Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Sølv hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Sølv hårfarge - guide til den perfekte hårfarge

Av Camilla Svensson
Sølv hårfarge er en av årets hotteste nye hårtrends. Les videre og få tips til, hvordan du oppnår og vedlikeholder den vågale trenden.

Den sølvfargede hårfargen er like mye en attitude, som det er en hårfarge. Den sølvfargede hårfargen er stilig, sexy, edgy og supertrendy. De vakre skinnende variantene av den sølvfargede hårfargen kan du lett bli helt fortapt i, fordi det er så mange av dem! Alt fra sølvblond hårfarge, mørk sølv til metallisk sølv hårfarge. Selv om den sølvfargede hårfargen ikke er helt den samme, som den grå hårfargen, har den definitivt fått sin popularitet. Men den trendy hårfargen er kanskje ikke for alle. Så før du bestemmer deg for å hoppe på trenden, les videre og få alt du trenger å vite om den sølvfargede hårfargen her.

Den sølvfargede hårfargen tar tid

Den vakre sølv hårfargen ser helt fortryllende og fantastisk ut, og ikke minst er det en farge som krever mye pleie og oppmeksomhet. Det er lettere å oppnå en sølvfarge hvis du allerede er blond. Er du brunette er det verre, fordi håret først må blekes til en helt lys tone. For å få den vakre sølv hårfargen, må håret blekes til hårstråene dine er nesten hvite. Og det kan derfor være en tøff prosess. Jo mørkere håret ditt er, jo flere runder med bleking må du gjennom for å lysne håret nok til å oppnå den perfekte sølv hårfargen.

Bleking av håret kan være en skadelig og tøff prosess for håret. For å ikke skade håret for mye i prosessen, er det viktig at håret er sunt fra starten av. Tørt og skadet hår bør ikke utsettes for en kjemisk prosess. For å gjøre minst mulig skade på håret ditt, bør du la håret hvile og komme seg etter hver runde med bleking. Du kan derfor forvente at det tar litt tid, før du kan rocke den sølvfargede hårfargen. Og hvis tålmodighet ikke er din sterke side, kan det ende galt!

Velg din sølvfarge med omhu

Før du forplikter deg til en grå hårfarge, ta en god titt på din naturlige hudfarge. Den sølvfargede hårfargen er kald - både til varme og kalde undertoner. Snu håndleddene og undersøk årene dine. Ser de mer blå eller grønne ut? Hvis de er blålige, er du sannsynligvis kald.

En annen god måte å finne ut om sølvhår vil komplimentere din hud er å prøve sølvsmykker. Får et sølvkjede eller glitrende øredobber, ansiktstrekkene dine til å poppe frem? I så fall kan denne looken være noe for deg! Hvis du matcher best med gullsmykker, bare rolig... Finn frem blush og bronzer, så kan du gi huden din ekstra glød.

Forskjellen mellom grå hårfarge og sølv hårfarge

Sølv og grått er teknisk sett ikke farger da de ikke vises i lysspekteret. De er klassifisert som nyanser eller toner. Hvis du ser på et fargehjul eller en regnbue, er det ingen sølv eller grå, svart eller hvitt. For å beskrive forskjellen mellom sølv hårfarge og grå hårfarge, kan du si at grått er en mer matt nyanse, eller tone, som ikke reflekterer lys eller skimmer. En sølvfarge er definert av en metallisk eller perlemorsaktig effekt. F.eks vil en metallgjenstand se sølv ut.

Pearl silver hårfarge

Hårfargen pearl silver er virkelig vakker. Den har en kombinasjon av platinablond med metallisk sølv hårfarge, og minner veldig om fargen på en ferskvannsperle. Den skinnende perlemor-glansen til hårfargen, er det som løfter fargen til neste nivå. Nøkkelen til fargen er mange pleiende hårmasker og glansbehandlinger, som gir hårfargen sitt eksklusive utseende og varme glød. For å oppnå denne sølvblonde hårfargen, kan du gradvis starte med små fine baby-highlights, striper eller til og med en balayage. På denne måten er det ikke hele håret som utsettes for en kjemisk behandling.

Gode ​​forslag til pearl silver hårfarge til hjemmebruk: L'Oréal Préférence 11.11 Ultra Light Silver

'Granny' sølv hårfarge

Du trenger ikke være "blond" for å rocke denne grå trenden. Denne fargen minner om mørkegrå-møter-platinablond-møter-sølv hårfarge. Og det ser helt episk ut! Det er utvilsomt en iøynefallende hårfarge. Imidlertid må håret ditt fortsatt være lysnet på forhånd for å oppnå denne "granny" sølvhårfargen.

Gode ​​forslag til granny hårfarge til hjemmebruk: Garnier Olia 9.11 Silver Smoke

Metallic Silver hårfarge - en skinnende versjon av grått

Hvis en grå eller sølv hårfarge ikke er nok et statement for deg, så prøv en metallisk sølv hårfarge! Hårfargen i metallisk sølv er hovedsakelig trendy på grunn av det stilige, moderne looken, som hårfargen gir. Si farvel til kjedelige farger og "hei" til en metallisk utstråling! En metalic silver hårfarge forsterker de kalde, glitrende tonene i håret.

Gode ​​forslag til metallisk sølv hårfarge til hjemmebruk: L'Oréal Préférence Vivid 10.112 Silver Grey.

Hvordan ta vare på den sølvfargede hårfargen hjemme

Hvis du ønsker å forlenge den sølvfargede hårfargen hjemme, må du ha sølvsjampo og balsam. Disse hårproduktene er designet spesielt med det formål å bevare din sølvfargede hårfarge slik at den varer lenger. Hårprodukter med sulfat i vil få din vakre sølvfarge til å falme enda raskere, så gå for en sulfatfri balsam og sjampo.

Gode ​​forslag på sjampo og balsam for farget hår: Redken Color Extend Graydiant sjampo og balsam, L'Oréal Professionnel Silver Conditioner.

Slik frisker du opp den sølvfargede hårfargen hjemme

Hvis den sølvfargede hårfargen din har begynt å falme, kan du bruke en toningsfarge eller fargemaske for å friske opp fargen mellom fargebehandlingene. Med toning farge eller fargemaske skader du ikke håret på langt nær like mye, som frisørbesøk eller permanente behandlinger. Du kan enkelt finne en toningsfarge eller fargemaske, som tilfører glans og sølvtoner til håret mellom behandlingene.

Gode ​​forslag til toningsfarger til sølvhår: MilkshakeColour Whipped Cream Light Grey, Renbow Crazy Color Silver 27, Osmo Color Psycho Semi-Permanent Hair Color Cream Wild Silver, SOS Color & Go Color Mask Silver, Revlon Professional Nutri Color Filters 821 Silver Beige.

__________________________________________________

FAQ

Hvordan få sølv hår?

Hvis du er mørkhåret, må du først trekke din naturlige farge ut av håret. Deretter kan du farge den grå. Du må være forberedt på å farge etterveksten ca. hver 3. uke for å unngå kraftig ettervekst.

Kan du bleke grått hår?

De fleste grå hårfarger krever at du bleker håret først. Derfor kan det være nødvendig å bleke håret hvis du f.eks. er mørkere enn lys blond.

Velkommen til Luxplus