Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

ADIDAS

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ADIDAS

Adidas
Adidas er et tysk selskap som produserer sportsklær og tilbehør innen idrettmote. Adidas har eksistert i mer enn 80 år og er i dag et ledende globalt selskap som har sitt merket anerkjent i hele verden. Selskapet ble grunnlagt av de to brødrene Adolf og Rudolph Dassler og utviklet, i begynnelsen, joggesko til halve vekten av normale joggesko. I dag eier Adidas-konsernet både Reebok, TaylerMade og Rockport.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.