Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Neglepleie: Sånn får du lange og sunne negler

Neglepleie: Sånn får du lange og sunne negler

Av Camilla Klarskov
Vår blogger gir deg gode råd om hvordan du kan få naturlig sterke og velstelte negler. Pluss en liten ekstra tips som kan utgjøre hele forskjellen!

Vår blogger gir deg gode råd om hvordan du kan få naturlig sterke og velstelte negler. Pluss en liten ekstra tips som kan utgjøre hele forskjellen!

Lange, sterke og velstelte negler er noe mange av oss drømmer om, men det er ikke alltid enkelt å oppnå. Jeg vet hvordan det er, da mine egne negler en gang var skjøre og lett brøt, noe som var frustrerende!

Imidlertid har mine negler vokst seg lengre og sterkere de siste årene, og jeg får ofte spørsmål om de er laget av en negletekniker. Men her er hemmeligheten - det er mitt konstante bruk av neglelakk som har styrket dem!

Det kan høres litt merkelig ut, men når du tenker på det, gir det god mening. Neglen blir mer motstandsdyktig når den er beskyttet av et ekstra lag med neglelakk - det krever rett og slett mer for å knekke eller flise neglen når den er lakkert!

I dag vil jeg gjerne dele noen enkle råd for å få lengre negler, som har fungert for meg. I tillegg vil jeg gi deg tips om flotte produkter som styrker neglene og gir dem herlige, friske vårfarger! Så la oss komme i gang med å oppnå de vakre neglene vi drømmer om!


Guide for sunne og vakre negler

Bruk neglelakk - gjerne gellakk

Som nevnt har mine negler vokst mer og blitt mindre tilbøyelige til å knekke siden jeg begynte å bruke neglelakk regelmessig. Nå kan det være litt irriterende å måtte legge ny lakk så snart neglelakken begynner å flasse etter tre dager, og her kommer den geniale oppfinnelsen, gellakken, inn i bildet. Gellakk, som er i stor vekst blant produsentene av neglelakk, påføres på samme måte som vanlig neglelakk og avsluttes med en topplakk, noe som får lakken til å holde betydelig lenger enn vanlig neglelakk. Personlig legger jeg ny gellakk omtrent en gang i uken, så det er både enkelt og lite tidkrevende å innføre i skjønnhetsrutinen.

Denne våren er jeg selv begeistret for friske pastellfarger, og jeg har falt for denne lyserosa fra Sally Hansen Miracle Gel, som lager noen av de beste og mest prisvennlige gellakkene på markedet!

Bruk en neglelakk med pleiende ingredienser

Et godt alternativ til gellakker, som i seg selv ikke inneholder pleiende ingredienser, er neglelakker som er laget for spesifikke problemer. OPI er et sterkt merke på dette området, og i produktutvalget deres finner du blant annet neglelakker og -produkter for alt fra tynne til riflete til korte negler, både med og uten farge. Selv liker jeg å bruke naturlige nyanser, som denne sandfargede lakken fra OPI. Den inneholder hydrolysert hvete-protein og kalsium som styrker neglene, slik at de kan vokse seg lengre - med andre ord, et smart to-i-ett-produkt!

Gi neglene en pleiende boost

Hvis du ikke er så glad i fargede negler eller bare vil ta ekstra godt vare på neglenes trivsel innimellom, anbefaler jeg å gi dem en kur med dette produktet fra Orly. Produktet, som påføres som en vanlig neglelakk, inneholder blant annet kollagen, hvete-protein, keratin og bambusekstrakt som stimulerer neglene og får dem til å vokse seg lengre og sterkere. Nailtrition bør påføres to ganger daglig i en uke (deretter kan det fjernes og gjentas) og gir en fin, lett glans på neglene.

Bruk en neglefils

Når det gjelder å forme neglen, er det en veldig god idé å bruke en fil i stedet for saks eller klipper. Det tar litt lenger tid å file enn å klippe, men med filen har du bedre kontroll over neglens form, samtidig som du reduserer risikoen for at neglen fliser seg i prosessen, noe som til slutt styrker neglene.

Legg et klart lag neglelakk på innsiden av neglen

Nå kan dette høres litt merkelig ut, men du kan faktisk styrke neglene ytterligere ved å påføre et lag med klar neglelakk på innsiden av neglen. Dette trikset kan brukes både hvis du allerede har påført neglelakk på utsiden som vanlig, men kan også brukes alene hvis du ikke liker å bruke neglelakk.

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer