MOBILDEKSLER, ETUI OG MOBILTILBEHØR

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MOBILDEKSLER, ETUI OG MOBILTILBEHØR

Her på siden har vi samlet alle våre smarte og deilige deksler, samt alt tilbehør du måtte trenge for smarttelefonen din.

Mobil dekker iPhone fra kjente merker

Vel som dekker du trenger. Har du sett gjennom og bestemt deg? Det er ikke lett å velge et mobilt deksel. For lag der oppe er det mange forskjellige, og det er både fordeler, men også en ulempe. Ulempen er at det kan være vanskelig å bestemme hvilket deksel du vil ha på kjæresten din egen.

Men heldigvis er det flere fordeler med det store utvalget. Og det er blant annet at du kan tilpasse smarttelefonen din, du kan uttrykke hvem du er, du kan endre deksel etter humør, sesong, klær eller noe annet. Og du kan, fordi vi har sørget for at du har billige dekker til deg. Å kjøpe en ny mobildeksel til telefonen er ikke lenger en stor kostnad.

Vi har både et stort utvalg av svært billige deksler og mindre billig deksler. Men de mindre billige dekslene sparer deg fortsatt mye penger, du kan nesten få to dekker for en dekningskurs. Deretter shoppe ut blant våre fargerike, blomstrende, mønstrede deksler, og la smarttelefonen si noe om deg.

Hvis du ikke har for mye utskrift, mønster og farge, har vi også et utvalg av diskrete og enkle fargedeksler som gir en dypere utseende.

Billig mobiltilbehør

Vel, men det hele handler ikke om dekker, fordi vi også har andre spennende produkter på nettstedet. Vi har sørget for at du kan kjøpe noen deilige gadgets, blant annet i form av rustningsbriller, ladere og adaptere. Alt du trenger, men du vil ikke bruke mye penger på. Derfor har vi gjort det så billig som mulig for deg å kjøpe en ekstra lader, for å beskytte telefonen litt bedre eller for å kunne lade telefonen på farten.

Bestill ditt nye deksel eller mobiltilbehør i dag før klokka 3 og ha det allerede i morgen.

Velkommen til Luxplus