AFTERSHAVE

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

AFTERSHAVE

Aftershave er en parfyme for menn med høyt alkoholinnhold. Til gjengjeld er det duften som har den laveste konsentrasjonen av duftoljer, nemlig kun 1-2%. En aftershave varer derfor ikke lenge i duften, man sier omtrent 1-2 timer. Aftershaves har imidlertid noen andre funksjoner som gjør det ettertraktet å bruke. Dels virker etterbehandlingen som et hygienisk produkt, ettersom etterbehandlingen er antiseptisk, og derfor et utmerket produkt for å drepe de bakteriene som kan komme etter barbering i ansiktet, ettersom det gir små sår og dermed mulighet for infeksjoner. Og dessuten lukter du godt når du har en aftershave. Hvis du vil ha en duft som varer lenger, må du imidlertid kjøpe en Eau de Toilette eller et Eau de Parfume.

Vi har et stort utvalg av aftershaves fra både billige merker og de litt dyrere. Vi har klassiske merker som Davidoff, Old Spice og Calvin Klein. Vi har også de ekstra mannlige aftershavene fra merker som Lamborghini, Paco Rabanne og Dolce & Gabbana. Vi har også merker for de mer sportslige typene som David Beckham, Axe og Adidas. Selvfølgelig er ikke alle våre merkevarer nevnt her, vårt sortiment er bredere enn det, og vi har også en aftershave som passer perfekt hvilken som helst stemningen, været, dagen eller klærne.
Velkommen til Luxplus