Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

ALPECIN

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ALPECIN

Alpecin
Alpecin er et relativt nytt tysk merke som har oppnådd fantastiske resultater på rekordtid, og har fått en massiv positiv respons på deres aktive sjampo mot hårtap for menn og kvinner. Alpecin shampoo-serien er laget for å motvirke tynnt hår og hårtap, og har blitt produsert ut fra en rekke studier og undersøkelser som demonstrerer effekten av Alpecin-sjampo på hårtap og skallethet.
Alpecin er et produkt for menn som motvirker og forhindrer hårtap og skallethet. Produktene styrker håret, forhindrer at det faller av og gir det næring til å vokse optimalt. Alpecin er tilgjengelig som en sjampo og en intensiv hårfukter som gir ekstra næring til håret og hodebunnen.

Fungerer Alpecins koffeinhårsjampo?

Alpecin-merkevaren har vært spesielt kjent for sin Alpecin koffein shampoo som har en stimulerende effekt på hårets evne til å vokse og fornye seg. Alpecin koffein shampoo fungerer som en hårrot-stimulerende sjampo som motvirker årsakene til håravfall. Årevis av forskning står bak Alpecin og viser hvordan Alpecin koffein shampoo kan bekjempe hårtap forårsaket av stress eller ubalanse i kroppen. Alpecin shampoo mot tynt hår og håravfall er designet for å styrke hårrøttene og koffeininnholdet trenger inn i hodebunnen og stimulerer hårene til å gro og fornye seg.
Effekten har vist seg spesielt merkbar og tydelig etter bruk av Alpecin-sjampo i minst 6 måneder. For å få det beste resultatet, må du derfor bruke Alpecin shampoo ved hver hårvask i lengre tid. Hvis du opprettholder en kontinuerlig behandling mot hårtap med Alpecin-sjampo, vil du skape de beste forholdene for håret og hodebunnen. Mange opplever en merkbar forskjell i hårstyrke og tykkelse, allerede etter 3 måneders bruk. Alpecin koffein shampoo er tilgjengelig i flere typer. Blant annet er Alpecin Koffein Liquid og Alpecin Koffein Shampoo C1. Hvis du vil ha en markant bekjempelse av håravfall, kan du dra nytte av begge disse typene for en ekstra grundig behandling mot håravfall.

Sjampo mot hårtap fra Alpecin

Alpecin er først og fremst kjent for sine populære koffeinsjampoer. Men Alpecin har også laget mange andre typer sjampo med unike egenskaper. Hvis du trenger en god flass-sjampo, har Alpecin utviklet en pleiene og rensende flass-sjampo som gjenoppretter en sunn hodebunn. Alpecin spesialiserer seg også på å lage sjampo som motvirker grå hår og redusere veksten av nytt grått hår. I tillegg er det den populære koffein shampoo som fungerer både som flass-sjampo og sjampo for hårtap.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus