Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Rosa hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Rosa hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Av Camilla Svensson
Sett litt ekstra farge på tilværelsen og farg håret ditt i en av regnbuensfarger - kanskje en rosa hårfarge? Få masse inspirasjon her.

Det er ingen tvil om at utradisjonelle hårfarger som f.eks lilla hårfarge, sølv hårfarge og rosa hårfarge gir et humørboost og et unikt utseende. Den rosa hårfargen fortsetter å dominere TikTok- og Instagram-feedene våre. Den rosa hårfargen er supertrendy, uansett hvilken nyanse du har lyst på. Den varme rosa fargen kan være edgy, mens en pastellrosa hårfarge og en rosegull hårfarge kan gi et romantisk look. Men den trendy hårfargen er ikke for alle. Så før du bestemmer deg for å farge håret, les videre og lær alt du trenger å vite om rosa hårfarge.

Den rosa hårfarge-trenden

Fuchsia, tyggegummi, pastellrosa og rosa gull - det er et hav av vakre rosa hårfarger å eksperimentere med. Se bare på kjendiser som Gigi og Bella Hadid, Lizzo, Rihanna, Kaia Gerber med flere, som har prøvd seg på den rosa hårfargen. Men før du kaster deg ut med en rosa hårfarge, tenk over din egen hudtone. Solbrune hudtoner er definitivt de heldigste her, siden alle rosa hårfarger kommer til å se fantastisk ut på dem. Kvinner med lysere hudtoner, kler ofte bedre lyse pastellrosa hårfarger.

Juks deg til et yngre utseende med rosa hår

Hverdagsstress og mangel på søvn kan få deg til å se mer sliten og mindre opplagt ut. Er det tilfelle for deg, er tips og triks som gir mer energi og et ungt og friskt utseende alfa og omega. Foruten en god øyekrem, kan du faktisk jukse deg noen år fra din egen alder med hårfargen din! Legg til karamellstriper i håret ditt, eller gå en mer eksperimentell vei og prøv en pastellrosa hårfarge eller rosegull hårfarge – disse hårfargene vil faktisk gi en illusjon av et mer ungdommelig utseende.

Få en mer fargerik hverdag

Du har mange alternativer når du skal velge en rosa hårfarge, og det finnes et fantastisk stort utvalg av permanente hjemmefarger, fargemasker og toningsfarger. Du finner alt fra rosa hårfarge til pastellrosa hårfarge, til rosegull hårfarge. Med en rosa hårfarge får du en wow-effekt. De rosa lokkene er både trendy og kunstneriske. Du kan være sikker på at de forskjellige rosa nyansene gir deg en helt unik look.

Rosa hårfarge

Er det på tide med en forandring, og vil du prøve noe helt nytt og anerledes. Kanskje en skarp rosa hårfarge? For hvem elsker ikke rosa? En rosa hårfarge er mye mer enn bare en hårfarge – det er en attitude. Få den rebelske looken med en sterk rosa hårfarge, som fanger blikket på lang avstand.

Gode ​​forslag til rosa hårfarge til hjemmebruk: Osmo Color Psycho Semi-Permanent Hair Color Cream Wild Fuschia, Revlon Professional Nutri Color Filters 050 Pink, Wella Professionals Color Fresh Create High Magenta.

Pastellrosa hårfarger

Hvis du er fan av de rosa hårlokkene, men ikke ønsker en skarp farge eller markant farge, kan du prøve en mer nedtonet og sart nyanse som en pastellrosa hårfarge. En pastellrosa hårfarge er en myk og delikat versjon av fargen rosa. Her er fargen smeltet sammen med andre lyserosa farger og blonde nyanser som gir den et støvete, pastellaktig looken. En pastellrosa hårfarge passer til alle hårstiler og hudtoner. En pastellrosa hårfarge gir et drømmende utseende og et mykt utseende. Alt du trenger er selvtilliten til å vise det frem!

Gode ​​forslag til pastellrosa hårfarge til hjemmebruk: Milkshake Color Whipped Cream Light Pink, Wella Professionals Color Fresh Mask Pink, Wella Professionals Color Fresh Create Vintage Blush, Wella Professionals Color Fresh Create Nu-Dist Pink.

Rosegull hårfarge

Den vakre rosaegull hårfargen går også under navnet 'peachy rose gold'. Den er flatterende på nesten alle hudtoner. Kombinasjonen av rosa, fersken og blonde nyanser skaper den perfekte blandingen av en vakker rosegull hårfarge. Enten du vil farge hele håret med en rosegull hårfarge eller bare legge til noen få highlights til din naturlige hårfarge, så er den rosegull hårfargen bare sinnsykt vakker! Legg til noen få ferskenaktige og rosa toner til de blonde lokkene dine og voila, du er eieren av den vakre rosa gullhårfargen.

Gode ​​forslag til hårfarge i rosa gull til hjemmebruk: L'Oréal Préférence Vivid Colors 9.023 Light Rose Gold, L'Oréal Preference 8.23 ​​​​Shimmering Rose Gold, L'Oréal Casting Creme Natural Gloss Latte Light Blond.

Hvordan farge håret rosa hjemme

Vil du hoppe på den rosa hårfargetrenden? En DIY rosa hårfarge fungerer best på veldig lyse lokker – og hemmeligheten er å faktisk eliminere eventuelle gule toner i håret før du begynner! Lag en ren blond base med sølvsjampo. Det er et viktig steg i din rosa hårfargereise, ellers vil du ende opp med et mer ferskenaktig hår.

Hvordan vedlikeholde og ta vare på en rosa hårfarge

Etter enhver type fargebehandling vil lokkene dine bli mer skadet og kan miste glansen. For å holde din rosa hårfarge i toppform, invester i en god hjemmehårmaske for å behandle etterveksten og spissene dine med litt sårt tiltrengt næring og glans.

Forsalg på gode hårpleieprodukter for farget hår: REF Color Boost Masque Brilliant Pink.

__________________________________________________

FAQ

Hvordan få rosa hår?

Hvis du ikke ønsker en permanent hårfareg, så kan du bruke en toningsfarge eller fargemaske med rosa i, hvor fargen blekner gradvis når du vasker håret.

Hvilken hårfarge får deg til å se yngre ut?

Rosa er fargen hvis du er ute etter en yngre look. Du bør imidlertid velge en lys, rosa eller rosa gull nyanse fremfor en sjokkrosa variant.

Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer