du bestemmer deg for å farge håret, les videre og lær alt du trenger å vite om lilla hårfarge.

Heldekkende lilla, striper eller spisser?

Den lilla hårfargen kommer typisk som en toning eller semi-permanent hårfarge, men du kan selvfølgelig også få permanent lilla hår. Skal det være permanent, anbefales det at du tar turen innom din frisør, så du er sikker på at du får et fint resultat.

La fantasien og kreativiteten løpe løpsk med en mørk lilla hårfarge, pastell lilla hårfarge eller en annen vakker lilla nyanse. Du kan farge hele håret, lage striper eller bare farge spissene. Det er helt opp til deg hvilken look du ønsker.

I tillegg skal det nevnes at den lilla hårfargen falmer raskt. Det kan derfor hende du må bruke en toning eller en fargemaske oftere enn med andre hårfarger. Hvis du er er klar for folpliktelsen, så er det bare å sette i gang!

Frisk opp den lilla hårfargen med lilla sjampo

Du kan få et fargeboost med lilla hårfarge på flere forskjellige måter. En måte er å investere i en toning eller fargemaske, som enten frisker opp eller forsterker den lilla hårfargen du allerede har. Eller du kan prøve en lillasjampo! En lilla sjampo bidrar til å beskytte, bevare og forlenge den lilla hårfargen i lokkene dine.

Gode ​​forslag til lillasjampo: Redken Color Extend Blondage Shampoo og balsam, Fudge Violet Toning Shampoo, L'Oréal Professionnel Chroma Crème Purple Shampoo, L'Oréal Elvital Color Vive Purple Shampoo.

Hårkur med lilla hårfarge

Hvis du ønsker å friske opp den lilla hårfargen og samtidig pleie håret, hvorfor ikke bruke en hårkur med lilla hårfarge, som får håret til å fremstå skinnende og vakkert?

En hårkur med lilla farge gir typisk et mer intenst lilla utseende, enn en lilla sjampo vil. Det er flere merker som har laget hårkurer og masker som kan farge håret i større eller mindre grad avhengig av hva du ønsker.

Gode ​​forslag til hårkur med lilla hårfarge: Osmo Silverising Violet Mask, L'Oréal Elvital Color Vive Purple Mask.

La deg inspirere av de vakre lilla hårfargene


Pastell-lilla hårfarge

Med en lilla hårfarge kan du raskt piffe opp håret. Lilla hårfarge er ikke den mest brukte hårfargen, men det er likevel en hårfarge som flere kjente Hollywood-stjerner også har eksperimentert med.

Hvem husker ikke den vakre lilla hårfargen som Kylie Jenner dukket opp med på The Met Gala 2019. Denne looken fristet mange av oss til å farge håret lilla. Det er ikke første gang Kylie Jenner har eksperimentert med fargerike frisyrer. Tidligere har håret blitt farget både rosa og blått.

En pastell lilla hårfarge er for de som ikke vil ha et "hardt" utseende. En pastell-lilla hårfarge gir et mer dempet utseende. En pastell lilla hårfarge er en myk versjon av fargen lilla. Her er fargen smeltet sammen med andre lyse lilla hårfarger, samt mørke nyanser som gir den det støvete, pastell look. En pastell lilla hårfarge passer til enhver hårstil og hudtone. Hårfargen gir en drømmende følelse og et mykt look. Alt du trenger er selvtilliten til å vise det frem!

Gode ​​forslag til pastell lilla hårfarge til hjemmebruk: Wella Professionals Color Fresh Create Ultra Purple, Wella Professionals Color Fresh Create Pure Violet, Wella Professionals Color Fresh 0/89, Renbow Crazy Color Ice Mauve 75.

Mørk lilla hårfarge

En mørk lilla hårfarge er for deg, som vil prøve ut en fantasifull hårfarge, men fortsatt vil være mørkhåret. En mørk lilla hårfarge gir et edgy og elegant utseende. Med en mørk lilla hårfarge kan du virkelig skille deg ut fra mengden!

Gode ​​forslag til mørk lilla hårfarge til hjemmebruk: L'Oréal Préférence Vivid Colors 4.261 Dark Purple, L'Oréal Préférence Vivid Colors 5.26 Violet, L'Oréal Préférence Vivid Colors 3.161 Magnetic Plum.

__________________________________________________

FAQ

Hva symboliserer lilla hår?

Fargen lilla er vanligvis forbundet med meditasjon. Det betyr at fargen lilla har en helbredende effekt, og bruker du lilla i interiøret kan det bidra med følelsen av mystikk og eleganse. Kanskje får du samme følelse av en lilla hårfarge?

Hvor mye koster lilla hårfarge?

Prisen på en lilla hårfarge, skyllefarge eller toning koster ikke mye hos Luxplus! Her får du alltid gode rabatter.

Hvilken lilla hårfarge er best?

Hos Luxplus finner du de beste hårfargene på markedet. Hvilken hårfarge som passer best for deg avhenger av ditt utgangspunkt og dine ønsker.

Hvem kan bruke lilla hårfarge?

Alle kan bruke lilla hårfarge. Tidligere valgte de fleste en naturlig hårfarge, men nå er det mer og mer normalt å uttrykke seg med spreke farger!

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer