Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

AFTERSHAVE

Aftershave er en parfyme for menn med høyt alkoholinnhold. Til gjengjeld er det duften som har den laveste konsentrasjonen av duftoljer, nemlig kun 1-2%. En aftershave varer derfor ikke lenge i duften, man sier omtrent 1-2 timer. Aftershaves har imidlertid noen andre funksjoner som gjør det ettertraktet å bruke. Dels virker etterbehandlingen som et hygienisk produkt, ettersom etterbehandlingen er antiseptisk, og derfor et utmerket produkt for å drepe de bakteriene som kan komme etter barbering i ansiktet, ettersom det gir små sår og dermed mulighet for infeksjoner. Og dessuten lukter du godt når du har en aftershave. Hvis du vil ha en duft som varer lenger, må du imidlertid kjøpe en Eau de Toilette eller et Eau de Parfume.

Vi har et stort utvalg av aftershaves fra både billige merker og de litt dyrere. Vi har klassiske merker som Davidoff, Old Spice og Calvin Klein. Vi har også de ekstra mannlige aftershavene fra merker som Lamborghini, Paco Rabanne og Dolce & Gabbana. Vi har også merker for de mer sportslige typene som David Beckham, Axe og Adidas. Selvfølgelig er ikke alle våre merkevarer nevnt her, vårt sortiment er bredere enn det, og vi har også en aftershave som passer perfekt hvilken som helst stemningen, været, dagen eller klærne.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.