Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Rød hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Rød hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Av Camilla Svensson
Drømmer du om et vakkert rødt hår, som garanterer oppmerksomhet? Les her, så guider vi deg til den flotteste røde hårfargen!

En rød hårfarge kommer i en helt annen liga. Røde hårfarger er bare ekstra flotte, unike og utrolig sexy! Om det er en intens postkasserød hårfarge, en mørk rød hårfarge eller en lysere rødfarge, spiller ingen rolle. En rød hårfarge er virkelig med på å understreke din personlighet, og rødt er sesongens hotteste hårfarge akkurat nå! Les videre her, så deler vi tips og triks for pleie og vedlikehold av de vakre røde lokkene dine.

Skap et unikt utseende med en rød hårfarge

Den hotteste fargen som finnes er jo rød! Det gjelder både neglelakk, leppestift og hårfarge – men helst ikke alt på en gang! Rød er en nydelig farge som kommer i mange forskjellige toner og nyanser. Hvis du noen gang har lekt med ideen om å farge håret rødt, så er det definitivt på tide nå. Faktisk er den rød hårfargen ikke bare populær, den er også ekstremt sjelden. Det er bare 1-2% av verdens befolkning som naturlig kan kalle seg ekte rødhårede. Men i disse dager ser vi rød hårfarge over alt. Og hvis du drømmer om en vakker rød manke, forstår vi deg godt!

Finn den røde hårfargen som passer din hud

Rødt er en så allsidig farge og alle kan finne en rød hårfarge som passer dem perfekt. For å finne den beste røde fargen for håret ditt, tenk på hvilken undertone du har:

Varm undertone → Dine årer er grønnlig

De fleste røde hårfarger passer deg med varme undertoner. Du kan med fordel gå for en varm rød hårfarge som f.eks mørkerød. Det vil se ekstra flatterende ut og gi ansiktet ditt en lekker glød. Det samme gjelder en knallrød hårfarge og den trendy kobberhårfargen, som mange spår er den «nye røde». Les mer om kobberhårfarge her.

Kald undertone → Dine årer er blålig 

En rød hårfarge kan også være en kald farge, selv om de fleste tenker at fargen rød er en "veldig varm farge". Flere røde hårfarger kan godt inneholde spor av lilla eller blå toner. Har du kalde undertoner i huden, kan du absolutt rocke røde hårfarger. Her vil de blålige toner i huden din spille ekstra godt sammen med den røde hårfargen. Med en rød hårfarge vil huden din gløde, i stedet for å se grå og trist ut.

Tør du å skille deg ut fra mengden med en rød hårfarge?

Oppsiktvekkende, prangende og eksentrisk rødt hår gir maksimal oppmerksomhet til eieren. Rødt er en sterk farge. Det er bemerkelsesverdig, og det er også derfor fargen brukes på skilt som signaliserer forsiktighet eller advarsel. Rødfargen er assosiert med energi, raseri, lengsel og viljestyrke! Derfor er det å velge knallrødt hår også et stort statement og et modig valg. Og en rød hårfarge vil ikke alle av oss være komfortabel med, men hvis du er en av de modige, så kommer du garantert til å digge resultatet.

Heldigvis kommer rød hårfarge, som mange andre hårfarger, også i utallige nyanser. Ildrød, oransjerød, honning, rav, kobber, solrik - og mange, mange flere. De mange rødnyansene gir deg muligheten til å skape en dempet look, men også en intens «pang»-look. Den røde hårfargen finnes i alt fra lys laks til jordbær, og flammende røde farger, som har en intens glød. Også er det den klassiske postkasserøde fargen, som skriker selvtillit og mot. Selv om røde hårfarger kan variere i fyldighet, krever de alltid en viss pleie etter farging. Vi kommer inn på det lenger ned i artikkelen.


Mørk rød hårfarge er TRENDY

Hvis du synes den "expensive brunette" look er flatterende, vil du elske en mørk rød hårfarge! Den mørkerøde hårfargen går også under navnet bordeaux – og den mørke røde fargen kan virkelig gjøre underverker! Mørk rød hårfarge er fyldig, attraktiv og allsidig. Fargen er egnet for selvsikre jenter og kvinner i alle aldre. En mørk rød hårfarge er en blanding av mørk rød fiolett. Denne hårfargen er virkelig unik og skarp - og med sine lilla undertoner er den mørkerøde hårfargen et fantastisk alternativ til en mer "naturlig" nyanse av rød hårfarge.

Før du farger håret rødt...

Hvis du ønsker å ha en midlertidig rød hårfarge, må du være klar over at med en semi-permanent rød hårfarge kan hårfargen ha en tendens til å sitte "bedre" i lyst hår, enn i hår i med mørkere nyanser.

Hvordan ta vare på den røde hårfargen din

Røde toner er de som blekner raskest. Derfor er et farget rødt hår også det vanskeligste å vedlikeholde. Et godt sted å begynne med å bevare den røde hårfargen er allerede ved hårvasken. Gå for en mild balsam og sjampo for farget hår. Disse hårproduktene er designet spesielt med det formål å bevare den nye rødfargen, og produktene kan få fargen til å vare akkurat litt lengre. Hårprodukter med sulfater vil få den vakre røde hårfargen til å falme enda raskere, så gå for sulfatfrie balsam og sjampoer.

Hvordan friske opp den røde hårfargen

Hvis den røde hårfargen allerede begynner å falme, så kan det være lurt å bruke en rød fargemaske eller toningsfarge for å friske opp fargen mellom fargebehandlingene. Det skader ikke håret like mye som frisørbesøk med permanente behandlinger.

Gode ​​forslag til fargemasker for rødt hår: Color WOW Root Cover Up Red eller Milkshake Color Whipped Cream Light Red.

Gå fra mørkt hår til rødt hår

Å få et helt rødt hår, hvis du i utgangspunktet har brunt hår er ikke alltid like lett. Du kan f.eks. ikke farge med en rød hårfarge direkte over svart hår - det vil ikke gi et særlig godt resultat. Hvis du ønsker å gå fra mørkt hår til rødt hår, bør du bleke håret før du påfører den røde hårfargen.

__________________________________________________

FAQ

Hva symboliserer fargen mørkerød?
Den mørkerøde fargen forbindes oftest med raseri, sinne og ondskap – men også energi, viljestyrke, lederskap, mot og lengsel. Den mørkerøde fargen er derfor et statement i seg selv!

Hvordan få en mørkerød hårfarge?
Rød er en grunnfarge, derfor kan du ikke blande deg frem til den. Du kan imidlertid alltid skape forskjellige nyanser og toner av rødt.

Hvordan farge håret rødt?
Har du svart eller veldig mørkt hår vil det ikke skje så mye når du tar i en rød hårfarge. Du må bleke håret før du bruker en rød hårfarge.

Hva kalles mørkerød?
Mørkerød er en farge som oftest kalles burgunder. Bordeaux er den fargen som har en rødfiolett nyanse og ser mest ut som en god rødvin.

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer