Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

ADIDAS

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ADIDAS

Adidas
Adidas er et stort tysk selskap som hovedsakelig produserer sportsklær og tilbehør til sport, men spesialiserer seg også på å produsere Adidas deodoranter og shower-gels til aktive menn og kvinner som krever noe ekstra fra sine hudpleieprodukter. Adidas ble grunnlagt av de to brødrene Adolf og Rudolph Dassler og har eksistert i over 80 år og er i dag et ledende globalt selskap med merker som føres over hele verden.

Billige Adidas

Men Adidas er mye mer enn sportstøy. Adidas har produsert utallige duftserier, parfymer, aftershaves, shower-gels og deodoranter til sportstyper, idrettsutøvere og personer med en aktiv livsstil som trenger produkter og spesielt deodoranter som motvirker svett lukt og holder huden godt preparert og sund i et hardt fysisk hverdagsliv.

Adidas kroppspleie og deodoranter

Adidas vet alt om sport, og vet at kroppen virkelig er på en prøve duftmessig når man trener sport. Derfor har Adidas tatt utgangspunkt i profesjonelle idrettsutøvere fra virkeligheten, og gjennom et stort forskningsarbeid utviklet produkter som er spesielt gode til å dekke det ekstra behovet man har når man er idrettsutøver, enten det er profesjonelt eller privat. Og selvfølgelig har Adidas ikke glemt kvinnene, men har også laget spesielle produkter for kvinner som praktiserer sport. Dette gjelder alt fra shower-gels til parfymer. Produktene fra Adidas er designet i vakre farger og i et materiale som gjør det mulig å ha det med i treningsposen. Den velkjente Adidas-logoen med de tre stripene dukker opp på alle produktene, og de øser av tysk kvalitet på sitt beste.
Hvis du trenger å lukte godt og holde huden frisk både før, under og etter sport og trening, er Adidas merket for deg. Hvem kjenner ikke følelsen av å være distrahert og ute av stand til å gi 100% hvis man lukter svett? Med Adidas deodoranter og Adidas showergel kan du føle deg ekstra velduftende og dermed bedre i stand til å konsentrere deg om å yte det beste når du trener eller spiller en viktig kamp. Så handler det bare om å gi gass!

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.