Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

CELLULITE

Cellulitt eller appelsinhud opptar noen jenter veldig mye, men det er heldigvis mye man kan gjøre for å få det til å forsvinne, eller i hvert fall gjøre det mindre tydelig. Det finnes allverdens kurer, treningsmetoder og produkter man kan smøre på.

Hva er appelsinhud?

Appelsinhud er fett i underhuden, som hoper seg opp i små hulrom i bindevevet mellom overhuden og musklene. Jo stivere bindevevet blir, desto større er risikoen for å få appelsinhud. Sånt skjer når man blir eldre. Men appelsinhud er også arvelig, så man kan risikere å få det i en tidlig alder.

Appelsinhud er noe som påvirker mange kvinner, faktisk, om lag 90% av kvinner får det. Hvis andre kvinner i familien din har det, er det også svært sannsynlig at du også får det. Men appelsinhud kan også ha noe å gjøre med kosthold, for mye hurtig slanking, lavt stoffskifte, hormonelle endringer, mengde av kroppsfett osv.

En av de beste tingene du kan gjøre for deg selv er å drikke rikelig med vann og opprettholde en sunn livsstil. Dette gjelder både for appelsinhud, men det er også det beste du kan gjøre for huden generelt.

Behandling av appelsinhud

Hvis du også vil hjelpe appelsinhuden litt på vei, altså, med å forsvinne, finnes det mange typer behandlinger for appelsinhud, og noen av dem har vi her hos Luxplus. De mest kjente av dem er utvilsomt Bio-Oil. Bio-Oil hjelper ikke bare på appelsinhud, men også på andre ujevnheter i kroppen. Bio-Oil har ikke bare vunnet mange priser for hva det kan, men er også det mest solgte produktet mot appelsinhud og arr på huden, inkludert strekkmerker. Bio-oil hjelper også på en aldrende hud, da Bio-olje kan sikre at huden gjenvinner elastisiteten ved regelmessig bruk av Bio-oil.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus