Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Disse skjønnhetstrendene vil dominere våren og sommeren 2023

Disse skjønnhetstrendene vil dominere våren og sommeren 2023

Av Camilla Svensson
Oppdag sesongens nyeste skjønnhetstrender som vil inspirere din look. Les videre og finn ut hvilke trender som er tilbake i full blomst.

Hold på hatten din og makeupbørstene, fordi år 2023 kommer med en bølge av friske og livlige skjønnhetstrender som vil gjøre deg klar til å erobre våren og sommeren. 

Fra friske og livlige farger til mer subtile og naturlige nyanser - disse skjønnhetstrendene vil definitivt utfordre deg og sette kreativiteten din på prøve. Og hvem vet, kanskje vil du finne en ny favorittrend som du aldri har overveid før.

Så hva venter du på? Hopp inn i våren og gjør deg klar til sommeren ved å prøve de nyeste skjønnhetstrendene som vil dominere i 2023. Det er på tide med en ny start! 


’Skin Cycling’

Glem alt om å legge lag på lag med hudpleieprodukter som bare stresser huden mer enn de hjelper. Nå handler det om 'Skin Cycling' - en ny tilnærming til hudpleie som handler om å gi huden en pause og mulighet til å restituere. Trenden er utviklet av den New York-baserte hudlegen, Dr. Whitney Bowe, og har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier som TikTok, der emneknaggen #skincycling har over 3,5 milliarder visninger.

Konseptet bak 'Skin Cycling' går ut på å bruke én aktiv ingrediens av gangen i hudpleierutinen din i stedet for å legge flere lag med sterke hudpleieprodukter oppå hverandre, som for eksempel kjemiske peelinger eller retinol. Dr. Bowe mener at dette kan stresse huden mer enn det gjør nytte. 

I stedet bør man bygge opp en kveld-for-kveld syklus med 'pauser' i mellom. Den første kvelden brukes til eksfoliering med enten fruktsyrer eller AHA/BHA som forberedelse til den andre kvelden i syklusen, der man bruker retinol. De følgende to kveldene er dedikert til restitusjon, der man kan fokusere på milde, fuktighetsgivende ingredienser som for eksempel hyaluronsyre. Deretter starter syklusen på nytt. 

Målet med 'Skin Cycling' er å gi huden en pause fra sterke hudpleieprodukter og i stedet fokusere på å bygge opp en mer skånsom og balansert hudpleierutine som gir huden tid til å restituere seg og bli sunnere og mer strålende. Trenden er spesielt populær blant de som opplever utfordringer med sensitiv hud eller irritasjon fra sterke hudpleieprodukter.

Caudalie

Deep Cleansing Exfoliant Cream

Kjøp nå

Murad

Retinol Youth Renewal Eye Serum

Kjøp nå


Clean makeup

Du kjenner allerede til "Clean girl" makeup-looket fra i fjor - denne trenden er ikke bare en kjepphest – den er kommet for å bli! 

Clean girl makeup-trenden er en skjønnhetstrend der fokuset ligger på en naturlig og frisk makeup-look. Denne trenden er inspirert av den naturlige skjønnheten som mange kvinner ønsker å fremheve i sin daglige skjønnhetsrutine. 

Makeupartister som Mary Phillips forventer en frisk makeup-look, og det betyr glansfri, minimalistisk øye- og leppemakeup i jordfarger som komplementerer en vakker dewy hud. 

Så bytt ut den tunge foundationen med en lettere konsistens som fremhever din naturlige skjønnhet og hudens struktur. La huden din puste og se naturlig og "glowy" ut - det perfekte makeup-looket for den kommende våren. Så hvis du ønsker en sunn og strålende hud, er det på tide å omfavne "Clean Girl" makeup-trenden og oppnå et naturlig og sunt utseende som vil skinne gjennom hele året. 

Embryolisse

CC Cream SPF20

Kjøp nå

NYX

Control Freak Eyebrow Gel Clear

Kjøp nå

Maybelline

Lifter Gloss 18 Bronze

Kjøp nå

Maybelline

Instant Perfector 4-in-1 Glow Light Medium

Kjøp nå


Underpainting

Underpainting er en populær makeupteknikk som har tatt TikTok med storm. Denne teknikken ble introdusert av makeupartisten Mary Phillips, som har jobbet med en rekke kjente kunder, inkludert Kendall Jenner, Jennifer Lopez og Hailey Bieber. 

Underpainting-teknikken innebærer å gjøre makeuprutinen din baklengs. Det betyr at du først påfører kontur, concealer og blush før du påfører foundation. Dette er en teknikk designet for å skape et mer naturlig utseende og unngå den "tunge" looken som noen ganger kan oppstå når man påfører for mye foundation. 

Med underpainting-teknikken kan du oppnå en vakker og jevn hudtone med minimal innsats. Det gir deg også muligheten til å bruke mindre foundation og unngå at sminken ser for tung og kunstig ut. En annen fordel med underpainting er at det hjelper med å skape dimensjon i ansiktet ditt. Ved å påføre kontur, concealer og blush først, kan du skape skygge og highlight, noe som gir ansiktet ditt mer dybde og definisjon. 

Underpainting er en teknikk som passer for alle hudtyper og makeupstiler, og den er enkel å lære. Så hvis du vil oppnå en vakker og naturlig sminke, er underpainting-teknikken definitivt verdt å prøve! 

W7

Lift & Sculpt Contour Palette

Kjøp nå

Barry M.

Flawless Chisel Cheeks Contour Creams

Kjøp nå


’Sunburnt blush’

For noen sesonger siden var det populært å konturere og fremheve ansiktstrekkene, men nå har trenden beveget seg videre til "sunburnt blush". Denne skjønnhetstrenden handler om å gjenskape den solkyssete looken som om man hadde tilbrakt timer i den varme solen. Sunburnt blush er en av de hotteste trendene akkurat nå og er vanskelig å ignorere på sosiale medier. Berømtheter som Zendaya og Gigi Hadid har allerede prøvd trenden, og den har fått mye oppmerksomhet fra skjønnhetseksperter og influencers.  

For å oppnå den perfekte "sunburnt looken" er det viktig å påføre blushen riktig. Påfør blushen i en W-formet bevegelse på tvers av ansiktet, slik at både kinnben, panne, nese, hake og til og med øyelokk får en herlig rødme. Men husk at det er bedre å starte med en liten mengde blush og gradvis bygge opp fargen for å unngå å se ut som en klovn. 

Hvis du påfører blushen riktig, kan du enkelt oppnå den strålende sommerlooken som om du nettopp hadde kommet hjem fra en ukes ferie i Toscana. Sunburnt blush er en trend som er verdt å prøve, spesielt hvis du ønsker å tilføre litt varme til ansiktet ditt og få et friskt og ungdommelig utseende. 

Barry M.

Fresh Face Cheek & Lip Tint Summer Rose

Kjøp nå

Milani

Baked Blush 03 Berry Amore

Kjøp nå

Technic

Mega Matte Blush

Kjøp nå

Milani

Cheek Kiss Liquid Blush 160 Berry Smooch

Kjøp nå


90’s lipliner

Hvis du fortsatt har din gamle brune lipliner fra 90’s, er det på tide å ta den frem igjen, for denne trenden er tilbake! Etter å ha vært inspirert av moteverdenen i noen år, har trenden nå gjort sitt comeback i makeupverdenen med full kraft. 

Takket være nye vakre brune liplinere og Hailey Biebers 'Brownie Glazed Lips'-video, har søkene etter mørkebrune glosser eksplodert mot slutten av 2022. Men faktisk har den brune leppen vært en konstant i afrikanske kulturer siden begynnelsen av 1990-tallet, der ikoner som Naomi Campbell har rocket den mørke leppen. 

Det beste med denne trenden er at den er veldig enkel å etterligne hjemme. Bruk en mørk lipliner for å skape en mer dramatisk og iøynefallende effekt ved å definere leppenes konturer og gi en mer voluminøs effekt. For en mer kontrastrik og sofistikert look kan du velge en lysere farge på selve leppene. Du kan også eksperimentere med forskjellige nyanser av brunt, fra dyp sjokolade til lys kakao, for å finne den perfekte fargen for din hudtone. 

Så gi leppene dine en nostalgisk og edgy vri med denne 90-talls lipliner-trenden. Det er en enkel, men dristig måte å piffe opp sminkelooket ditt på, og du vil definitivt skille deg ut fra mengden. 

MAC

Matte Lipstick Taupe

Kjøp nå

NYX

Lip Lingerie Push-Up Long-Lasting Lipstick

Kjøp nå


Mye mer eyeliner 

Makeup-trender endrer seg hele tiden, men en stil som vil fortsette å dominere i 2023 er eyeliner - både winged og grafisk eyeliner! Begge stilene har vært populære i mange år og fortsetter å fornye seg og tilpasse seg den moderne tiden. 

Grafisk eyeliner 

Grafisk eyeliner er en skarp og definert stil som kan brukes til å skape ulike utseender, fra en enkel vinget look til et dramatisk kattøye. Denne stilen kan fås i neonfarger og andre dristige nyanser, og den kan gi et edgy twist til looken din. Grafisk eyeliner har allerede blitt fremhevet med vakre neonfarger og andre dristige nyanser både på catwalker og i sosiale medier. Denne trenden gir looket ditt kant og får deg til å skille deg ut fra mengden.  

Winged eyeliner

Winged eyeliner er en tidløs trend som går tilbake til Hollywoods gullalder på 1950-tallet, der glamorøse filmstjerner som Marilyn Monroe og Audrey Hepburn gjorde det til sin signaturlook. Denne eyeliner-stilen kan lages på ulike måter og med forskjellige farger på eyeliner, slik at den passer til enhver personlig stil. Den kan skape en subtil eller dramatisk effekt og gir ethvert utseende ekstra eleganse og definisjon. 

Uansett om du velger den grafiske eller winged eyeliner-stilen, er begge stilene allsidige og moderne. Du kan tilpasse stilen etter din personlige preferanse og skape et look som er moderne og friskt. Så bli med på disse hotte makeup-trendene i 2023 og gi looket ditt en kantet og elegant twist. 


Neonfarger 

En annen stor makeup-trend for 2023 er neonfarger! Alt fra lyseblå, oransje og neonrosa til grønt og gult vil dominere makeupverdenen. Om du bruker neonfargene som eyeliner, øyenskygge eller leppestift er opp til deg! Neonfargene er en spennende og dristig måte å uttrykke seg selv gjennom makeup. Disse fargene er ideelle for å skape et iøynefallende og unikt look, og de kan brukes til å tilføre en fargeklatt til enhver makeupstil. 

Revolution

Makeup Jack Palette

Kjøp nå

NYX

Ultimate Shadow Palette Brights

Kjøp nå


Frostet glam

Både skimrende og metalliske øyenskyggefarger er spådd å bli populære trender for våren. Metalliske farger vil være mer sofistikerte og forfinede i 2023, med mer subtile farger og nyanser. Selv om vinteren er over, handler det fortsatt om "frostet glam". Skap et glitrende og sofistikert look ved å bruke skimrende highlighter, øyenskygge, blush og leppeglans med perlemor. Det handler om å bruke dem på flere områder, slik at du har lepper, øyne og kinn som glitrer. 

NYX

Ultimate Glow Shots Grapefruit Glow

Kjøp nå

GOSH

Forever Eye Shadow Stick 02 Beige

Kjøp nå


Barley there brows

Først kunne vi ikke få øyenbrynene buskete nok. Så skulle vi tilbake til tiden med tynne øyenbryn på 90-tallet. Nå har trenden funnet veien fra fortidens adelige kretser og overdådig couture til de mer "mainstream" kretsene. Bella Hadid, som omfavnet stilen under moteuken i Paris i september, satte virkelig de lyse øyenbrynene i alles fokus. Siden den gang har superstjerner som Kendall og Kylie Jenner, Amalie Grey og Julia Fox adoptert øyenbryn-looket. 

De lyse øyenbrynene er en trend som går ut på å lysne eller bleke brynene slik at de blir nesten usynlige eller veldig lyse. Denne trenden er for deg som ønsker å skille deg ut og eksperimentere med looket ditt. De lyse brynene skaper en mer kontrastrik og dristig look. 

For å oppnå denne stilen kan du enten bleke brynene eller bruke en bryngel i en lysere farge enn dine naturlige øyenbryn. 

Selv om denne trenden kan være ekstraordinær, er det verdt å merke seg at den ikke passer til alle ansiktsformer eller hudtoner. Derfor kan det være lurt å eksperimentere litt og finne en nyanse som passer til ansiktet ditt og din personlige stil. 

Refectocil

Brow Bleaching 0 Blonde

Kjøp nå

Refectocil

Oxidant Liquid 3% Beize

Kjøp nå


Lipgloss negle

Lipgloss-negler er den nyeste trenden innen neglelakk. Denne trenden er inspirert av de populære "Glazed Donut Nails" - startet av Hailey Bieber - en trend som var en stor hit blant kjendiser og moteentusiaster i fjor. I stedet for å gi neglene en blank og glatt overflate, etterligner man nå den glansfulle og fuktige effekten fra en lipgloss.  

For å skape de trendy lipgloss-neglene kan du bruke mange forskjellige teknikker. En av de enkleste måtene å lage lipgloss-negler på er ved å bruke en klar overlakk og tilsette en dråpe olje for å skape en fuktig og glansfull overflate. Du kan også velge en farge som ligner favorittlipglossen din og skape et mer fargerikt utseende. 

En annen populær teknikk er å bruke neglelakk med glitter- eller shimmer-effekt, som gir neglene dine et glamorøst og glansfullt look. Hvis du ønsker et mer subtilt utseende, kan du bruke neglelakk med en perlemor-effekt, som vil gi neglene dine en subtil glans. 

Uansett hvilken teknikk du velger, er lipgloss-negler en trend som vil tilføre en touch av glamour til utseendet ditt. Det er en enkel måte å skape en moderne og trendy look på, og det krever ikke mye tid eller dyrt utstyr. Så prøv denne negletrenden hjemme og opplev den glansfulle og fuktige effekten på neglene dine, som vil få deg til å føle deg som en ekte fashionista. 

OPI

Infinite Shine Bubble Bath

Kjøp nå

Essie

384 Mademoiselle

Kjøp nå

Velkommen til Luxplus