Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Så ofte skal du rengjøre din hårbørste

Så ofte skal du rengjøre din hårbørste

Av Simone Keller | Frisør og hårekspert
Hårbørstene våre kan være litt av en bakteriebombe hvis de ikke blir rengjort. Derfor får du her en guide til hvordan du rengjør dem best!

Hårbørstene våre kan være litt av en bakteriebombe hvis de ikke blir renset. Derfor har jeg laget en guide her, for hvordan du rengjør dem best mulig.

Hver dag – og kanskje flere ganger om dagen, kommer hårbørstene våre i kontakt med stylingprodukter, fett hår og støv. Se for deg hvordan bakteriene kan utvikle seg i hårbørsten blant de gamle hårene og annet skitt.

Derfor anbefales det å fjerne de gamle hårene fra børsten daglig, og rengjøre børsten grundig en gang i måneden.

Sånn rengjør du din hårbørste


  1. Start med å fjerne alt løst hår fra hårbørsten med hendene eller bruk en kam for å komme godt mellom alle børstehårene.
  2. Lag et lite vannbad med lunkent vann og en mild sjampo, der du bløtlegger børsten i 5-10 minutter. Hvis du har en trebørste, ikke la den være under vann for lenge, da kan du skade treverket.
  3. Bruk deretter fingrene til å komme mellom, og rense grundig alle børstehårene.
  4. Skyll deretter børsten grundig og sørg for at all sjampoen er borte.
  5. Siden børsten nå har blitt myknet av vann og sjampo, kan du bruke en pinsett til å fjerne de små støvpartiklene som kan legge seg rundt hvert enkelt børstehår i børsten.
  6. Skyll deretter børsten igjen, og legg den til tørk med busten vendt ned på et tørt og rent håndkle.


Så enkelt kan det gjøres å rengjøre hårbørsten, og dermed unngår du ekstra smuss og skitt i håret. Tenk deg at du akkurat har kommet ut av dusjen med nyvasket hår, også bruker du en gammel skitten hårbørste - det ville vært synd!

Hvis du oppdager at håret raskt blir fett etter vask, bør du tenke over om det er lenge siden du har rengjort hårbørsten din!


Velkommen til Luxplus

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap. Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Du kan si opp medlemskapet ditt til slutten av en medlemsperiode. Les mer

Våre medlemspriser ER mye lavere enn normalprisen. Vi kjøper et stort utvalg produkter med ekthetsgaranti direkte fra de største leverandørene – slik at våre medlemmer kan få dem billig.

Vil du også si farvel til høye priser? Kjøp til medlemspris, så oppretter vi automatisk et medlemskap med din første bestilling.

Den første måneden er gratis, deretter koster den 99,- / måned. Og du kan si opp medlemskapet ditt når som helst til slutten av en medlemsperiode. Les mer